2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım ben kesmedim öylece koydum . Ama ben 15 dk. Filan kaynattım .çok tatlı oldu benimki
Evet bende.biraz daha kaynattinca tatlandı demek ki az kaynatmisim

kahveci34 ben ilk gunden beri su veriyordum aslinda ama burda gerek yok muhabbetinden.sonra doktorada.sordum gerek yok dedi diye biraktim sonra ki gun asiri aglamaya.basladi 3.gundur cok agliyordu ve kabiz.olmaya.baslamisti yine emzirme.sonrasi 1 er cay kasigi.ilik su vermeye basladim 3. Verisimde duzeldi. Belli tesaduftur bilemem ama gunde 1 2 kere su verecegim yinede.

Tesekkurler yazdiklarin icin. Cok duzeldik diyemiycem ama sanirim artik uykusuzluga ve bebegin aglamasina alistik. Ikimizde daha az agresif davraniyoruz. Zaten ben yorgunluktan kafami toplayip kavga bile edecek halim kalmadi.
evet o yorgunluk fena bişey... ama zamanla alışmanıza ve nispeten daha az agresif olmanıza sevindim. inşallah daha da güzel günler olur. direne direne kazanacağız :)

Benim de annem aynı yanlışı yaptı gece uyuyodu çocuk gayet güzel ve çok zor uyumuştu annem illa altına bakıcam dedi bakma uyanır bidaha uyutamayiz uyanınca açarız dedim açtı altı temizdi ve açtığı anda hem kaka hem cisi yaptı ustu batti cocuk ve bidaha uyumadi bende uykusuz kaldım uyuyosa kesinlikle uyandirmamaktan yanayım çünkü zaten kısa sürede uyuyup uyanıyorlar çocuğa da yazık uykusu bölünüyor..
En iyisini yapiyosun canım yanlarında durup gözlemlemek daha iyi tabi yani benim çocuğuma bişey olacağına ben uzulecegime insanlar kırılsın çokta tin yani bidaha isterlerse gelmesinler önemli değiller okadar...
Öyle yaptım canım penye südyen aldım zaten artık vücut güzelliğinden geçtim ama kendimde ne kurtarırsam kar diye bakıyorum
Aynen canım benim göbek felaket çatlak çatlak buruşuk buruşuk kilo veremiyorum eski kilom 56 69 oldum en son hamilelikte 5gun önce 60 tim şimdi 62 çıkıyorum 56 kiloya düşmeyi geçtim 60 bile olamıyorum iyice psikolojim bozuldu korse takmaya başlıcam ne olursa olsun..
Rezeneyi ben.iciyorum gunde 2.fincan. ben.hazimsizlik çekiyorum efsun.hanimda anasinin.kizilik yaparak.eslik.ediyor. kakasini rahat yapamiyor birde.eskisi.gibi sivi degil.daha koyu kivamli.
Ya bana artık kimyonlu rezene de fayda etmiyor agrım kabizligim yok ama aşırı gazim var kolay çıkarıyorum ben ama işte benimki derine geçiyor bugün hiç mama vermedim beni emdi hep daha huzurlu sanki daha az ağladı ama kaka hep az az küçücük yaptı ama çiş baya yapıyor bu gaz olayı çok fena biseymis ya

evet biz de iki gündür saat kuruyoruz, demek ki ilk bir ay modumuz: uykusuz her gece :) hadi bakalım, kolay gelsin bize
Kızlar benim kız 24 günlük oldu ama ben kaldırmıyorum hiç sarılık 2 ye düşmüştü en son uyanıp ağlayınca emziriyorum uyandirmalimiyim ki?

Keşke ayakta sallamayla uyusa alışmasıma razıyım. Bence en kolay uyutma yöntemlerşnden biri ama benimki durmuyo hiç:/

Merhaba kızlar giç giremiyorum yoğınluktan valla hepinizi de merak ediyorum herkes iyidir inşallah geçmişi de okuyamıyorum bebekle uğraşmaktan fırsatım olmuyır hiç bebeğim gazlı olunca birde
Valla ben stres atmaya gşriyorum:) çok geriliyorum. bebiş uyuyunca soluğu burada alıyorum okurken okurken gevşiyorum biraz:) sen de gel arada

Canlar ya öğleden sonra 3 te yattı akşam 8 gibi kaldırdım mama yedi şimdi tekrar uyuyor daha uyanmadı normal mi bu kadr uyumasi

10 buçuk itibariyle kolik nöbetimiz bitmiş bulunuyor:) geride yorgun bitkin bi anne bırakarak.. Bundan sonra uyanıp ağlarsa aşıdan olduğunu düşünüp vercem artık bi calpol gücüm tükendi.
Aşı farklı bişey yapmadı bizde bu ana kadar. Aynı saatlerinde uyudu aynı saatlerinde ağladı ateş yyok şimdilik

