- 16 Kasım 2013
- 1.066
- 750
- 123
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #46.961
Benimki uzun zamandir gülüyor canim bazen de ben onu severken oynatirken sanki birşeyler diyecek gibi sesler cikariyor gözlerime bakarak. Bugün de emzik oyunu oynadik. Bebegi yüzüstü cevirdim emzigi de önüne koydum. Kafasini birden emzigin üzerine atip emzigi almaya calisiyor cok güldüm ya başardı ama aldi emzigi defalarca:)) oğlum diye degil oyuncagim diye seviyorum onu oda oda geziyoruz ben şarkı söylüyorum o da keyifle dinliyor :) sonra da telefondan uyku müziği açtım harbiden de uyudu kucagimda.. Allah im çok güzel duygular her isteyene yasatsin insallah... AminNapıyoı sıpan. Benim mervem de ctz günü net ve bilinçli gülmeye başladı bana. Oğlum da geç başlamıştı gülmeye. Ne ciddi yavrularım var yahu
.C
Canim biz tam iki ayligiz ama net birsey demedi
Kızlar moralim çok bozuk teste bsy çıkmamıştı idrar kültürün enfeksiyon çıktı
Acaba silikonla emiyor ondan mi mikrop kaptı diye hocaya sordum dışardan olmaz dedi
Alt temizliğinden dedi
Evde ılık su pamuk yapıyorum zaten 2-3 güne kaka yapıyor yıkıyorum hocam dışarda ıslak mendil dedim hiç bırakmıyorum alıyorum dedim ilaç yazdı yani kuş kadar çocuk 55 günlükken ilaç kullanacak ya çok canım sıkıldı o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl olur
Evde sıcak soguk mu geliyor bundan olur mu dedim yok dedi
Tedavinin 10. Günü ultrason çekeceğiz dedi
Isilik gibi duruyor ama doktoruna.mutlaka danis bence.Kızlar bebegimin karnında ve yüzünde bunlar çıktı isilik mi acaba
Anladım canım.C
Canim biz tam iki ayligiz ama net birsey demedi
Bende bu ara aynı şeyi yaşıyorum hele yatma zamanı doymuyor. Sık emince sür birikmiyor südığım sütü verdim doymadı mama verdim ancak doydu. Doymayınca uykuya da dalamıyor. Emerken uyudu sanıyorum yatağa koyduğum gibi açıyor gözleri aranmaya başlıyor. Sütüm yetmeyince üzülüyorum bu sefer.Sanırım büyüme atağı denen şey bu.emdikçe emmek istiyor artık göğüslerim çok acıyor dünden beri böyle asla 2-3 saatlik öğün arası yok.memede uyumak istiyor.göğüslerimi o kadar boşalttıki yetmiyormu acaba diyorum ağladıkça.denedik emmenin üstüne mamada aldı.ama emdikten sonrada göğsümü sıkıyorum hala geliyor hatta fırlıyor karşıya.
Böyle birşey yaşadınızmı?
canım benim kızımda alt değiştirme seansı boyunca ağlıyor. gözlemliyorum. ev soğuk da değil, titrer gibi oluyor. bence soyununca güvensiz bi durum var hissine kapılıyor, bebeğin karakteri ile ilgili diye düşünüyorum. güven duygusu zor oluşacak hemen savunmaya geçiyor gibi. çünkü sıcak ve konforlu alt değiştirirken, hatta masaj bile yapıyorum yumuşak hareketlerle. bence böyle. ben de konuşuyorum onunla, tamam kızım, ne var ki, ne güzel temizleniyoruz diyorum, ağlıyor, öyle miiii, aaa neden öyle olmuş ki diyorum :)Kızlar benim bebeğim özellikle altını açınca çenesi dudakları titriyor ev kesinlikle soğuk değil. Titresikçe çokmkorkuyorum. Ve evden biri öksürünce çol irkiliyor. Daha 38 günlük. Böyle bir durum yaşayan var mı
Oh oh maşallah sıpaya. Ben çok ilgilenemiyorum prensesimle daha yeni yeni bişeyler yapıyoruz ama ömere maşallah gerçektenBenimki uzun zamandir gülüyor canim bazen de ben onu severken oynatirken sanki birşeyler diyecek gibi sesler cikariyor gözlerime bakarak. Bugün de emzik oyunu oynadik. Bebegi yüzüstü cevirdim emzigi de önüne koydum. Kafasini birden emzigin üzerine atip emzigi almaya calisiyor cok güldüm ya başardı ama aldi emzigi defalarca:)) oğlum diye degil oyuncagim diye seviyorum onu oda oda geziyoruz ben şarkı söylüyorum o da keyifle dinliyor :) sonra da telefondan uyku müziği açtım harbiden de uyudu kucagimda.. Allah im çok güzel duygular her isteyene yasatsin insallah... Amin
Hadi ya ise yararmı cuma günü bebisi götürcez ama 2 gün var geç mi olur acaba..anadoluda vardır herhalde.Hastaneye.git hastane.pompasiyla.bosalt canim. Daha iyi bosaltiyor hastane.pompasi rahat edersin. Hem.mastitde.olmaz.bir kere tam bosalirsa.
