2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba ben üzülerek aranızdan ayrılıyorum mol gebeligim bugun kurtajla sonlandirildi 1 yil hamile kalmamam gerekiyormuş.hepinize saglikli hamilelikler dogumlar dilerim.

Merhaba ben üzülerek aranızdan ayrılıyorum mol gebeligim bugun kurtajla sonlandirildi 1 yil hamile kalmamam gerekiyormuş.hepinize saglikli hamilelikler dogumlar dilerim.
Allah hakkınızda hayırlı olani nasip etsin bugün böyle üzücü haberi veren ikinci kişi oldun inşallah güzel haberlerle buraya tekrar yazmak nasip olur

Cok cok gecmis olsun. Cok uzuldum. Insallah kontrollerin hep temiz cikar ve 1 yil sonra saglikli bir hamilelik yasarsin.

A
llah hakkında hayırlısını nasip etsin. Üzülüp isyan etme sakın. İki yıl önce bende düşük yaptım. İyiki yapmışım diye şükrettik sonra. Her şerde bir hayır vardır

Rabbim saglikli evladinla güzel bir hayat nasip eylesin canim insallah tekrar istedigin dönemde saglikli bir gebelige baslarsin. Allah yar ve yardimcin olsun.. Cok gecmis olsun..

Hayırlısı olsun canım, çok geçmiş olsun. Bebeğin bir yaş daha büyümüş olur, belki daha rahat olur senin için.

bebeğini kaybeden arkadaşlar için çok üzüldüm rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tekrardan inşallah allah isteyen herkese sağlıklı bebekler versin

Benimki de 3 gün geri göründü ultrason da ama su an doğru düzgün beslenemiyorum süt yumurta yoğurt asla yiyip icemiyorum kuruyemis bile yiyemiyorum yiyince cikariyorum artık bulantılar geçtikten sonra ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…