Bende öyle yapıyorum canım zor oluyo ama gazdan artık daha hafif uykusu

Su veriyormusun bebise

Kızlar koşun koşuun gazlı bebeklere yeni bi keşfim var

Gaz kemeri aldım kiraz çekirdekli. Dün gece onunla tam 3 saat uyudu düşünebiliyor musunuz 3 saat
Ben günler sonra 2 saat deliksiz uyudum. Hala şoktayım
Ya denk geldi yada o kemerin mucizesi o bu gece belli olur ama bana kemerden gibi geliyor. Çünkü takınca rahatladı gaz çıkardı.
E bebekten 24 liraya aldım yada 25.
Eğer Bu geceyi de krizsiz atlatırsak firmaya dua yazıcam :)

Kızlar çok fenayız aksama doğru gaz sancımız başlıyo. Biogaia ya dün başladık bakalım ne zaman fayda eder yada fayda edip etmediğini kaç gün kullanınca anlarım çok üzülüyorum

Merhaba kızlar, bi video izledim bugün ve uyguladım.sizlede paylaşayım dedim.göğüs ucu yara olan acıdan sütyen takamayan kalkanlardan kurtulamayanlar için..emzirdikten sonra sütünüzü sıkıp göğsünüze yayoyorsunuz, üzerine gazlı bez kapatıp streç filmle örtüyorsunuz.gazlı bez memeye yapışmıyor ve memeucunu bastrp yamulmuyor.yaa aşırı mutlu oldm.atlet bile değse çığlığı basasım geliyordu ve kalkanlardan kurtulamıyordum.yalnız sürekli değiştrmek gerekşyormuş gazlı bezi, birde sütün iyileştirici etkisi varmış.sizede öneririm.herkese geçmiş olsun

Doktor kolik bebeklerde emzik işe yarar dedi emzik versem mi bilmiyorum almıyor suan istesem alıştırırım fakat kararsızım
Cnm neden negatif bakıyorsun emziğe. Benim kurtarıcım şuan. Ben de insanım. Bazen gece vakti emzirip gazını çıkarıp bırakıyorum huysuzluk ediyor veriyorum emziği onunla uyumuş oluyor. Dünya hali. Ben geçen hafta sağ elimin başparmağını çatlattım. Arabada sıkıştı. Bu hafta ateşlendim sıtmalandım. Boğazlarım acıyo. E kimsem de yok. Katyaaaa diye çağırıp iş yaptıracak param da yok. Bu hafta hep emzikle durdurdum. Merve de hastaydı zaten abimizi kursa götürünce 1 saat dışarda oturduk esiyordu huysuzfu hep. Allah düşürmesin ama düştüğün durumlarda vermek zorunda kalabilirsin. Alıştır ama verme istemiyorsan. Ben normalde uykuya dalması için nide abiyi uyutacağım zaman veriyordum zaten

Bendim canım , ben de faydasını gördüm, Açmıyorum altını uykusu da uzadı desem, uyandırmıyorum o da uyanmıyor. Öyle hassas olmasını da istemiyorum . Annemi dinledim bu konuda.
Geçen bir doktordan bahsetmiştim resmen annem gibi konuştu, bazı bilgileri . Kucağa da alma alışır demişti.. hatta burda tepki göstermiştik ..
erkek bebeleri olanlar mesala, doktor pipiye masaj yapmamı söyledi , annem de yapmıştı şaşırmıştım , eskiler gerçekten bazı şeyleri biliyor.
Kalça çıkıldığı için yapılan hareketler. duştan sonra yapılan masajlar,

Ben de hiç su vermedim , deneyeyim bakalım. Yaz olsa veirridim kış olduğu için hiç aklıma gelmedi.
Biz de de ağlamalar başladı durmadan gazdan dolayı, gittiğim kaç doktor verme dedi. Ben de halen gaz damlası kullanmıyorum. 2 ayı bulmaya az kaldı.
Uyku süremiz git gide uzamaya başladı özellikle gece,
Ama gündüzleri de dalmaları zorlaştı. Anlamadım bu döngüyü,
Kakamız çok cıvık. Öyle ki geçen de çığlığı bastı mecbur alt değiştirmeden emzirmeye kalktım. Anem sızmış damlamış yere o derece.normal mi? Bi de yumurta yersem çok kokuyo kakası bu normal mi?
D vitamini bazen unutuyorum çok üzülüyorum

Bir de benim göbek deliğim kızardı , acıyor, sakın nemli bırakmayın. Bildiğiniz çok fena acıyor.

Pipiye masaj nasıl oluyor

Kızlar benim kız 24 günlük oldu ama ben kaldırmıyorum hiç sarılık 2 ye düşmüştü en son uyanıp ağlayınca emziriyorum uyandirmalimiyim ki?
kaç saatte bir uyanıyor kendiliğinden canım? 3 haftadan sonra 4 saat uyuyabilir dedi doktor. zaman geçtikçe süre uzarmış.uzayabilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…