Bizim de var 2 aya geçer dediler halen varKızlar bizim kızın sol göz kapağında kırmızılık vardı doğduğunda
Hoca yeni Doğan lekesi zamanla geçer dedi ama geçmesi sanirim Gül galiba
Hamileliğim boyunca güle hiç dokunmadım çiçeğe bile dokunmadim ciğer vs ağzıma sürmem normalde zaten
demek ki batıl inançlar yüzde yüz batılmış :) ara ara kendi sütümden sürünce kızarıklığı azalıyor bazende artıyor umarım büyüyüp yayılmaz tam göz pınarının orda kapağında
30/40 günlükken yaşadıkSanırım büyüme atağı denen şey bu.emdikçe emmek istiyor artık göğüslerim çok acıyor dünden beri böyle asla 2-3 saatlik öğün arası yok.memede uyumak istiyor.göğüslerimi o kadar boşalttıki yetmiyormu acaba diyorum ağladıkça.denedik emmenin üstüne mamada aldı.ama emdikten sonrada göğsümü sıkıyorum hala geliyor hatta fırlıyor karşıya.
Böyle birşey yaşadınızmı?
Geçmiş olsun, Ne şikayetle gittin cnmKızlar moralim çok bozuk teste bsy çıkmamıştı idrar kültürün enfeksiyon çıktı
Acaba silikonla emiyor ondan mi mikrop kaptı diye hocaya sordum dışardan olmaz dedi
Alt temizliğinden dedi
Evde ılık su pamuk yapıyorum zaten 2-3 güne kaka yapıyor yıkıyorum hocam dışarda ıslak mendil dedim hiç bırakmıyorum alıyorum dedim ilaç yazdı yani kuş kadar çocuk 55 günlükken ilaç kullanacak ya çok canım sıkıldı o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl olur
Evde sıcak soguk mu geliyor bundan olur mu dedim yok dedi
Tedavinin 10. Günü ultrason çekeceğiz dedi
Yuzundekilerin aynisi bizde de var Cok normalmis.ama karini bilmiyorum canimKızlar bebegimin karnında ve yüzünde bunlar çıktı isilik mi acaba
Evet tam 40 mız bugün30/40 günlükken yaşadık
Memeyi reddeder diye korkumdan veremiyodum sagol canim allah razı olsunBen verdim emzik benim de ikinci çocuğum ve ilk kızım da 2015 mart bebeği (16 mart ) :)) hiç susmayan devamlı ağlayan emzik biberon almayan hatta yumuşak memeyi bile emmeye bir bebekti oğlum böyle olmasin diye çok dua ettim ve emzik verdim rahatlığını görüyorum emzige karşı değilsen ver bebeği saatlerce ağlatmaya gerek yok sen de rahat edersin ki o aglamalardan dolayı depresyon çoğalıyor zaten .. Allah kolaylık versin
Allah razı olsun güzel tavsiyelerin için ins canimBenimde kizimin yuzundeki isilikler gecmek bilmeyince yumurtayi deniyorum su an alerjisi varmi diye. :)
Valla kendi yonlendiriyor 20 dk emince biraktiginda hadi diyorim digerine gecelim. Yoksa tek meme oluyor.
Cnm ben senin yerinde olsam bebegimle arama plastik bir emzik koymam. Tamam evet zor ama ilerde meme emmek istemeyip emzikten dolayi senden uzak durursa pisman olursun. Ama koliktir ve emmesinde sorun yoktur. Kundaklama vs yaptiktan aonra sakinlessin hemde sen dinlen diye ara ara verebilirsin bence. Lohusalik depresyonu biraz hayata katilinca duzeliyor bence ben bir iki sosyallestim iyi geldi bana
Bence sol gosterip sag ver:)) ya sol tarafi emiyormus gibi yandan sagi ver yada once solu ver sonra hemen cikarip sagi ber. Arada banada yaptigi oluyordu. Ben biraz i
Kuzum sen sevgini ikiye boluyorsun iki kuzun var benim Ömüş'ümden başka işim yok ki. Allah sağlıklarını versin canim daha ilgilenecek uzun zamanlarimiz olacak inşallah:)Oh oh maşallah sıpaya. Ben çok ilgilenemiyorum prensesimle daha yeni yeni bişeyler yapıyoruz ama ömere maşallah gerçekten
Haklisin ....allah yavrunu sana bagislasin canım sagolasinBen zor anlarda ve sabrım yaptığında hep mucizevi bir şeye sahip olduğumu düşünerek sakinleştim. Tedaviyle oldu bebeğim ve ben o kadar beklediğimde bir evlada sahip olmak için senelerce uğraşan o kadar insanla tanıştım ki, o günler geliyor aklıma ve sakinliyordum.
Vardir.heralde acibademde var anadoluyu.bilemedim. Ama cok beklemeden.gitmeni.oneririm fazla kalırsa.sut göğüste iltahap yapar.cikabilirsen.aksam.cik.Hadi ya ise yararmı cuma günü bebisi götürcez ama 2 gün var geç mi olur acaba..anadoluda vardır herhalde.
Kız incir kürü yapayim derken kazanına mi düştün yoksamKızlar ben mastit olmuş olabilirim 3 gündür göğüslerim aşırı aşırı sızlıyor ve bıçak saplanır gibi oluyor özellikle sağ ve ucu ağzına verince bebeğin kopuyo sanki öyle acıyo mastitte uçda acırmış galiba pompa ile bosaltayim diyorum tıkanmasın kanallar diye ama az süt çıkıyor ancak bebegim emince biraz rahatlıyorum sonrası yine aynı ağlamak geliyo bazen o derece acıyo ateş yok ama uc kısımlar ve yanlar altlar acayip batıyo ya çaresi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?