2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım kuru inciri kaynatıp suyunu mu içtin ?

Hic bsy sakinlestiremiyor canm ya iki gun once gayet iyiydi cok guzel gazinida cikartiyordu bugun hic cikartmadi ne yaptiysam rahatlamadi bugun sadecd uc kez gaz cikartti bu gaz bu kadarmi kotu ya
Bence sen dr konuş mamayı degistir cnm sadece mama veriyosun bu kadar gaz sadece biberondan yuttugu havayla olmaz bence hipp kullaniyodun sanirim kolikler icin olan kolay hazmedilen gaz orani dusuk mamalarsan birine geç bence

nemesis ben artik yediklerimizle ictiklerimizle olan gaz inanmiyorum dun gun boyu yedigim peynir zeytin ekmek oglende tavuk corbasi aksam et pilav ama bugun bizimki gazdan cildiriyo oglum saglik ocaginda ebe bile dedi cok gazi var diye kullandigim mamada gaz orani dusuk mama bence birazcikda gazlı bebek gazlı bebektir biz sadece azaltabiliyoruz mama degistirdikten somra bizimki azaldi allaha sukur ama yine gazimiz var anne sutunden aliyo diyip yediklerime dikkat ediyom degismiyo ben her seye inancimı kaybettim artik

Kizlar biz yarin 1 aylik oluyoruz. Toplamda 15 kilo almistim 13 kilosunu vermisim ama altlarin hicbiri olmuyor. Gobegim cok sisik kaldi. Sizce daha zaman var mi inmesine yoksa sezeryan diye boyle kalir mi? Ne yapmak lazim?
Bende çok merak ediyorum ya benim göbekte 3 aylık hamile gibi sisik hala .sezeryan olunca zaman lazım zamanla gider diyorlar .inşallah gider .

Inşallah artar sütler ya . Bende sut artırıcı ne varsa bakıyorum. Bisey yiyemiyorum gerçi canım hiç istemiyor. Bunları denicem inşallah artar :-(

Canım kuru inciri kaynatıp suyunu mu içtin ?
Evet canim bir ara sütüm azaldı diye çok üzüldüm rezene çayı ictim bardak bardak ama çok da fayda etmedi. Kuru incir resmen taşırdı sütümü maşallah fazla bile geliyor bebeğe ben kuru incire yordum bunu çünkü başkaları da söylüyordu böyle olduğunu. Bir deneyin bakalim insallah faydasını görürsünüz birkac gün icmeye devam edin posasini da yiyin

Kızlar bende kuzuyu hasta bir burun tıkalı... akıntı benzine gidiyor midesi bulanıyor... dr. Gittim ciğere inmemiş dedi. İlaçta veremiyoruz küçük daha... serum fizyolojik verdi otribebe ile yapıyorum ama çıkmıyor bişey... ya beceremedim emiyor allahtan burnu tıkalı olunca sınır oluyor o ayrı

Benimki cok gazli degil arada tutuyor ve tuttugu gunler genelde abur cuburu cok kacirdigim gunler oluyor. Benim mesela 2 gundur midem cok fenaydi.surekli soda ictim. Bugunde bebisin gazi cok. Demek ki benim gazim ona gecti diyorum. Birde ev cok sicak diye gunlerdir yalin ayak geziyordum annem bugun corap giy ayaklarini usutursen bebekte gaz yapar dedi.

Bugun aptamil a gecmistim canm acaba ondanmi oldu ya basim catliyo o agliyo bi yandan bn

