- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #46.941
Bende de hamilelikte yoktu canim. Karnimiz boşalinca çıktı işte. Ama geçecek inşallahYa bende de hamile iken yoktu ama şimdilerde iyice belirginleşen kahve çizgi var
40 gun yasak demisti bana. Sonra serbest birakti.Aslında dış dikişler kayboldu yine de bişey olurmu ki çünkü bidahaki kontrolde alttan bakacakta bide azcik özel olcak ama ayıptır demesi pazar günü ilişki oldusizlere doktorlarımız bişey dedimi bu konuda olsun olmasın falan?
Şuan vermiyorum ama kilo alımı az. Bu ayda az kilo alırsa mama takviyesine başlayacağız.Gece veriyorum siz?
Herhangi.bir olcu soyledimi. Bizde doktor kalcadaki acimi aciklik mi.ne.birsey 60 mm ve ustu.olmali sizde.biri 61 biri 62 cok iyi demisti.Kizlar bugun bizim kalca ultrasonu vardi doktor bir ay sonra kontorole cagirdi bir sorunmu var dedim oda bir ay sonraki ultrasonda belli olur dedi hafta ordopediye goturecegim tam kalca cikikligida demedi kafam karisik erken dogumun etkisi varmi bilmiyorum bilgisi olan varmi
Kalça ultrasonu asıl ikinci ayda net sonuç veriyor demişti doktor bize o yüzden ikinci ay çektireceğiz biz. Sizden de o yüzden ikinci ay tekrar isteyip şimdi net konuşmamış olabilirlerKizlar bugun bizim kalca ultrasonu vardi doktor bir ay sonra kontorole cagirdi bir sorunmu var dedim oda bir ay sonraki ultrasonda belli olur dedi hafta ordopediye goturecegim tam kalca cikikligida demedi kafam karisik erken dogumun etkisi varmi bilmiyorum bilgisi olan varmi
Canim biz tam iki ayligiz ama net birsey demediKalça ultrasonu asıl ikinci ayda net sonuç veriyor demişti doktor bize o yüzden ikinci ay çektireceğiz biz. Sizden de o yüzden ikinci ay tekrar isteyip şimdi net konuşmamış olabilirler
Bende seba med kullanıyorum cnm memnunumda ya senBi tek ben mi sebamed kullanıyorum:)
Canim biri 56 digeri 57 yaziyo bilateral tip 2yaziyo sonucta radyolog suan sorun degil ama diger ayda gelismese sorun defi cocuk doktorumuz ortopediye gorun dediHerhangi.bir olcu soyledimi. Bizde doktor kalcadaki acimi aciklik mi.ne.birsey 60 mm ve ustu.olmali sizde.biri 61 biri 62 cok iyi demisti.
40 çıkınca canım. Hep öyle söyleniyor.Aslında dış dikişler kayboldu yine de bişey olurmu ki çünkü bidahaki kontrolde alttan bakacakta bide azcik özel olcak ama ayıptır demesi pazar günü ilişki oldusizlere doktorlarımız bişey dedimi bu konuda olsun olmasın falan?
Az da çıksa sağ. Sıcak kompres uygula duşta masaj yap. Sıksık emzir yada sağ. Yarım saatte bir sağabilirsin meselaKızlar ben mastit olmuş olabilirim 3 gündür göğüslerim aşırı aşırı sızlıyor ve bıçak saplanır gibi oluyor özellikle sağ ve ucu ağzına verince bebeğin kopuyo sanki öyle acıyo mastitte uçda acırmış galiba pompa ile bosaltayim diyorum tıkanmasın kanallar diye ama az süt çıkıyor ancak bebegim emince biraz rahatlıyorum sonrası yine aynı ağlamak geliyo bazen o derece acıyo ateş yok ama uc kısımlar ve yanlar altlar acayip batıyo ya çaresi var mı?
