2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
CAnim ses çıkıyor yâ da koku oluyor olmasa kenardan sıyırıp mavi olmuş mu şerit ona bakıyorum

Ben gece kaka yaparsa alıyordum cis de almıyordum
Şimdi enfeksiyondan dolayı her turlu alıyorum
Memeyi vermeden alıyorum hemen daha uykulu oluyor hemen değiştirip memede tekrar uyuyor
Ha memeden sonra yaparsa Yine alıyorum kakalı hiç bırakmadım ama cis yapınca alınmıyordum onda ds elindeyken sıcaklıktan ve Tiresimden hissediyordum
Şimdi her şekilde alıyorum
Ama ilk zamanlar emdikten sonra yapıyordu ya da emerken şimdi cok yapmıyor geçen eski sütlerimden verdiğimde meme arasında yapti bi o kadar
Gece de çok kaka yapmiyor zaten hep sabah
Gece değiştirip değiştirmeyi doktora soracağım şimdi enfeksiyondan dolayı hep değiştiriyorum ufak bile olsa
Gece kaka hariç değiştirmeyin derler tuvalet eğitimi icin

Birebir aynısını yaşamışız, saatine kadar aynı

Sürekli pişik kremi de sürmüyorum alışırsa hassas olur diyorlar gece bez altında uzun kaldığı icin gece sürüyorum ya da baktım sogiktan burnumuz kırmızı olur ya öyle kırmızı olursa kukusu sürüyorum sürekli pişik kremi de kullanmıyorum
Farklı bez markası kullanırsam sürekli pişik kremi kullandım o kadar

Kızlar erkek bebeklerinizin boyu kilosu nasıl
Bizimki 4 gün önce yani 1 aylıkken kilosu 5.100 gr
Boyu 61 cm
Baş çevresi 38 cm geldi
Normalin üstünde mi acaba
Masallah biz daha 2 aylığız 5 kilo olamadık
Hala 1 numara bez
Kaç kilo doğdu ki Doğum kilosu ds önemli tabi

Masallah biz daha 2 aylığız 5 kilo olamadık
Hala 1 numara bez
Kaç kilo doğdu ki Doğum kilosu ds önemli tabi
Sadece anne sütü mü veriyorsun canım??
Ben mama filan hiç vermedim inan versemmi diye düşünüyordum
Vermeyim ozaman :)
3800 doğdu 3500e düştü

Prima filede kaka yapışıyor değiştirmek gerekiyor mesela gece yapmış ya da gaz çıkarırken bozuk para kadar çıkarmış oluyor sabah bi bakıyorum popoya kurumuş yapışmış
Mail attım 10 adet gönderin inceleme yapalım dediler göndereceğiz yarın ayrica nohut kadar
Cis ya da kaka bulaşsın resmen dışarıya acayip koku veriyor birilerinin eline verirken utanıyorum çocuğu cis yapmasa bile o gaz çıkarken bulaşan kakanın kokusundan kaç kere bez değiştirdik inanılmaz koku veriyor

Sadece anne sütü mü veriyorsun canım??
Ben mama filan hiç vermedim inan versemmi diye düşünüyordum
Vermeyim ozaman :)
3800 doğdu 3500e düştü
Canim masallah 1.5 kilo almış süper bence
Biz küçük doğduk ondan 2740 doğduk bir ayda 1100 aldık yanı 1 aylıkken senin bebeğinin Doğum kilosuna ancak ulaşmıştı 16 Mart’ta kilomuz 4320 idi doktor iyi aldığı icin aylık mamaya başlatmadı bizim ki cok emse Alir ama az emen bi velet
Bende eşimde acayip Boğazlıyiz bu bebe bizden nasıl çıktı anlamıyoruz :)

Ayyyyy çıldıracağım bugün galiba...
Kakayla bozdumkafayı

Kızlar hafif yeşil kakamız ve bir kısmı cıvık. İçinde o pütürlerden eskisi gibi yok.

Sizlerde nasıl?

Kızlar ben 2 numara beze geçsem mi bilemedim 16 Mart’a 4320 kg idik cok kaka yapmadığından tasma oluyor mu anlamıyordum ama birkaç gündür masallah 10 gün yapmadığının acısını çıkardı bir kere tasma yaşadık onda da çoktu sırtına taşmıştı
Diğer numaraya ne olursa geceyim kilo artınca mi gecikiyor nasıl oluyor geçiş

Maşallah canım senin minnoş da iyi kilo almış
Doymuyor muacaba düşüncesi deli ediyor
Sağolsun kayınvalidem sütün yetmiyor mu diye diye delirtti beni
Kendimi yetersiz hissettirdi

Bacaklarını sıkıyorsa geç canım 2 numaraya
ben 1 hafta kullandım 1 numarayı
4300 kiloyken 2 numaraya geçtim

Ayyyyy çıldıracağım bugün galiba...
Kakayla bozdumkafayı

Kızlar hafif yeşil kakamız ve bir kısmı cıvık. İçinde o pütürlerden eskisi gibi yok.

Sizlerde nasıl?
Kuzum bi koysana bugün bizimkinde de yeşil vardı normal dedi doktor kuru nanelere de normal demişti buna da öyle dedi

Eklentiler

• 15D56464-8D4B-4114-86BD-5E252A424BD7.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 78
Maşallah canım senin minnoş da iyi kilo almış
Doymuyor muacaba düşüncesi deli ediyor
Sağolsun kayınvalidem sütün yetmiyor mu diye diye delirtti beni
Kendimi yetersiz hissettirdi
Salla onu gayet iyi almış 125 alması yeterli haftada o alt sınır aslında onun altı sıkıntılı sende hiç sorun yok sok gözüne kilosunu kvnin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…