- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #47.921
Sikmiyor aslında bi kutu 1 numara var 2 ile degistirsem mi bilemedimBacaklarını sıkıyorsa geç canım 2 numaraya
ben 1 hafta kullandım 1 numarayı
4300 kiloyken 2 numaraya geçtim
Bende aynı dertten muzdaribim. Bez temizKen bile kötü kokuyor. Çişini yapınca popoya yapışıyor. İçim sızlıyor onu öyle görünce evde 1 paket daha var bitince huggies ı denemeye karar verdik.Prima filede kaka yapışıyor değiştirmek gerekiyor mesela gece yapmış ya da gaz çıkarırken bozuk para kadar çıkarmış oluyor sabah bi bakıyorum popoya kurumuş yapışmış
Mail attım 10 adet gönderin inceleme yapalım dediler göndereceğiz yarın ayrica nohut kadar
Cis ya da kaka bulaşsın resmen dışarıya acayip koku veriyor birilerinin eline verirken utanıyorum çocuğu cis yapmasa bile o gaz çıkarken bulaşan kakanın kokusundan kaç kere bez değiştirdik inanılmaz koku veriyor
Benim ilk doğumumda doğum sonram çok zordu çok ağrı acı olmuştu. Tabi o durumda da acı olmuştu tamamen normal halime dönmem hiç acı hissetmemem 6. Aydaydı. Ama bu doğumumda daha kolaydı çabuk ayağa kalktım falan. Bakalım nasıl olacakkorktum şu anözel olacak ama, çok acı hissediliyor mu canım
Canım herkesin düşüncesi farklıdır tabiki ama büyük konuşmayayım da ben bebeğime emzik vermeyi düşünmüyorum. Meme reddine sebep olur. Emzikle tatmin olur. Karnını doyurdum zanneder. Daha az emmeye başlar. Ve sonuçta kilo alımı azalır. Çok araştırma yaptım. Doktorum da emzik verme dedi. Ama emziği destekleyen çok arkadaş da var. Tercih meselesi diyelim.Kızlar bizim kız 10 da uyudu parmaklarını emerek aç bi şekilde uyandi bende test etmek icin uyanında emzigi verdim bakalım dedim aç ya sut gelmeyince emzigi atıp ağlatacak mi 20 dk emzigi emiyor resmen ikisinin arasında ki farkı anlayamıyor çocuk sut gelip gelmediğini
Bugün benimkide öyle ama rengi sarı cıvık ve pütürsüz. Biz yolculuk yapmıştık. Üşüttü diye düşünüyorum. Canım bebişin ayaklarını sıcak tut.Ayyyyy çıldıracağım bugün galiba...
Kakayla bozdumkafayı
Kızlar hafif yeşil kakamız ve bir kısmı cıvık. İçinde o pütürlerden eskisi gibi yok.
Sizlerde nasıl?
Ben taşırdığında anlıyorum bez değiştirmem gerektiğini 4 buçuk kg gibiykeb 2 numaraya 5 buçuk kg civarında da 3 numaraya geçtik. Tabi ben sleepy kullanıyorum primanın bedenleri nasıldır bilemiycemKızlar ben 2 numara beze geçsem mi bilemedim 16 Mart’a 4320 kg idik cok kaka yapmadığından tasma oluyor mu anlamıyordum ama birkaç gündür masallah 10 gün yapmadığının acısını çıkardı bir kere tasma yaşadık onda da çoktu sırtına taşmıştı
Diğer numaraya ne olursa geceyim kilo artınca mi gecikiyor nasıl oluyor geçiş
Hey maşallah :) nerde ölçüm yapıldı hastane mı sağlık ocağı mi. Dogum kilosu boyu ne kadardı ? Kilo neyse de boyu baya bana fazla geldiKızlar erkek bebeklerinizin boyu kilosu nasıl
Bizimki 4 gün önce yani 1 aylıkken kilosu 5.100 gr
Boyu 61 cm
Baş çevresi 38 cm geldi
Normalin üstünde mi acaba
Canım belki uçla emerken şu anki kadar çok emmiyordur belki ondan da sık yapmış olabilir yada antibioyçtik kullandığı için de olabilirKızlar sanirim benim o sütler ya bozuktu ya ilk günkü sütüm ondan mi bilmiyorum kız bugün 5 defa kaka yapti gaz çıkarırken bile çıkıyor sanırım ishal oldu çünkü 3 güne bir yapıyordu
Canım sabahında hastanede öğlen de sağlık ocağında ölçüldü ikisinde de aynı çıktıHey maşallah :) nerde ölçüm yapıldı hastane mı sağlık ocağı mi. Dogum kilosu boyu ne kadardı ? Kilo neyse de boyu baya bana fazla geldi
Cankm benim ki zaten meme emmiyor silikon uçla emiyor bende vermeyi düşünmüyordum ama doktor kolik olduğu icin emzik önerdi krizi geldiğinde küçük dili çıkana kadar ağlamak yerine emziğe odaklanıyor en azından o ağlamasını görmüyorum yoksa Benim de korkum silikon uçla bile emmemesi ama o halini görmektense emsikle sakinleşmesini tercih ettim sadece kriz anında veriyorum gün içinde almıyordu zaten ağzından atıyordu gece uykuya geçişte aldı bi kaç kez o kadar şimdi ben denedim ama sanırım farkını anlamıyorCanım herkesin düşüncesi farklıdır tabiki ama büyük konuşmayayım da ben bebeğime emzik vermeyi düşünmüyorum. Meme reddine sebep olur. Emzikle tatmin olur. Karnını doyurdum zanneder. Daha az emmeye başlar. Ve sonuçta kilo alımı azalır. Çok araştırma yaptım. Doktorum da emzik verme dedi. Ama emziği destekleyen çok arkadaş da var. Tercih meselesi diyelim.