60.in.alti risk grubu demek ki. Bence 2.ayi.bekleyin.yine ayni.cikarsa.goturursunuz.Canim biri 56 digeri 57 yaziyo bilateral tip 2yaziyo sonucta radyolog suan sorun degil ama diger ayda gelismese sorun defi cocuk doktorumuz ortopediye gorun dedi
Ağzın bal yesin aynen harfi harfine katılıyorum. Eğlence için birilerine sektör olunca diğeri yaptı diye yapılıyor. Peygamber efendimiz zamanında mevlüt kavramı yokmuş zaten. Oğlumda adak kestik eşe dosta dağıttık kızımı da yaza düşünüyoruz. Heves için mutlu olmak için yapanlar var o ayrı. Anne her mutluluğu hakediyor. Ama benim hevesim yok hiç. Zaten günü kurtarmanın derdindeyim.canım ben de bazı ritüellere karşıyım, daha doğrusu sorgulanmadan yapılmasına karşıyım. imansızlıkla alakası yok bence, ona yapılan masraf ve meşakkati fakir birilerini doyurmak için kullanmak daha doğru geliyor. kriter Kuran da yazıyor olan birşey olup olmaması bence. bu bi farz değil. annem diyo çocuğun başına Kuran koydun mu? dedim neden, kalkıp okuyacak mı? ayrıca dün babası başında iken okudu, mealini ama, anlamını bilerek okumak lazım, diyorum. yoksa böyle sorgulanmadan, o yapılması lazım, bu yapılması lazım'lara sinir oluyorum. neden? diyorum. neden
Evet benimde öyle canım. Araştırmalarıma görede öyle olması daha iyiymiş eğer sertleşirde göğüs sulu olan kısım önce geliyomuş bebek o kısımla doyduğu için esas besleyici yağlı kısmı ememiyomuş. Çok sertleşmişse ön çden akan kısmı sağın diyolar hatta bebek yağlı süte kolay ulaşsın diyeKızlar gece uyumama rağmen göğüslerim hiç dolgun değil hep yumuşak ama sıktıkça geliyor sizinde öylemi artık?
Ben de yaptirmayacagim canim herkes soruyor. Kimi hediye getirmek icin de mevlüt yapmamizi bekliyor ama gelecek olan gelir zstrn zoraki iş olmaz. Bebek doğduğu hafta biri eşimin dedesinin evinde biri de camide olmak uzere iki kere yasin tebareke gibi surelerle kur an okutuldu bence yeterliAğzın bal yesin aynen harfi harfine katılıyorum. Eğlence için birilerine sektör olunca diğeri yaptı diye yapılıyor. Peygamber efendimiz zamanında mevlüt kavramı yokmuş zaten. Oğlumda adak kestik eşe dosta dağıttık kızımı da yaza düşünüyoruz. Heves için mutlu olmak için yapanlar var o ayrı. Anne her mutluluğu hakediyor. Ama benim hevesim yok hiç. Zaten günü kurtarmanın derdindeyim.
Allah kabul etsin cnmBen de yaptirmayacagim canim herkes soruyor. Kimi hediye getirmek icin de mevlüt yapmamizi bekliyor ama gelecek olan gelir zstrn zoraki iş olmaz. Bebek doğduğu hafta biri eşimin dedesinin evinde biri de camide olmak uzere iki kere yasin tebareke gibi surelerle kur an okutuldu bence yeterli
Napıyoı sıpan. Benim mervem de ctz günü net ve bilinçli gülmeye başladı bana. Oğlum da geç başlamıştı gülmeye. Ne ciddi yavrularım var yahuYa kızlar siz de bebekelrinizle oyunlar oynamaya basladiniz mi :)) ben bu kadar erken olacagini zannetmiyordum ama masallah sandigimdan akilliymis bu küçük eşşek sıpalarıçok güldürüyor beni yaa :)))
Bence mutlaka doktora gorun canim. Artik agri olmamasi lazim. Tek tarafin sismesi de doktora sorulmasi gerekiyor. Agir mi kaldirdin ya da zorladiysan olabilir. Doktorum bana disaridan iyilesmis gorundugune bakmaniceriden devam ediyor hareketlerinde dikkat et agir kaldirma dedi 6 hafta. Sonra da kontrole cagirdi zatenSezeryan olan anneler iyilestinizmi agrilariniz varmi. Benim kesi yerimin ust tarafinda kizariklik var ve baya yaygin sol tarafimda sismis. Bugun asi yatirmaya gitik aile hekimi dkisin iyi sikinti yok icerden odem olusmus dedi. Simdi nolacak bilen duyan varmi. Agrim olmasa onemli degil. Lutfen cevapp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?