- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #46.061
Yemin ediyorum artık orta yerimden catliycam ya bende insanım benim evimin düzeni bu yani istemeyen gelmesin bizde kalırken de yok odasına girmesin yok yanına çıkmasın beşiğine girmesin eve dönelim artık diyorum ben tiksiniyorum o kediden yok gözlerini patlatıp kızıma bakiyomus vs.kimse beni anlamıyor kızım olmasa çoktan çantamı alıp çıkmıştım ben hep işi tehdit zaten yok kocana geri gidersen seni silerim yok şimdi gidersen bidaha suratına bakmam kapını acmam yok sende gelme...duzen kalmadı ki canım alt üst ettiler ya kendimi camdan atacak dereceye getirdiler artık kimse umrumda değil geride kızım kalacak ellerine...gercekten sabit fikirli ve bu konularda cahil insana laf anlatmak çok zor ikna olmaz benim annem kaldı ki bizim çocuk dr u biraz değişik bi kadın kadın sorun olmaz dicek olsa bile o kadını da bi şekilde ikna eder istediğini söyletir..kesinlikle amacı dediğinin olması..Evine git ve kimseyi biraz kabul etme esyalarını topladıysan git Esin’den evinden ayrı kalma küçük de olsalar çocuklar düzeni sever zorlansan bile duzen oturtturmak şart
Bence artık kapıyı çarpmanın vakti geldi
Kedi cirmalamaz bir
İkincisi tuyu de bay yapmaz
Doktorlar ya da bir veterinerle konuşsun ama ikna olacağını sanmam cunku annen sağlığını düşünmekten cok takıntı yapmış sadece dediğinin yaptıramadıgi icin bence bh ısrarı
Yoo gerek duymadim. Ben kedilerin zarari olmadigini biliyorum. Kediler icin laf edenide evden kovarım dedim bir daha kimse ses etmedi? Neden sordun?Yemin ediyorum artık orta yerimden catliycam ya bende insanım benim evimin düzeni bu yani istemeyen gelmesin bizde kalırken de yok odasına girmesin yok yanına çıkmasın beşiğine girmesin eve dönelim artık diyorum ben tiksiniyorum o kediden yok gözlerini patlatıp kızıma bakiyomus vs.kimse beni anlamıyor kızım olmasa çoktan çantamı alıp çıkmıştım ben hep işi tehdit zaten yok kocana geri gidersen seni silerim yok şimdi gidersen bidaha suratına bakmam kapını acmam yok sende gelme...duzen kalmadı ki canım alt üst ettiler ya kendimi camdan atacak dereceye getirdiler artık kimse umrumda değil geride kızım kalacak ellerine...gercekten sabit fikirli ve bu konularda cahil insana laf anlatmak çok zor ikna olmaz benim annem kaldı ki bizim çocuk dr u biraz değişik bi kadın kadın sorun olmaz dicek olsa bile o kadını da bi şekilde ikna eder istediğini söyletir..kesinlikle amacı dediğinin olması..
nemesis canım sen dr una kedilerden bahsetmismiydin?
Sağa yatırmanla ne alakası varmış anlamadım neye bagladk bunuCanım abdülkadir beye gittim çok iyi bir doktor sağolsun çok ilgilendi başka bir sorun çıkınca salya akmayi falan unuttum ben kafasını sürekli farklı yatirmama rağmen sağ tarafa çok yatırmışsın dedi sola yatırdım şimdi duzelir değimi insallah
2. Ayda yapılıyor denildi de ondan canim o günde kontrole gitmişken aradan çıksın diye düşündüm ama etkisi cok olacaksa birkaç gün sonra yaptırırımRota 3 ila 5 arası yapılıyor neden 4.ünü birden o gün yaptırıyorsun
Kuzum zaten lohusa bunalımındasın bir de annen ekleniyor üstüne bence Esin’den de uzak kalma bu zamanda onunla hallet her şeyi çocuğundan soyutlama ısınamaz adama çocuğuna suan birbirinize kenetlenme zamanınız Esin’le senin Esin’le çocuğunla bir duzene ihtiyacın var onlarla kenetlenmelisin annenin evinde olursan annen olursa bunlar olmaz annenle kenetlenmeye ihtiyacın YÖK suan güzel dille eşim çağırıyor artık anne düzenim olmalı de ve yarın git evine eşim de kediyi göndermiyor benim ailem benim düzenim de ve evinde gerekirse tek basına ağla bunal ama tek başına kal yeter bence artık çektiğin sütun etkilenir ne kediymiş arkadaşYemin ediyorum artık orta yerimden catliycam ya bende insanım benim evimin düzeni bu yani istemeyen gelmesin bizde kalırken de yok odasına girmesin yok yanına çıkmasın beşiğine girmesin eve dönelim artık diyorum ben tiksiniyorum o kediden yok gözlerini patlatıp kızıma bakiyomus vs.kimse beni anlamıyor kızım olmasa çoktan çantamı alıp çıkmıştım ben hep işi tehdit zaten yok kocana geri gidersen seni silerim yok şimdi gidersen bidaha suratına bakmam kapını acmam yok sende gelme...duzen kalmadı ki canım alt üst ettiler ya kendimi camdan atacak dereceye getirdiler artık kimse umrumda değil geride kızım kalacak ellerine...gercekten sabit fikirli ve bu konularda cahil insana laf anlatmak çok zor ikna olmaz benim annem kaldı ki bizim çocuk dr u biraz değişik bi kadın kadın sorun olmaz dicek olsa bile o kadını da bi şekilde ikna eder istediğini söyletir..kesinlikle amacı dediğinin olması..
