- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #47.221
400.luk.olan.olmali canim. Benim suan.kullandigim 400 luk. Hadi.esin.bilmez tamamda o eczaci.nasil vermis ona o damlayi bebek.icin deememismi.Eşime ocean al demiştim burayı okuyunca ama 400 ıu, 600ıu ve 1000ıu diye çeşitleri varmış hangisini kullanmak lazım ki birde ne kadar vermek gerek 1000 olandan almış eşim prospektusunde yetişkinler için 1 damla yazıyor sadece kafam karıştı .
Canım bize doktor elleri ve ayakları uç noktalar olduğu için vucuduna göre soğuk olur sakın ona bakıp ta cocuğu sarma terler susuz kalır vücudu demişti. Benimkide vucuduna göre soğuk ama çok soğuk değil tabiKızlar bebeğimin elleri genelde soğuk böyle olan varmı?
Gidemedim haftaya kızın kalçasını çektirirken gidicem kız icin gittiğimde girecektim müsait değildim haftaya hazırlanıp gideceğimCanim kontrole gittin mi hic dogum sonrasi?
Şimdiden hem hayırlı oldun hem geçmiş olsun canımIyi aksamlar kızlar.
Uykusuzluk, yorgunluk birleşti yazamıyorum pek.
Yarın sabah sünnet olacak ertuğrul. Biraz tedirginim ama en güzeli erken sünnet.
Sizlerde iyisinizdir umarım.
Aynen Nesrin fenerdi senin de mi o canimcanım normal mi yaptin sen,nesrin fener mydi doktorun
eller ayaklar soguk olurmus canim bebeklerde normalmiş doktor demişti üşüyor sanmayın diyeKızlar bebeğimin elleri genelde soğuk böyle olan varmı?
400.luk.olan.olmali canim. Benim suan.kullandigim 400 luk. Hadi.esin.bilmez tamamda o eczaci.nasil vermis ona o damlayi bebek.icin deememismi.
1 damla canim. Kasiga sut sagiyorum 1 damla damlatip kasikla veriyorum. Ama zor.oluyor bende wellcare alacagim bitince ddrop.Çok saol canım kaç damla veriyorsun
Bizim beyefendi de hala uyuyo uyanmıyo. Tam yatıcam o kalkıcak gece boyu ayaktayız yaninemesis hanimefendi 10 da uyandı hala uyumadi :) bu yüzden oturmuyor düzenimiz çünkü bir günumuz bir günü tutmuyor
4 de uyuduğunda kalkmasaydı kalkıp 5 buçukta uyumasaydı biraz erken kalkardi öğlende hiç uyumayınca baya uyudu
mucka @htc1984 keske ben de bir becerebilsem tek basima yikamayi cok istiyorum ama hala korkuyorum. Kv ile birlikte yikiyoruz. Bugun kakasi da cok bulasinca acil cesme suyu ile yikayalim dedik, tam ellerine su dökmüştük goturdu agzina emdi. Doktora mesaj attim yapacak bisey yok ama dikkatli olun su kacirmama konusunda yazmis. Iyice tirstim.
Eşime ocean al demiştim burayı okuyunca ama 400 ıu, 600ıu ve 1000ıu diye çeşitleri varmış hangisini kullanmak lazım ki birde ne kadar vermek gerek 1000 olandan almış eşim prospektusunde yetişkinler için 1 damla yazıyor sadece kafam karıştı .
Bilemedim ya sanki vereceğime alıyorum yaDiyet yaparsan sut azalir evet. Ama normal beslende kilo verirsin zaten emzirdigin icin.
Çok ağır yada kilo aldıracak şeyler yemiyorum aslında ama anlamadım gitti alıyorum yani vereceğimestay strong26 Canım valla benim hep az sütüm vardi . Hala da az var .çoğu kişi yemekle ilgili olduğunu söylüyor . Bende sanki öyle düşünüyorum yesem daha çok süt olur diye geliyor bana .ama yiyemiyorum midem almıyor bisey .çok abartmamak kaydıyla bence yemene dikkat et bi sure. Yiyebilsem bende yerdim çünkü abartmadan
Ozaman onla alakası yok normal bişey zaten az kaldı bakalım geçer herhalde..Gogus agrisi yapmaz ama. O agri sut tam bitmeyince oluyor.
