2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benimki de 9 gun geriden gidiyor bilmiyorum sonradan kapatir mi arayı. Su an annemdeyim burada farkli bi dr a gitcem o ne diyecek merak ediyorum

Bana regenesis max diye bi vitamin verdi dr onu kullaniyorum. Folik asit omega 3 ve diger vitaminler var iceriginde

cok geçmiş olsun insallah hemencecik toparlarsın cnm benim

Haklısın canım sanırım dogru diyorsun cok takmamak lazım saglıklı ya büyüyor ya sükür ellerini gördüm :)

kizlar son gittigimde dr um zeka testlerinden bahsetmusti siz ne dusunuyorsunuz yaptircakmisiniz bidahaki aya gittigimde kesin sorcaktir bilmiyorum bende benim hastane 400 tl istiyor baska bi hastane 230 tl acaba devlette yapiyorlar mi biyle testlwri

Bazi arkadaşlar sıkıntılı dönemler geçiyormuş geçmiş olsun diliyorum bebegini kaybedenlerde olmuş üzüldüm inşallah tekrardan saglıklı gebelik yaşarlar biz geride kalanlara allahım sag salim kavuşturmayı nasip eder tek tek etiketleyemedim kusura bakmayın

kizlar son gittigimde dr um zeka testlerinden bahsetmusti siz ne dusunuyorsunuz yaptircakmisiniz bidahaki aya gittigimde kesin sorcaktir bilmiyorum bende benim hastane 400 tl istiyor baska bi hastane 230 tl acaba devlette yapiyorlar mi biyle testlwri
Canim eger bebeginde bir sorun varsa aldiracak misin? Bu testi ebeveynler isterse yapıyorlar bir zorunluluğu yok. Ben yaptirmayi düşünmüyorum ve genelde ailemde ve arkadaslarimda yaptıran da yok

Zeka testi derken bahsettiğiniz şey nedir? Bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiğinden bakılan ve bir takım kan tahlilleriyle down sendromu olasılığını veren ikili testten bahsediyorsanız, o zeka testi değil. Hamilelikte zeka testi yapılmaz, ikili,üçlü testler gibi testler ve ayrıntılı ultrason vardır

İyi akşamlar gençlik.
Ben ilk çocuğum da devamlı kustum.
Ama yemekte yedim.
Şimdi hiç bişi yiyemiyorum ama midemde bulanmıyor.
Çok halsizlik var ve su gibi terliyorum.
Folik asit hap içiyorum ve kan sulandırıcı ğne kullanıyorum.
Bu hamileliliğim de çok kötü geçiyo
Bide işe gidip gelmesi ve 16 aylık oğlumla ilgilenmesi eve gelip yemek yapmak bile eziyet şuan

Canim o 2li 3lu testdir. Yani bebeginde down sendromu varmi yokmu onun arastirildigi testler. Bende yaptirmayacak olanlardanim. Ben bebegimde bir sikinti olsa bile aldirmayi dusunmedigim icin simdi ogrenip kendime geri kalan 7 ayi zehir etmek istemiyorum. Nasip yani.

İşimiz gerçekten zor Allah yardımcımız olsun.

Ben yaptırırım sonuçta için rahat eder aklımda soru işareti olacağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…