2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende aynı dertten muzdaribim. Bez temizKen bile kötü kokuyor. Çişini yapınca popoya yapışıyor. İçim sızlıyor onu öyle görünce evde 1 paket daha var bitince huggies ı denemeye karar verdik.

korktum şu an özel olacak ama, çok acı hissediliyor mu canım
Benim ilk doğumumda doğum sonram çok zordu çok ağrı acı olmuştu. Tabi o durumda da acı olmuştu tamamen normal halime dönmem hiç acı hissetmemem 6. Aydaydı. Ama bu doğumumda daha kolaydı çabuk ayağa kalktım falan. Bakalım nasıl olacak

Canım herkesin düşüncesi farklıdır tabiki ama büyük konuşmayayım da ben bebeğime emzik vermeyi düşünmüyorum. Meme reddine sebep olur. Emzikle tatmin olur. Karnını doyurdum zanneder. Daha az emmeye başlar. Ve sonuçta kilo alımı azalır. Çok araştırma yaptım. Doktorum da emzik verme dedi. Ama emziği destekleyen çok arkadaş da var. Tercih meselesi diyelim.

Ayyyyy çıldıracağım bugün galiba...
Kakayla bozdumkafayı

Kızlar hafif yeşil kakamız ve bir kısmı cıvık. İçinde o pütürlerden eskisi gibi yok.

Sizlerde nasıl?
Bugün benimkide öyle ama rengi sarı cıvık ve pütürsüz. Biz yolculuk yapmıştık. Üşüttü diye düşünüyorum. Canım bebişin ayaklarını sıcak tut.

Ben taşırdığında anlıyorum bez değiştirmem gerektiğini 4 buçuk kg gibiykeb 2 numaraya 5 buçuk kg civarında da 3 numaraya geçtik. Tabi ben sleepy kullanıyorum primanın bedenleri nasıldır bilemiycem

Kızlar erkek bebeklerinizin boyu kilosu nasıl
Bizimki 4 gün önce yani 1 aylıkken kilosu 5.100 gr
Boyu 61 cm
Baş çevresi 38 cm geldi
Normalin üstünde mi acaba
Hey maşallah :) nerde ölçüm yapıldı hastane mı sağlık ocağı mi. Dogum kilosu boyu ne kadardı ? Kilo neyse de boyu baya bana fazla geldi

Kızlar sanirim benim o sütler ya bozuktu ya ilk günkü sütüm ondan mi bilmiyorum kız bugün 5 defa kaka yapti gaz çıkarırken bile çıkıyor sanırım ishal oldu çünkü 3 güne bir yapıyordu
Canım belki uçla emerken şu anki kadar çok emmiyordur belki ondan da sık yapmış olabilir yada antibioyçtik kullandığı için de olabilir

Hey maşallah :) nerde ölçüm yapıldı hastane mı sağlık ocağı mi. Dogum kilosu boyu ne kadardı ? Kilo neyse de boyu baya bana fazla geldi
Canım sabahında hastanede öğlen de sağlık ocağında ölçüldü ikisinde de aynı çıktı
Araştırdım 61cm gerçekten uzun dayısına çekmiş bizimki boyu 1.90 kardeşimin :)
Doğum kilosu 3820,boyu 51 cm idi.
Baş çevresi büyük mü diye tedirginim kafasının arkası çıkık duruyor

Cankm benim ki zaten meme emmiyor silikon uçla emiyor bende vermeyi düşünmüyordum ama doktor kolik olduğu icin emzik önerdi krizi geldiğinde küçük dili çıkana kadar ağlamak yerine emziğe odaklanıyor en azından o ağlamasını görmüyorum yoksa Benim de korkum silikon uçla bile emmemesi ama o halini görmektense emsikle sakinleşmesini tercih ettim sadece kriz anında veriyorum gün içinde almıyordu zaten ağzından atıyordu gece uykuya geçişte aldı bi kaç kez o kadar şimdi ben denedim ama sanırım farkını anlamıyor

Bende aynı dertten muzdaribim. Bez temizKen bile kötü kokuyor. Çişini yapınca popoya yapışıyor. İçim sızlıyor onu öyle görünce evde 1 paket daha var bitince huggies ı denemeye karar verdik.
Benimde evde 2 numara sleepy ve prima var bir de bir numara prima bitsinler huges deneyeceğim
Ben taşırdığında anlıyorum bez değiştirmem gerektiğini 4 buçuk kg gibiykeb 2 numaraya 5 buçuk kg civarında da 3 numaraya geçtik. Tabi ben sleepy kullanıyorum primanın bedenleri nasıldır bilemiycem
Sleppeyle bedenleri ayni gibi
Bende de küçük 2 no var bakalım 2 e geçince nasıl olacak
Canım belki uçla emerken şu anki kadar çok emmiyordur belki ondan da sık yapmış olabilir yada antibioyçtik kullandığı için de olabilir
Antibiyotikten olabilir diye düşündüm bi yandan da sütten mi diye acaba dedim sut bozuktu ondan mi yoksa ikk sut ondan mi anlamadım :)

bence 2 numaraya geçebilirsin artık

Bence fazlami azmi deme sonucta herkesin genetigi farkli dogdugunda oldugu kiloya gore doktorun ne dediyse onu dinle karsilastirma yapma bence.

Ben 3.5 kiloyken 2 numaraya gectim tasti hep şuan 4.5 civari 3e gecerim heralde yakinda

Ben sırf aç mı değil mi anlamadığımdan emziği kullanamadım ,zaten kızım da almadı öğürdü hep. Bez için de benimki de ufak doğdu 2340, 6 paket 1 nodan sonra 2 ye geçtim bayadır 2 kullanıyorum .

Kuzum bi koysana bugün bizimkinde de yeşil vardı normal dedi doktor kuru nanelere de normal demişti buna da öyle dedi

Bu bugün öğlen mukuslu olan canım, rengi biraz daha sarı aslında ama resimde daha yeşil çıktı.

Not: görüntü için kusura bakmayın kızlar...

Ben 3.5 kiloyken gectim 2 numaraya sen bayagi kullanmussin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…