Benimde evde 2 numara sleepy ve prima var bir de bir numara prima bitsinler huges deneyeceğimBende aynı dertten muzdaribim. Bez temizKen bile kötü kokuyor. Çişini yapınca popoya yapışıyor. İçim sızlıyor onu öyle görünce evde 1 paket daha var bitince huggies ı denemeye karar verdik.
Sleppeyle bedenleri ayni gibiBen taşırdığında anlıyorum bez değiştirmem gerektiğini 4 buçuk kg gibiykeb 2 numaraya 5 buçuk kg civarında da 3 numaraya geçtik. Tabi ben sleepy kullanıyorum primanın bedenleri nasıldır bilemiycem
Antibiyotikten olabilir diye düşündüm bi yandan da sütten mi diye acaba dedim sut bozuktu ondan mi yoksa ikk sut ondan mi anlamadım :)Canım belki uçla emerken şu anki kadar çok emmiyordur belki ondan da sık yapmış olabilir yada antibioyçtik kullandığı için de olabilir
bence 2 numaraya geçebilirsin artıkKızlar ben 2 numara beze geçsem mi bilemedim 16 Mart’a 4320 kg idik cok kaka yapmadığından tasma oluyor mu anlamıyordum ama birkaç gündür masallah 10 gün yapmadığının acısını çıkardı bir kere tasma yaşadık onda da çoktu sırtına taşmıştı
Bence fazlami azmi deme sonucta herkesin genetigi farkli dogdugunda oldugu kiloya gore doktorun ne dediyse onu dinle karsilastirma yapma bence.Canım sabahında hastanede öğlen de sağlık ocağında ölçüldü ikisinde de aynı çıktı
Araştırdım 61cm gerçekten uzun dayısına çekmiş bizimki boyu 1.90 kardeşimin :)
Doğum kilosu 3820,boyu 51 cm idi.
Baş çevresi büyük mü diye tedirginim kafasının arkası çıkık duruyor
Ben 3.5 kiloyken 2 numaraya gectim tasti hep şuan 4.5 civari 3e gecerim heralde yakindaBen taşırdığında anlıyorum bez değiştirmem gerektiğini 4 buçuk kg gibiykeb 2 numaraya 5 buçuk kg civarında da 3 numaraya geçtik. Tabi ben sleepy kullanıyorum primanın bedenleri nasıldır bilemiycem
Kızlar bizim kız 10 da uyudu parmaklarını emerek aç bi şekilde uyandi bende test etmek icin uyanında emzigi verdim bakalım dedim aç ya sut gelmeyince emzigi atıp ağlatacak mi 20 dk emzigi emiyor resmen ikisinin arasında ki farkı anlayamıyor çocuk sut gelip gelmediğini
Ben 3.5 kiloyken gectim 2 numaraya sen bayagi kullanmussinKızlar ben 2 numara beze geçsem mi bilemedim 16 Mart’a 4320 kg idik cok kaka yapmadığından tasma oluyor mu anlamıyordum ama birkaç gündür masallah 10 gün yapmadığının acısını çıkardı bir kere tasma yaşadık onda da çoktu sırtına taşmıştı
Bizim kizi usuttuk sanırım hafta sonu ishal oldu. Doktora goruruyoruz bakalim simdi
İnsan ister istemez düşünüyorBence fazlami azmi deme sonucta herkesin genetigi farkli dogdugunda oldugu kiloya gore doktorun ne dediyse onu dinle karsilastirma yapma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?