2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnsallah eltim eşimi baya korkutmuş iğne sonuna kadar giriyor vs diye ben zaten giremiyorum hic mecbur eşim girecek yine
Koldan yapiliyor verem okulda oldugumu asilar gibi.digerleri bacaktan.nesi farkliymis ki veremin
Deriyi sündürüp kaldırıyormuş ondan sonra büyük iğnesi var onu sokuyor tamamını demiş
Korkutmuş eşimi şimdi sizlerden hiçbir şeyi yoktu diye duyunca sasırdım onlara sıkıntılısı denk gelmiş olabilir
Ben gece bi açıyorum bi açmıyorum, bzen kesintisiz 6 saat uyuduğu oluyo mesela . Sonrasında illa ki açıyorum,ışık da çok hafif açıyorum

Uyurken emzir, uyandırmak zorunda değilsin
Bende uzun sure kalırsa alıyorum yine de
Ayrıca bizimki uyurken hayatta emmiyor :)
Öyle mi ? Ohhh rahatladım valla. 5 saat aç kaldı diye üzülüp duruyorum. 2 aylık cnm
Artık 4 saat oldu aç kaldı olayı Yokmuş canjm aç kalsa uyanır doktor yeri gelecek 6 saat uyuyacsk gündüzler kısalacak gece bi yatımı sabaha kalkacak endişelenmeyin dedi
5 saat cok normal bizimki de gece bazen 5 saat uyuyor bazen 4 ama gündüz 2 3 saate bir emiyor uyanıyor değişik bazen 45 dk uyuyor gündüz her gün farklı
Ben kendimde iğne vurduramam kan veremem hayatımda 3 kere mo ne kan vermiştim hamileliğime kadar sonra mecbur mecbur katlandım ama eşim ve hemşire tutarak iğne fobisi var bende hayvanlarıma yapılırken de bakamazdim
Yavaş yavaş alışırım insallah

Kızlar benim kız biberona alıştı memeyi zor alıyor önerebileceğiniz gaz yapmayan bi biberon markası var mı dr browns disinda almaya gidiyorum simdi...
Valla kuzum hepsi yapıyor gaz ben lansinoh kullandım anne memesine yakın diye ama onada alışabilir
biberona alıştıysa biberon değiştirmeni anlamadım ben neden ? Memeyi almıyorsa neden biberon değiştiriyorsun biberonu hic kullanma
Değiştirince memeye döner diye mi düşündün kuzum

Göğüslerin büyük mü bizimde öyle onu sordum büyüklükten dedi ağzına cok toplanıyormuş öyle tutuyormuş
Evet buyuk. Hamile kalmadan zaten 95 bedendiler. Simdilerde cok sut dolunca kafam kadar oluyor.kahvesidr portakal kadar oluyor nasil sokacaksa tamamini agzina cocukcagiz.

Geçmiş olsun efsun kıza
Rota asisini ne yaptın yaptırdın mi canjm
Evet yaptirdim tabiki. 3 doz olan rotatec yaptirdik biz. Ebeye sordum saglik ocaginda. Doktorlar genelde rotarix oneriyor daha ucuz ve az doz diye digeri genelde pahali geliyor yaptırmıyor ebevenyler dedi. Icerigini sordum ikiside ayni rotatecte birkac fazla mutasyon var dedi. Rotarixin adi cikti sadece ondan kurcalayanlar pek istemiyor sizin gibi dedi.
Rotarix avrupa rotatec abd asisiymis. Fda rotarixe onay vermemis ama tekrar iceriginde cikan domuz dnasi ve gribi vukuatindan sonra abd de satilmiyormus bu yuzden artik.
Tr de durum ne dedim allaha emanet dedi.

Ya hani anne memesine yakın büyük ağızlı olanlar belki ise yarar diye düşündüm ama bizim emzik yanlışmış 0 numara olmalıymış ben 1 kullaniyodum çok akiyormus ondan bakalım 0 numara alıp deniycem bi de olmazsa chicco Ya da avent alicam..

Verem aşısını deriye veriliyor.
Ve hiç dışarı çıkmaması gerek bu yüzden de sıkı sıkı tutmak gerek.
Eşim çok zor zaptetti başından sıkı bir şekilde tutarak.

Sunnet yaptiran anneler kac gunde iyilesti ve kac aylikken yaptrdiniz biz iki bucuk ayligiz Allahi izniyle cuma gunu sunnet yaptiricaz bakimini nasil yaptiniz simdiden korku sardi beni

canim selam konusmustuk sanirim seninle biz 10 gunlukken yaptirdik 3. gun yuzustu yatirabiliyordum

BEN geceleri altını değiltirmiyorum canım mümkün oldukça kkasını yaparsa değiştiriyorum sadece o da çok nadir oluyor

P Prime18 canım sen lansinoh biberonu şuan kullaniyomusun ben direk aldım başka biberon emziği almam gerekirmiydi kutuda da ay yazmıyor 0-6 dedi mağaza müdürü ama doğrumu acaba

Bazen açık oluyor bazen kapalı bende büyüklükten oluyor dedi kadın ses geliyorsa yutma sıkıntı yoktur kuzum
Evet bende araştırırken biri Avrupa onayı biri Amerika onayli diye okumuştum biri fda diğeri de mda onayı mi ne
Bi de şey yazmışlar içerik ayni sadece onay veren yerler farklı yazmışlardı
Bizim sigorta ücretli asilari da karşılıyormuş bende zaten rotarixden nem kaptım rotateq yaptırırım
Ama 3. Ayda istediğinizi yapariz dedi cok asi var diye bu ay
Ne kadar verdiniz canim rotateq ne kadarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…