2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
400.luk.olan.olmali canim. Benim suan.kullandigim 400 luk. Hadi.esin.bilmez tamamda o eczaci.nasil vermis ona o damlayi bebek.icin deememismi.

Kızlar bebeğimin elleri genelde soğuk böyle olan varmı?
Canım bize doktor elleri ve ayakları uç noktalar olduğu için vucuduna göre soğuk olur sakın ona bakıp ta cocuğu sarma terler susuz kalır vücudu demişti. Benimkide vucuduna göre soğuk ama çok soğuk değil tabi

Canim kontrole gittin mi hic dogum sonrasi?
Gidemedim haftaya kızın kalçasını çektirirken gidicem kız icin gittiğimde girecektim müsait değildim haftaya hazırlanıp gideceğim
Iyi aksamlar kızlar.

Uykusuzluk, yorgunluk birleşti yazamıyorum pek.

Yarın sabah sünnet olacak ertuğrul. Biraz tedirginim ama en güzeli erken sünnet.

Sizlerde iyisinizdir umarım.
Şimdiden hem hayırlı oldun hem geçmiş olsun canım
canım normal mi yaptin sen,nesrin fener mydi doktorun
Aynen Nesrin fenerdi senin de mi o canim
Kızlar bebeğimin elleri genelde soğuk böyle olan varmı?
eller ayaklar soguk olurmus canim bebeklerde normalmiş doktor demişti üşüyor sanmayın diye

nemesis hanimefendi 10 da uyandı hala uyumadi :) bu yüzden oturmuyor düzenimiz çünkü bir günumuz bir günü tutmuyor
4 de uyuduğunda kalkmasaydı kalkıp 5 buçukta uyumasaydı biraz erken kalkardi öğlende hiç uyumayınca baya uyudu

Bizim beyefendi de hala uyuyo uyanmıyo. Tam yatıcam o kalkıcak gece boyu ayaktayız yani

Korkma canım bi cesaret dene yaparsın. Bende devamlı annemi çağıramam dedim ilk önce eşimle bi kere yıkadık. Sonra kendim yıkadım.

Ocean 400 1damla dedi bizim dr.

Çok ağır yada kilo aldıracak şeyler yemiyorum aslında ama anlamadım gitti alıyorum yani vereceğime

Hala uyumadık 10 da bi kalktıysak
Gözümden uyku akıyor :/

Ozaman onla alakası yok normal bişey zaten az kaldı bakalım geçer herhalde..

Bende çok fena acıkıyorum canım ama aç aç 2/3 saat yiyemeden bebeği oyalamak zorunda kalıyorum sonradan da bir yiyorum ki sormayın ben daha zayıflayamadım da bu gidişle zayıflayamıycam gibi duruyor zaten

Hiçsorma yaaa, bir de süt ürünleri yasak, ne yiyeceğimi şaşırdım.

Sorma bende öyleyim. Tokluğum en fazla bir saat sürüyor. Sonra yine atıştırma modu.
Çoğumuz aynıyız demek. Neyse yiyelim de enerji depolayalım:)) bu sıpaların peşinde koştururken zayıflarız inşallah:)

Homely_angel çıktı mı tahlil sonuçları cnm. Ben de ilk günler çok zorlandım şimdi biraz daha alıştım. Bi de gaz yapan şeyleri de yemeyince ne pişireceğimi şaşırıyorum bazen. Çorba mesela şehriyeden başka bi seçenek bulamıyordum şimdi bi kaç bişey daha buldum dönüp dönüp aynı yemekleri yapıyorum:)

Inşallah canım öyle olur canim çok sıkılıyo göbek fazla yok ama sarkık yumuşak çatlak eski fizikte sanıp diğer pantolonlardan denedim bacaklarım hala sis olmadi gobekten fermuar kapanmiyo ayaklarımın sisi inmişti yine şişmiş ayakkabılarım olmuyo cok agir kilo yapcak şeyler yemiyorum ama tatlı baya yiyorum malesef ama artık yemem gereken şeylerden fazlasını yemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…