nemesis canım sen dr una kedilerden bahsetmismiydin?
Duzelir o zamanla. Baska bir sorun çıkmadı degil mi sarilik filan?
Tamam o zaman risk yok demektir :) kafa seklide zamanla duzelir.Yok canım sarılık alnından ölçtü 7 vücuttan 8 çıktı şanirim
Ya hani en azından bak o arkadaşımın dr u böyle demis derdim de bi dayanak olurdu diye sordum aslında bende biliyorum canım zararı olmadığını ama benim illa dr olmam gerek inanmaları için heralde..bende dedim aynısını kedilerle ilgili laf eden evime gelmesin dedim sen çok edepsizsin dedi bana senelerce sessiz kaldım kaldım ezdiler şimdi hayatıma müdahale ettirmeyince kötü oldum zehir ettiler dogumdan beri hayatı bana...Yoo gerek duymadim. Ben kedilerin zarari olmadigini biliyorum. Kediler icin laf edenide evden kovarım dedim bir daha kimse ses etmedi? Neden sordun?
Eee de yavrum yine.nereden bilecek benim doktorum kim sorarsa kimmis diye ismini sormadim dersin.cok israr ederse sorarim cevap verince soylerimde gec.zaten doktorlar cocuk icin daha iyi buluyor kedili kopekli evleri astim ve alerji gorunme orani daha az.Ya hani en azından bak o arkadaşımın dr u böyle demis derdim de bi dayanak olurdu diye sordum aslında bende biliyorum canım zararı olmadığını ama benim illa dr olmam gerek inanmaları için heralde..bende dedim aynısını kedilerle ilgili laf eden evime gelmesin dedim sen çok edepsizsin dedi bana senelerce sessiz kaldım kaldım ezdiler şimdi hayatıma müdahale ettirmeyince kötü oldum zehir ettiler dogumdan beri hayatı bana...
