2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kv geçenlerde fitil verelim diye başımın etini yedi ne söylesem önümu kesti benim yüzüm kalmadı cevap verecek ama o yüzsüz gibi ısrar ettikçe etti 3 gün olmus yapmiyor diye.. Gittim fitili getirdim al sok ama aglayacak bebeğim dedim. Sonra bu sokmayi beceremedi bebek çığlık çığlığa aglamaga başladı deniyor deniyor yapamiyor bebek kıpkırmızı oldu.. Aldim cocugu kucagima sinirlendim bundan sonra bebek yapamazsa da doktora gidecek bu evde bebeğe kimse müdahale etmesin artik dedim. Ne gerek var şu kadarcik bebeği ne hale getirdik tamam artik yeter dedim. O da sustu. Madem beceremeyeceksin bebeğe işkence etme bari.. Offffff ben kendi anneme bir şeyi bir kere diyince anlıyor asla ısrar etmez işime karışmaz ama kaynanam ömrümü yiyor evime gelince yaa

Ben de bugün duydum, gastroentoloji uzmanına gittim ben. Bebeğin bağırsak florasının gelişimine yardımcı olurmuş normal Doğumda vajinadan geçiş.

Çok istedim ama olmadı... 12 saat sancı çektim. Aşağıya inmeyince doktorum kordon boynuna dolanmış dedi mecburi sezaryan oldum. Nasip böyleymiş dedim ama çok üzülüyorum. Hep normal dedim öyle hazırladım kendimi. Herşeyde harika gidiyordu ama olmadı

Kuzum bu ilk süt dediğin önden gelen su yoğunluğu fazla olan süt mu.. Sagip atin diyorlar ama ben kiyamiyorim hepsini veriyorum bebeğe

Benim ufaklık gurultu sesine kendi şaşırıyor şaşkın şaşkın bakıyor bazen uykuya dalacakken o sese irkiliyor

Kızlar benim bu oğlan kolik galiba her gün 12 de başlıyo bizim huzursuzluk ağlama. Ama öyle çok bi ağlama değil çatlıcak gibi değil yani sadece ayakta gezdirirken susuyo. Kakasını gazınıda yaptı anlamıyorum ben ishalide geçmiş

Kızlar konusuldu mu bu konu bilmiyorum bebeklerinize kitap okumaya başladınız mı nereden ne tür kitaplar alabilirim
Cnm ben oğluma okurken duyuyorkızımda. Oğlumda hamileyken okuyordum sonra ipin ucunu kaçırdım. Sonra 4 aylıkken tekrar başladım. Çoğu zaman eline alıp incelesin diye veriyordum. Desen ve fotoğraf incememeye bayılıyordu.

İnsallah canm ya cok saol sze yazdim icim biraz ferahladi
Canım onlar bizden daha dayanıklılar emin ol. Oğlum 15 günlükken eşim grip getirdi eve. Hepimiz grip olduk. Oğlum 1 gün burnu tokanık ölsürük tıksırık derken ertesi günü atlattı. Ben ayakta geçirdim. Eşim şehzadedi de 15 gün yattı. Telaş etme.

Kısmet canım, üzme kendini. Sağlıkla yanında ya önemli olan o.

Sana yemin ederim aynisini yasadım agladim o zaman sinirden sen yazdıkca yasadiklarim aklıma gelio delirtmislerdi beni de bu arada kuĺanmak zorunda kalırsan bebekler ve çocuklar icin fitili ortadan ikiye bol ve ucunu sanki kursun kalem acar gibi biraz incelt ve sokmadan once zeytinyagina batır ne canır acir nede aglar allahım kullanmak zorunda bırakmasın insallah

Ah canim ah.. Büyük sözü dinlenir evet ama akıllı olmasi lazim o büyüklerin biraz cocuk bu canı var deneme tahtasi degil.. Amin kuzum Rabbim kullanmak zorunda birakmasin tamam öyle yaparim gerek kalirsa artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…