- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #49.661
İnsallah eltim eşimi baya korkutmuş iğne sonuna kadar giriyor vs diye ben zaten giremiyorum hic mecbur eşim girecek yineÇok fazla endişe etmeyin derim. Dün yaptırdık. Aşılardan biri çok yakıyormuş ama verem değil onda çok ağladı gözlerim doldu. Onun dışında sıkıntı yok. Gece ateşi de çıkmadı. Umarım sizde kolay atlatırsunız
Deriyi sündürüp kaldırıyormuş ondan sonra büyük iğnesi var onu sokuyor tamamını demişKoldan yapiliyor verem okulda oldugumu asilar gibi.digerleri bacaktan.nesi farkliymis ki veremin
Bende uzun sure kalırsa alıyorum yine deBen gece bi açıyorum bi açmıyorum, bzen kesintisiz 6 saat uyuduğu oluyo mesela . Sonrasında illa ki açıyorum,ışık da çok hafif açıyorum
Uyurken emzir, uyandırmak zorunda değilsin
Artık 4 saat oldu aç kaldı olayı Yokmuş canjm aç kalsa uyanır doktor yeri gelecek 6 saat uyuyacsk gündüzler kısalacak gece bi yatımı sabaha kalkacak endişelenmeyin dediÖyle mi ? Ohhh rahatladım valla. 5 saat aç kaldı diye üzülüp duruyorum. 2 aylık cnm
Ben kendimde iğne vurduramam kan veremem hayatımda 3 kere mo ne kan vermiştim hamileliğime kadar sonra mecbur mecbur katlandım ama eşim ve hemşire tutarak iğne fobisi var bende hayvanlarıma yapılırken de bakamazdimBizden vurulduk, verem hariç. Onun için tarih bekliyoruz. Çoktan şükür gece de fena. Geçmedi, sadece hep kucağımda kalmak istedi.
Bu kadar korkmamayaçalış, Artık anneyiz daha güçlü plmalıyız. Ben de tutamam diyordum ama yapmam lazım deyip tuttum dün.
Valla kuzum hepsi yapıyor gaz ben lansinoh kullandım anne memesine yakın diye ama onada alışabilirKızlar benim kız biberona alıştı memeyi zor alıyor önerebileceğiniz gaz yapmayan bi biberon markası var mı dr browns disinda almaya gidiyorum simdi...
Bizim alt dudak hic acik olmuyor. Ama kalan butun dogrular var :/Belki yardımcı olur diye paylaşayım dedim
Gazi hastanesinin emzirme klavuzu
Bize verilen 20 nisan eder vurulursak ama 12 haftayı geçiyor. 3.ay da zaten -12 hftalığı geçmiş oluyornemesis canım rotarix 2-4 veya 3-5. Aylarda yapılabiliyormuş. Önemli olan bebeğin 12 haftayı geçmemesiymiş.
Göğüslerin büyük mü bizimde öyle onu sordum büyüklükten dedi ağzına cok toplanıyormuş öyle tutuyormuşBizim alt dudak hic acik olmuyor. Ama kalan butun dogrular var :/
Geçmiş olsun efsun kızaBiz 2.ay asilarini olduk. Cok agladi bu kezsimdi kucagimda uyuyor ama arada sıçriyor.
Ben öyle olunca yüz üstü yatırıyorum uyanmıyorKucakta uyuyo sonra iyice dalınca yerine koyuyorum ama gündüz sadece kucakta uyuyor ve yerine yatınca uyanıyor...
Toz nane bu değil mi canım ne için iyi geliyor bide gaz için mi?Demlemiyorum canım 1 çay kaşığı naneyi sıcak suya ekleyip süzüyorum onu veriyorum
Gaz ilacı kullanma tataftarı değilim annem de bize nane çayı verirmiş küçükken
Evet buyuk. Hamile kalmadan zaten 95 bedendiler. Simdilerde cok sut dolunca kafam kadar oluyor.kahvesidr portakal kadar oluyor nasil sokacaksa tamamini agzina cocukcagiz.Göğüslerin büyük mü bizimde öyle onu sordum büyüklükten dedi ağzına cok toplanıyormuş öyle tutuyormuş
Evet yaptirdim tabiki. 3 doz olan rotatec yaptirdik biz. Ebeye sordum saglik ocaginda. Doktorlar genelde rotarix oneriyor daha ucuz ve az doz diye digeri genelde pahali geliyor yaptırmıyor ebevenyler dedi. Icerigini sordum ikiside ayni rotatecte birkac fazla mutasyon var dedi. Rotarixin adi cikti sadece ondan kurcalayanlar pek istemiyor sizin gibi dedi.Geçmiş olsun efsun kıza
Rota asisini ne yaptın yaptırdın mi canjm
Hadi hayırlı olsun :) damatlıkları olsun sağlıkla mutlulukla :)
Kaç günlük şu an canım?