Başı düzelir cnm meraklanma. Geçmiş olsun cnm sarılık çıkmamasına sevindim kaç günlük olmuştunuz bizimde gözlerde var hala sarılık trkrar ölçtürmedik doktorumuz düşüşe geçmiş tekrar çıkmaz demiştiYok canım sarılık alnından ölçtü 7 vücuttan 8 çıktı şanirim
Anladım canım bizimki de ilk 1 hafta aldı geçen hafta hiç almamış 1.ay kontrolünde belli olur heralde durumu.Canım ben sağıp veriyorum ama çok az sütüm var , mama veriyorum o yüzden ayrıca .bi haftada 500 gr. Vermişti etmediği için doktor acil mama takviyesi verdi m
İlk hafta hem kendi rahattı sakin sakin emdi hem ben rahattim hem sutum daha coktu 3550 doğdu 1 haftalikken sağlık ocagında 4kg olculdu kiyafetli.10 gunlukken çocuk Dr 3800 olctu kilo mu verdi dedim tartidan farkedebilir dedi dr.15 gunlukken sağlık ocağı 4 kilo ölçtü yine.ya kilo verdi aldı ya da hiç almadı zaten ben de bakıyorum geçen haftadan beri aynı.önümüzdeki hafta yine bakilcak. ..nasıl düzelecek bu emme işi canım ben de stres oluyorum sütum azalıyor. Oğlum nasıl emerdi maşallah kızım çok nazliKilo alımı nasıl cnm. Benim bebe 3 haftadır falan dediğn şekilde emiyo. Çok üzülüyordum ben de ama evdeki tartıya göre bu ay 1 kg kadar almış gibi. S.ocağında nasıl çıkacak merak ediyorum. Şöyle sakin sakin emmesini özledim çocuk savaşıyo resmen:/
Ah canım ahh lohusa bunalımı mi o neeKuzum zaten lohusa bunalımındasın bir de annen ekleniyor üstüne bence Esin’den de uzak kalma bu zamanda onunla hallet her şeyi çocuğundan soyutlama ısınamaz adama çocuğuna suan birbirinize kenetlenme zamanınız Esin’le senin Esin’le çocuğunla bir duzene ihtiyacın var onlarla kenetlenmelisin annenin evinde olursan annen olursa bunlar olmaz annenle kenetlenmeye ihtiyacın YÖK suan güzel dille eşim çağırıyor artık anne düzenim olmalı de ve yarın git evine eşim de kediyi göndermiyor benim ailem benim düzenim de ve evinde gerekirse tek basına ağla bunal ama tek başına kal yeter bence artık çektiğin sütun etkilenir ne kediymiş arkadaş
Cidden bende hassasimdir bu konularda annem bile olsa kapısını kırar çıkardım normalde sakınımdır ama bu konularda cok sinirlenirim ve bi yere vurmadan duramam
1.ay kontrolunu merak ediyorum inş iyi olur toparlar kolik de olabilir sanirim her gün ogleden sonra 2gibi başlıyor savaşmasi akşam 8bucuga kadar.aksamuzeri doruk noktasına ulaşıyor. .ve bugün saç kurutma makinesi denedim sihir gibi sakinleşti.mayışti kapattım gene başladı cigliga.. ..Cankn benimki de bazen 5 dk emiyor bırakıyor kilo alımı iyiyse 5 dk takılma
Ay evet bende ondan korkuyorum 3 asi bir de rota 4 o gün çocuk helak olacak zaten verem asisi ağırmış ateş yaparmış o gece ömrümden ömür gider Benim şimdi
Peki sen neden annende kalıyorsun canım evine geçsen bence hersey daha güzel olur sizin için esin artık senin ailen çocuğunuz da var.birlikte halledersiniz annen de olsa bu kadar düzen degistirmesine müsade etme bence canimAh canım ahh lohusa bunalımı mi o neebenim öyle şeylere bile hakkım yok malesef onu düşünen bile yok bu kiz lohusa bunalımında diye düşünen onu hesaba katan bile yok benim eşimle uzak kalmam bile umrunda değil bende canı sıkılmış korkma kapmazlar senin kocanı diyor uzak kaldık onun yüzünden bas basa kalamadık adam her akşam gelip görüp gidiyor eve yarın anneanem de gelecek artık yan daireye teyzemlerde kalıyordu annem bakıyor normalde o gelince eşim hiç gelemiycek çünkü anneanem görürse kıyamet koparır istemiyor eşimi teyzemlere yetiştirir hemen onlarda kıyamet koparır girdiğini duyunca...haklisin canim biz üçümüz bir aile olucaz ama bunu nasıl anlatabilirim kırmadan...ah canım ahh benim evimin düzeni var aslında sadece biraz değişecekti yemek bulaşık çamaşır yani genel ev isleri aksayacakti okadar ama annem bunu komple kendi istediği gibi değiştirmeye çalışıyo ve benim evimin düzeni var bozma deyince benimde hayatım var deyince kötü oluyorum...evet bunaldim ağlayacağım ağlayamiyorum da ya kendi başıma olsam ağlarım gülerim rahat oturur kalkarım kafam