- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #48.321
Aşı olunca 3 gün yasak , eğer aşı için banyoyu soruyorsanHaftaya Carsambada bizim.oyyy..
normalde 36 37 de atesli olunca daha soguk olmasi lazim sanirim
Sen başka doktora mı gittinYok tatlım diyet iptal.
Diyete başlamak için mukus tek başına sebep değilmiş.
Alerji olsa deride döküntüler, kakada fazlaca kan filan olurmuş.
Sanirim simdiye kadar okuduum en korkutucu mesaj bu oldu. Ucuz atlatmissiniz canim. Bende arada efso uykusunda migirdanirken ruya goruyorum alip emzrip geri yatirmisim gibi geliyor cigligi basinca anliyorum ki kalkmamisim bile ama tabi senin yasadiginla mukayese edilemez. Umarim tekrari olmaz.
Valla bak bu tarz insanlari utandirmak lazim suskunluk olunca tepeye cikiyor bir dahaki geldiklerinde ver bebeni ellerine siz sunu bi tutun biz bi seviselim ikinciyi yapacagiz 40 cikti nede olsa diye. Yerin dibine girsin..
Kizlar dehşetle uyandim cok korktum.oglum kucagimda uyymustu yerine koyayim derken bende uyuusum ve uyandigimda cogu yatagima koymus bende yaninda uzaniyorum buldum kendimi ne yaptigimi hatirlamiyorum ve daha korkuncu cocugu yuz ustu yatirmisim allah korumus cok korktum ya
Saat 4 den beri uyumadık dalıp 2 dk sonra uyanıyor misafir geleceği zaman olur zaten
Artık uykusuzluktan gözleri kızardı sisti
Tamda bugün erken yatayım cok Yorgun’um demiştim
Aynisi benim kız inanır mısın banyodan sonra havluya sarılı hald e emziriyorum kıyamet kopuyo ağlamaktan yoksa sakinleyincede yağliyorum giydiriyorum acele sonra yine emiyo baya rahatlasiyo uyuyo ama :)gündüz aynı dediğin gibi uyumuyo emerken kucağımda uyuyo 5dk.sonra uyanıp araniyo emiyo uyuyo emiyo uyuyo buyuzden memeyi tam boşaltamiyo çene yoruluyo son sütü de alamiyo sanırım bu yüzden..gece de mecbur önden az emzirip mama veriyorum 60 cc uyumuyo çünkü başka türlü bide gece kalktığında veriyorum dediğin gibi 3 yada max 4 saat ilk uyuduğunda 3saat te ikinci uyuduğunda uyuyo 6yada 7 saat oluyo 10 saat nadir oluyo yani daha nasıl uyutcaz acıkıp uyanıyorlar bez rahatsız ediyo gaz sancısı oluyo uyanıyorlar mecbur yani dr un dediği bizim için baya zor:)Evet yikamayi hergun yapmaya baslayayim gun asiri yikiyorum normalde. Ama yikanma bittikten sonra bazen giydiremeden bile emmeye baslatiyorum cunku kiyamet kopuyor :)
Ben gecen gun dakika dakika not tuttum toplam 1 gun boyunca 10 saat uyumus. Mesaj attim doktor 1 aylik bebek icin cok az dedi. Tamam az oldugunu biliyorum ama nasil uyutucam, ben mi beceremiyorum acabagece uykusu yine 6-7 saat suruyor ama gunduz sifir
Aynisi benim kız inanır mısın banyodan sonra havluya sarılı hald e emziriyorum kıyamet kopuyo ağlamaktan yoksa sakinleyincede yağliyorum giydiriyorum acele sonra yine emiyo baya rahatlasiyo uyuyo ama :)gündüz aynı dediğin gibi uyumuyo emerken kucağımda uyuyo 5dk.sonra uyanıp araniyo emiyo uyuyo emiyo uyuyo buyuzden memeyi tam boşaltamiyo çene yoruluyo son sütü de alamiyo sanırım bu yüzden..gece de mecbur önden az emzirip mama veriyorum 60 cc uyumuyo çünkü başka türlü bide gece kalktığında veriyorum dediğin gibi 3 yada max 4 saat ilk uyuduğunda 3saat te ikinci uyuduğunda uyuyo 6yada 7 saat oluyo 10 saat nadir oluyo yani daha nasıl uyutcaz acıkıp uyanıyorlar bez rahatsız ediyo gaz sancısı oluyo uyanıyorlar mecbur yani dr un dediği bizim için baya zor:)
Boğaz ağrısıyla uyandım. Bogazimin sağ tarafı kulağıma doğru ağrıyor. Bademcikler şismiş. Yandım ki ne yandım. Ne yapacağım ben şimdi? Doktora gitsem hemen antibiyotik verir kesin offf.
Cok saol kuzum ya icime su serptin bu saate kadar gozlemledim insallah saba kadarda bsyi kalmazCanım onlar bizden daha dayanıklılar emin ol. Oğlum 15 günlükken eşim grip getirdi eve. Hepimiz grip olduk. Oğlum 1 gün burnu tokanık ölsürük tıksırık derken ertesi günü atlattı. Ben ayakta geçirdim. Eşim şehzadedi de 15 gün yattı. Telaş etme.
Saol kuzum evet cok şükür ilactan sonra rahatladi sabaha bsyi kalmaz insallah2. ay asisindan korkmayin hanimlar allahın izniyle butun bebislerimiz kolayca atlatacak
Liviya canım sakin yarina bisey kalmiycak ilacida vermissin rahatlar kesilor inlemeleri allahin izniyle cnm
Rabbim koruyacak hepsini gecmis olsun insan cok üzuluyor.gecen ben de yanimda emzirirken uyuyakalmisim ya burnunu kapatip nefes alamasaydi diye cok endiselendim.hep kucagimda emziriyorum artikKizlar dehşetle uyandim cok korktum.oglum kucagimda uyymustu yerine koyayim derken bende uyuusum ve uyandigimda cogu yatagima koymus bende yaninda uzaniyorum buldum kendimi ne yaptigimi hatirlamiyorum ve daha korkuncu cocugu yuz ustu yatirmisim allah korumus cok korktum ya
Yok canım yettiğinden değil mesela kalktım şimdi sütüm çok az mamam verdim doymadı ağladıCanım bak demekki sütüm yetiyormuş boşuna evham yapmışsın sen
Yok genel bilgi olsun diye sordum.Aşı olunca 3 gün yasak , eğer aşı için banyoyu soruyorsan
Valla ben hic kizmiyorum. Neticede bende insanim. Yoruluyorum. Ee yaptigim seyide bilincli yapmiyorim. Olur oyle arada diyorum.Ay aynısını bende yaşıyorum ya. Mızıklanıyor duyuyorum emzirip yatırdım gibi geliyor bana. Sonra birden çıplık atınca fırlıyorum ki çocuğa bakmamışım. Sonrada çok uzun sürdü mü diye kendime kızıyorum ne biçim anneyim nasıl kalkmak diye
Nobet teslim almayami geldin
Antibiyotik verebilir korkmayın, emzirdiğinizi söylerseniz ona göre ilaç verecektir. Ayrıca ilacın etken maddesini e lactania sitesinde aratarak güvenli olup olmadığını bulabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?