Ovv. Sut cok gaz yapar ama bebise. Ben sut.icmiyorum onun yerine peynir yogurt vs tuketiyorum.
Sebil saglikli degil bebis icin. Cok bakteri uretiyor sebillerin.deposu. yosunda tutuyor. Ben bidon suyunu kettle da kaynatip veriyorum zaten 1 cay kasigi iciyor. Kaynakken aliyorum 1 kasik ona verene kadar iliniyor 1 2 ufleyince. Sebil suyu.kullanma bence.
Bende çok fena acıkıyorum canım ama aç aç 2/3 saat yiyemeden bebeği oyalamak zorunda kalıyorum sonradan da bir yiyorum ki sormayın ben daha zayıflayamadım da bu gidişle zayıflayamıycam gibi duruyor zaten
Valla ben 58i gördüm tartıda ki hamilelik başlangıç kilom 60tı. Bu sabahsa yine 60 çıktım. Dediğin gibi yiyorum. Hatta karnım baya bi çekilmişti içine, şimdi ufak bi göbeğim var. Kesinlikle yemekten çıktı. Doğumdan beri ev pastane gibi. Gelenler gidenler bu tarz şeylerin çok tüketilmesine sebep oluyor. Börek pasta kurabiye havada uçuşuyor. Bir de kuru incir ceviz filan da yiyorum süt kalitesini artırır diye. Daha kilolanmayız inşallah. Tabi bir de ben günde 8-10bin adım atarken şimdi evde hareketler çok kısıtlandı.
Hiçsorma yaaa, bir de süt ürünleri yasak, ne yiyeceğimi şaşırdım.
Çoğumuz aynıyız demek. Neyse yiyelim de enerji depolayalım:)) bu sıpaların peşinde koştururken zayıflarız inşallah:)Sorma bende öyleyim. Tokluğum en fazla bir saat sürüyor. Sonra yine atıştırma modu.
Gece gündüz hergun aynı:):)) dün yine aynı moddaydık
Canım neden ağzına damlatmıyırsun. Ben öyle yapıyorum çok kolay oluyor1 damla canim. Kasiga sut sagiyorum 1 damla damlatip kasikla veriyorum. Ama zor.oluyor bende wellcare alacagim bitince ddrop.
Benim paşa da uyumadı. Saatlerdir uğraşıyorum bakalım daha ne kadar dayanacakHala uyumadık 10 da bi kalktıysak
Gözümden uyku akıyor :/
Inşallah canım öyle olur canim çok sıkılıyo göbek fazla yok ama sarkık yumuşak çatlak eski fizikte sanıp diğer pantolonlardan denedim bacaklarım hala sis olmadi gobekten fermuar kapanmiyo ayaklarımın sisi inmişti yine şişmiş ayakkabılarım olmuyo cok agir kilo yapcak şeyler yemiyorum ama tatlı baya yiyorum malesef ama artık yemem gereken şeylerden fazlasını yemiycemCanim o eski pantolonlara girme olayı inan ki biraz zaman geçince gerçekleşiyor. Şu an ben hamile pantolonlarimi giyiyorum oğlumda da öyle olmuştu ama 3.ayda falan donuyor insan eski kiyafetlerine .. o yüzden diyorum diyet yapma bence sütun etkilenir emzirmek çok kalori yakıyor zaten ekmek hamur işi vs biraz dikkat etmek yeterli simdilik
Genelde doyuyo ama bazen uyumayıp ağlayınca meme veriyorum bi de :)Canım 120 vermiyorum eşim bana sormadan vermiş bebekte içmiş ben 90 veriyorum kutu üzerinde yazanı hiç zorlanmıyo içerken. Seninli doyuyo mu 40 la
Bende bi mama bi meme yapıyorum. Ama suan inanılmaz yumusak göğüslerim sıkınca çok tanzikli gelmiyo yazık oda biraz çekip yoruluyo uyuyo diye kıyamıyorum mama veriyorum.Genelde doyuyo ama bazen uyumayıp ağlayınca meme veriyorum bi de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?