2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bebegimin karnında ve yüzünde bunlar çıktı isilik mi acaba

Eklentiler

• 20180320_141639.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 98
  • 20180320_141634.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 90
Napıyoı sıpan. Benim mervem de ctz günü net ve bilinçli gülmeye başladı bana. Oğlum da geç başlamıştı gülmeye. Ne ciddi yavrularım var yahu
Benimki uzun zamandir gülüyor canim bazen de ben onu severken oynatirken sanki birşeyler diyecek gibi sesler cikariyor gözlerime bakarak. Bugün de emzik oyunu oynadik. Bebegi yüzüstü cevirdim emzigi de önüne koydum. Kafasini birden emzigin üzerine atip emzigi almaya calisiyor cok güldüm ya başardı ama aldi emzigi defalarca:)) oğlum diye degil oyuncagim diye seviyorum onu oda oda geziyoruz ben şarkı söylüyorum o da keyifle dinliyor :) sonra da telefondan uyku müziği açtım harbiden de uyudu kucagimda.. Allah im çok güzel duygular her isteyene yasatsin insallah... Amin

C

Canim biz tam iki ayligiz ama net birsey demedi
.

Önden arkaya doğru silmeye dikkat ediyor musun canım?

Bende bu ara aynı şeyi yaşıyorum hele yatma zamanı doymuyor. Sık emince sür birikmiyor südığım sütü verdim doymadı mama verdim ancak doydu. Doymayınca uykuya da dalamıyor. Emerken uyudu sanıyorum yatağa koyduğum gibi açıyor gözleri aranmaya başlıyor. Sütüm yetmeyince üzülüyorum bu sefer.
Bende atak bu herhalde dedim kendi kendime

canım benim kızımda alt değiştirme seansı boyunca ağlıyor. gözlemliyorum. ev soğuk da değil, titrer gibi oluyor. bence soyununca güvensiz bi durum var hissine kapılıyor, bebeğin karakteri ile ilgili diye düşünüyorum. güven duygusu zor oluşacak hemen savunmaya geçiyor gibi. çünkü sıcak ve konforlu alt değiştirirken, hatta masaj bile yapıyorum yumuşak hareketlerle. bence böyle. ben de konuşuyorum onunla, tamam kızım, ne var ki, ne güzel temizleniyoruz diyorum, ağlıyor, öyle miiii, aaa neden öyle olmuş ki diyorum :)

Oh oh maşallah sıpaya. Ben çok ilgilenemiyorum prensesimle daha yeni yeni bişeyler yapıyoruz ama ömere maşallah gerçekten

Hastaneye.git hastane.pompasiyla.bosalt canim. Daha iyi bosaltiyor hastane.pompasi rahat edersin. Hem.mastitde.olmaz.bir kere tam bosalirsa.
Hadi ya ise yararmı cuma günü bebisi götürcez ama 2 gün var geç mi olur acaba..anadoluda vardır herhalde.

Bizim de var 2 aya geçer dediler halen var

30/40 günlükken yaşadık

Geçmiş olsun, Ne şikayetle gittin cnm

Memeyi reddeder diye korkumdan veremiyodum sagol canim allah razı olsun

Allah razı olsun güzel tavsiyelerin için ins canim

Oh oh maşallah sıpaya. Ben çok ilgilenemiyorum prensesimle daha yeni yeni bişeyler yapıyoruz ama ömere maşallah gerçekten
Kuzum sen sevgini ikiye boluyorsun iki kuzun var benim Ömüş'ümden başka işim yok ki. Allah sağlıklarını versin canim daha ilgilenecek uzun zamanlarimiz olacak inşallah:)

Haklisin ....allah yavrunu sana bagislasin canım sagolasin

Kız incir kürü yapayim derken kazanına mi düştün yoksam canim bir göğsün tamamen bitmeden diğerine geçtiğin için oluyor bu durum demek ki göğüslerinde süt kalmış. Sıcak duş iy geliyor ve devamlı pompayla çek sütünü bosalsin bebegin emmesini bekleme çok acı bir durum ben de bir hafta yaşadım bunu en başta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…