2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
40 gun yasak demisti bana. Sonra serbest birakti.

Kizlar bugun bizim kalca ultrasonu vardi doktor bir ay sonra kontorole cagirdi bir sorunmu var dedim oda bir ay sonraki ultrasonda belli olur dedi hafta ordopediye goturecegim tam kalca cikikligida demedi kafam karisik erken dogumun etkisi varmi bilmiyorum bilgisi olan varmi

Herhangi.bir olcu soyledimi. Bizde doktor kalcadaki acimi aciklik mi.ne.birsey 60 mm ve ustu.olmali sizde.biri 61 biri 62 cok iyi demisti.

Kalça ultrasonu asıl ikinci ayda net sonuç veriyor demişti doktor bize o yüzden ikinci ay çektireceğiz biz. Sizden de o yüzden ikinci ay tekrar isteyip şimdi net konuşmamış olabilirler

Herhangi.bir olcu soyledimi. Bizde doktor kalcadaki acimi aciklik mi.ne.birsey 60 mm ve ustu.olmali sizde.biri 61 biri 62 cok iyi demisti.
Canim biri 56 digeri 57 yaziyo bilateral tip 2yaziyo sonucta radyolog suan sorun degil ama diger ayda gelismese sorun defi cocuk doktorumuz ortopediye gorun dedi

40 çıkınca canım. Hep öyle söyleniyor.
Az da çıksa sağ. Sıcak kompres uygula duşta masaj yap. Sıksık emzir yada sağ. Yarım saatte bir sağabilirsin mesela

Ağzın bal yesin aynen harfi harfine katılıyorum. Eğlence için birilerine sektör olunca diğeri yaptı diye yapılıyor. Peygamber efendimiz zamanında mevlüt kavramı yokmuş zaten. Oğlumda adak kestik eşe dosta dağıttık kızımı da yaza düşünüyoruz. Heves için mutlu olmak için yapanlar var o ayrı. Anne her mutluluğu hakediyor. Ama benim hevesim yok hiç. Zaten günü kurtarmanın derdindeyim.

Kızlar gece uyumama rağmen göğüslerim hiç dolgun değil hep yumuşak ama sıktıkça geliyor sizinde öylemi artık?
Evet benimde öyle canım. Araştırmalarıma görede öyle olması daha iyiymiş eğer sertleşirde göğüs sulu olan kısım önce geliyomuş bebek o kısımla doyduğu için esas besleyici yağlı kısmı ememiyomuş. Çok sertleşmişse ön çden akan kısmı sağın diyolar hatta bebek yağlı süte kolay ulaşsın diye

Ben de yaptirmayacagim canim herkes soruyor. Kimi hediye getirmek icin de mevlüt yapmamizi bekliyor ama gelecek olan gelir zstrn zoraki iş olmaz. Bebek doğduğu hafta biri eşimin dedesinin evinde biri de camide olmak uzere iki kere yasin tebareke gibi surelerle kur an okutuldu bence yeterli

Ya kızlar siz de bebekelrinizle oyunlar oynamaya basladiniz mi :)) ben bu kadar erken olacagini zannetmiyordum ama masallah sandigimdan akilliymis bu küçük eşşek sıpaları çok güldürüyor beni yaa :)))

Sanırım büyüme atağı denen şey bu.emdikçe emmek istiyor artık göğüslerim çok acıyor dünden beri böyle asla 2-3 saatlik öğün arası yok.memede uyumak istiyor.göğüslerimi o kadar boşalttıki yetmiyormu acaba diyorum ağladıkça.denedik emmenin üstüne mamada aldı.ama emdikten sonrada göğsümü sıkıyorum hala geliyor hatta fırlıyor karşıya.
Böyle birşey yaşadınızmı?

Allah kabul etsin cnm

Ya kızlar siz de bebekelrinizle oyunlar oynamaya basladiniz mi :)) ben bu kadar erken olacagini zannetmiyordum ama masallah sandigimdan akilliymis bu küçük eşşek sıpaları çok güldürüyor beni yaa :)))
Napıyoı sıpan. Benim mervem de ctz günü net ve bilinçli gülmeye başladı bana. Oğlum da geç başlamıştı gülmeye. Ne ciddi yavrularım var yahu

Kızlar moralim çok bozuk teste bsy çıkmamıştı idrar kültürün enfeksiyon çıktı
Acaba silikonla emiyor ondan mi mikrop kaptı diye hocaya sordum dışardan olmaz dedi
Alt temizliğinden dedi
Evde ılık su pamuk yapıyorum zaten 2-3 güne kaka yapıyor yıkıyorum hocam dışarda ıslak mendil dedim hiç bırakmıyorum alıyorum dedim ilaç yazdı yani kuş kadar çocuk 55 günlükken ilaç kullanacak ya çok canım sıkıldı o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl olur
Evde sıcak soguk mu geliyor bundan olur mu dedim yok dedi
Tedavinin 10. Günü ultrason çekeceğiz dedi

Son düzenleme:
Bence mutlaka doktora gorun canim. Artik agri olmamasi lazim. Tek tarafin sismesi de doktora sorulmasi gerekiyor. Agir mi kaldirdin ya da zorladiysan olabilir. Doktorum bana disaridan iyilesmis gorundugune bakmaniceriden devam ediyor hareketlerinde dikkat et agir kaldirma dedi 6 hafta. Sonra da kontrole cagirdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…