Evimde yapsam kafayı yerim heralde yine mevlid var kediyi yolla yok odaya kapat diyecekler milletle ilgilenmekten bebeğime bakamiycam millet mincik mincik edecek yine cocugu sinirden ağlayacam sinire strese hiç gerek yok zaten..ne güzel ya imrendim annene babana da size de maşallah inşallah bizde sizin gibi olabiliriz yakın zamanda..kadin öyle bir fitliyor ki beni git evine bidaha suratına bakmam konuşmam gürhan abin de konuşmaz(annemin eşine abi diye hitap ediyorum)diyor sildiği insani siler anneanneni sildi seninde siler diyor kapını acmam bidaha diyor şimdi bebeğin beşiği olsun ufak tefek olsun büyük olsun cok şey yaptılar bizim için bebegim için haklari ödenmez Allah var...öyle bir algı yarattı ki bende kendi evimden soğuttu o evde bakamasın kedi var onu ver at ağzına tüy kaçar üstüne atlar sen mutfaktayken cirmalar daha neler neler kendi doğurmuş gibi davraniyo az önce salondan gittim ağlıyo diye altını temizlemiş aksam esimle misafirliğe gidicez diye üstünü de değiştirdik yine ağlamaya başladı bana vereceğine aldı omzuna yatırdı sinirlenip çıktım odadan salona geldim geri şuan baya sinirliyim kendi evime göndermiyor kadın ya hem kalmamı istiyor hem burnumdan getiriyor çıldırıcam

evet canim sen haklisin bazi bebekler anne sutunden cok etkileniyo benim biarkadasimda senin gibiydi cocugu dikkat edince geciyodu ama benimkime bisey fayda etmiyo ben o yuzden anlam veremiyorum uzuluyorum sadece

Kuzum biz 20 gundur cekiyoz onu oksuruk de yapiyor.bize de bisey vermediler.serum fizyolojikten sonra biraz bekle ondan sonra cek o zaman geliyor. Oksurugumuz artti tekrar goturcem

Canım sen hipp organik mi kullanıyorsun mama?

Canım seni baya okidum sesizce yorum yapmadim anne kiz çozerler diye ama senin annen senin bi hayatin oldugunu senin bi birey oldugunu kabullenmiyo hatta bebegin senin evladin oldugunu bile kabul etmiyo ama anne obur taraftan bide kv sorunun var allah yar ve yardimcın olsun saģliķli bi kafayla dusun ben coktan evime gitmistim ama sana bas git de diyemiyorum annene cok kiymet verdigin belli bence kedi bahane seni bi birey saymiyo annen

Canım kaç gündür yazacam fırsat olmadı. Annenin yanlşş tepkileri var tabi ama özellikle kediyi sevmemesini anlayışla karşılamaya çalış. Şimdi hayvan sever arkadaşlar kızacak bana ama
Ben de çok huylanırım duramam kedili evlerde. Tek kedi de değil mesela kuş da kafeste değilse kesinliklr giremem olduğu yere. Yani demek istediğim herkes sevmek mecburiyetinde değil. Bi de sen sanırım lohusa psikolojisiyle bebeğini birazcık kıskanıyor gibisin:) bırak değiştirsin altını susturmaya çalışsın. İnan hepsini sen yapınca öyle yoruluyorsunki destek olacak birine ihtiyacın oluyor. Madem 40 gün beraber duracaksınız zehir etme kendine cnm olumlu yönlerinden bakmaya çalış

Canim sutun ne durumda cogalma varmi birde sagiyormusun ne kadar geliyor cogaldiysa tavsiyelerini bekliyorum bende hic cogalma yok 10ml cikiyor malesef
Maalesef canım ya hala ayni. Yalnız kuru dut yediğim zaman artıyor gibi. Düzenli onu da yiyeceğim. Bi de süt artirici damla aldım bugün eczaneden . Bakalım nasıl olacak. Bende bi saat uğraşıyorum.20-30 arası ancak çok zorlasam çıkıyor.

Sevindim canım iyi olmana. Aynen ya az hareket etti diye surekli karnımızı durterken şimdi onlar bize günümüzü gösteriyor .muhabbetler farklilasti gerçekten , hadi inşallah sagliklica büyüsünler ergenliğe yol alsınlar

Kucağa ne ara alıştılar böyle ya . Çok zor kucakta olmaları sürekli. Kirki çıkınca düzene girer diyorlardi ama cikanlarda da çok girmedi herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…