Ya hani anne memesine yakın büyük ağızlı olanlar belki ise yarar diye düşündüm ama bizim emzik yanlışmış 0 numara olmalıymış ben 1 kullaniyodum çok akiyormus ondan bakalım 0 numara alıp deniycem bi de olmazsa chicco Ya da avent alicam..Valla kuzum hepsi yapıyor gaz ben lansinoh kullandım anne memesine yakın diye ama onada alışabilir
biberona alıştıysa biberon değiştirmeni anlamadım ben neden ? Memeyi almıyorsa neden biberon değiştiriyorsun biberonu hic kullanma
Değiştirince memeye döner diye mi düşündün kuzum
Yaptiranlar yokmu yaaaaaSunnet yaptiran anneler kac gunde iyilesti ve kac aylikken yaptrdiniz biz iki bucuk ayligiz Allahi izniyle cuma gunu sunnet yaptiricaz bakimini nasil yaptiniz simdiden korku sardi beni
Sunnet yaptiran anneler kac gunde iyilesti ve kac aylikken yaptrdiniz biz iki bucuk ayligiz Allahi izniyle cuma gunu sunnet yaptiricaz bakimini nasil yaptiniz simdiden korku sardi beni
Sunneti kim yapacak. Bende yaptirmak istiyorum ama hangi bolume gitmeliyim bilmiyorum. Cocuk doktoruna sormayi unuttumGünaydnnnn kızlar bgun 2 aylım olduk. Sünnetimiz war çok korkuyrm. Ayrıcada evlılık yıldonumu eeşim bilereb bgune aldı galiba. Bıze dua edermısınz
Biz de aşıları bugün olduk. İçini çeke çeke ağladı. Şimdiye kdar iyi umarım geceyi iyi geçiririzBiz 2.ay asilarini olduk. Cok agladi bu kezsimdi kucagimda uyuyor ama arada sıçriyor.
BEN geceleri altını değiltirmiyorum canım mümkün oldukça kkasını yaparsa değiştiriyorum sadece o da çok nadir oluyorKızlar bizimki gece kaka yapmiyor hic gazla çıkan bsy olursa o kadar
İdrar yolu enfeksiyondan dolayı altını alıyordum
2 3 gündür almamaya başladım
Baktım hem ışığı acınca uyku gidiyor hem altını alınca
1 1.5 saati buluyor sonra uyutmak
Bir yandan ds vicdanen rahat değilim enfeksiyon açısından ne yapsam bilemedim
İlerde wc eğitiminde cok ise yaradığını duydum gece akt değiştirmemenin
Sizler nasıl yapıyorsunuz
Col saol canm cvbin icin ya Allah damatlığını da gostersin insallahcanim selam konusmustuk sanirim seninle biz 10 gunlukken yaptirdik 3. gun yuzustu yatirabiliyordum
Bazen açık oluyor bazen kapalı bende büyüklükten oluyor dedi kadın ses geliyorsa yutma sıkıntı yoktur kuzumEvet buyuk. Hamile kalmadan zaten 95 bedendiler. Simdilerde cok sut dolunca kafam kadar oluyor.kahvesidr portakal kadar oluyor nasil sokacaksa tamamini agzina cocukcagiz.
Evet yaptirdim tabiki. 3 doz olan rotatec yaptirdik biz. Ebeye sordum saglik ocaginda. Doktorlar genelde rotarix oneriyor daha ucuz ve az doz diye digeri genelde pahali geliyor yaptırmıyor ebevenyler dedi. Icerigini sordum ikiside ayni rotatecte birkac fazla mutasyon var dedi. Rotarixin adi cikti sadece ondan kurcalayanlar pek istemiyor sizin gibi dedi.
Rotarix avrupa rotatec abd asisiymis. Fda rotarixe onay vermemis ama tekrar iceriginde cikan domuz dnasi ve gribi vukuatindan sonra abd de satilmiyormus bu yuzden artik.
Tr de durum ne dedim allaha emanet dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?