rahat olur bende sütüm kesilcek diye korkuyorum diyorum ki çocuk babasını bilmeyecek amaaannn kızım sende yani diye dalga geçer gibi davranıyor üstüne sütun az yetmiyo yada kalitesiz diyolar bide onu da yemiyorsun a bagliyolar...bende aşırı hassasim ve bende çok sinirliyim kriz geçiririm hatta bide biyere vursam sinirden kendimi zor tutuyorum zaten neticede annemin eşi benim öz babam değil ayıp olcak diye korkuyorum..annem senelerce herkese kendi hayatına müdahale ettirdiği için kendinde de o hakkı görüyor ama ben o karakterde olmadigim için edepsiz oluyorum ona ters geliyor kendimi savunmam ve cevap vermem
Teşekkür ederim tatlım güle güle kullan .bende şu ikisini beğendim Ama karar veremedim belki senin modelden olanın grisi de olabilir renklileri çok hoş ama herşeyle uyar diye siyah yada gri düşündüm ay bilemedim vallaLequeen canim markasi sunvenonun taklidi sanirim o daha guzeldir tabi.40 gunde geldi buyuk benimki. buyuk olmuyo ama ancak yetiyor
Canım anneannende gelince bir gün kal sonra eşim de beni çocuğunu özlüyor gitmem lazım de bahanesiyle tatlılıkla dön evine vücudun yorulsa da kafan rahat olur hiç değilseAh canım ahh lohusa bunalımı mi o neebenim öyle şeylere bile hakkım yok malesef onu düşünen bile yok bu kiz lohusa bunalımında diye düşünen onu hesaba katan bile yok benim eşimle uzak kalmam bile umrunda değil bende canı sıkılmış korkma kapmazlar senin kocanı diyor uzak kaldık onun yüzünden bas basa kalamadık adam her akşam gelip görüp gidiyor eve yarın anneanem de gelecek artık yan daireye teyzemlerde kalıyordu annem bakıyor normalde o gelince eşim hiç gelemiycek çünkü anneanem görürse kıyamet koparır istemiyor eşimi teyzemlere yetiştirir hemen onlarda kıyamet koparır girdiğini duyunca...haklisin canim biz üçümüz bir aile olucaz ama bunu nasıl anlatabilirim kırmadan...ah canım ahh benim evimin düzeni var aslında sadece biraz değişecekti yemek bulaşık çamaşır yani genel ev isleri aksayacakti okadar ama annem bunu komple kendi istediği gibi değiştirmeye çalışıyo ve benim evimin düzeni var bozma deyince benimde hayatım var deyince kötü oluyorum...evet bunaldim ağlayacağım ağlayamiyorum da ya kendi başıma olsam ağlarım gülerim rahat oturur kalkarım kafam rahat olur bende sütüm kesilcek diye korkuyorum diyorum ki çocuk babasını bilmeyecek amaaannn kızım sende yani diye dalga geçer gibi davranıyor üstüne sütun az yetmiyo yada kalitesiz diyolar bide onu da yemiyorsun a bagliyolar...bende aşırı hassasim ve bende çok sinirliyim kriz geçiririm hatta bide biyere vursam sinirden kendimi zor tutuyorum zaten neticede annemin eşi benim öz babam değil ayıp olcak diye korkuyorum..annem senelerce herkese kendi hayatına müdahale ettirdiği için kendinde de o hakkı görüyor ama ben o karakterde olmadigim için edepsiz oluyorum ona ters geliyor kendimi savunmam ve cevap vermem
Aynen öyle canım çok okudum o tarz yazıları ben bagisiklik sistemleri daha güçlü oluyomus gel gör ki bunlara anlatamıyorum neymiş belki zarar vermek istemezmiş ama elini kolunu oynatınca oyun sanıp atlarmış cizermis..ya ben bu çocuğun annesiyim ya bu kadar komik bişey olabilirmi bir kedi ile kıyas yapmak onun yeri ayrı evlâdimin yeri ayrı tabiki..bana muhtaç ve bagli olan bir hayvani nasıl başkasına verir yada sokağa atarim ben...neyse burdaki herkes bunaldı artık benim kedi sorunsalimdan kusura bakmayın kızlar burda içimi kusup rahatlıyorum yoksa kimsem yok kafayı yicem artıkEee de yavrum yine.nereden bilecek benim doktorum kim sorarsa kimmis diye ismini sormadim dersin.cok israr ederse sorarim cevap verince soylerimde gec.zaten doktorlar cocuk icin daha iyi buluyor kedili kopekli evleri astim ve alerji gorunme orani daha az.
Yok cnm oğlum daha birimci ay aşısınınyeni oldu sayılır ama kızımdan hatırladığım kadarıyla ateşlenmişti o yüzden beni de geriyor açıkcası şimdidenKizlar 2.ay asini yaptiran var mi aramizda? Beni cok geriyor o asi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?