2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar Bende birşey sorucam bizimki hızlı hzlı emerken sanki kuvvet almak için ellerini aşağı yukarı indirip kaldırıyor , yukarı kaldırırken elini biraz sert biçimde hep kafasına çarpıyor, sizde bu durum varmı , kafasına vurması tehlikeli midir acaba?
Aynisini bizimkide yapıyor. Kendini dövüyor resmen. Cani yansa aglar yanmiyor demekki

Geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin seninde herşey üstüste geldi. Sen iyi olacaksın ki çocuğunda iyi olsun. Moralini yüksek tutmaya çalış. Gerçekten anne olunca daha da anlıyoruz annelerimizin değerini, anne olarak hasta olmaya bile hakkım yok diyorsun. İnşallah daha iyi günlerimizde olacak sabır etmek gerekiyor. Buna da şükür demek gerekiyor. Allah daha beterlerinden korusun tüm anneleri...
saol canm Allah dermansiz dert vermesin kimseye iyi olmaya çalışıyorum nedense bu aralar esimin ailesi tarafindan dışlanmış gibi hissediyorum bi yere guderken mangal gezme vs vs butun aile sulalece gidip bizi birakmalar hastayim bu geçmiş olsun demeyi bile cok görüyorlar cok doluyum bu aralar her gun agliyorum

Canım senin emzirme önlüğü luff tu deux lapins var bide k nasıldır ki?yada önerebileceğin başka marka varmi uygun fiyata falan?
O da ayni muslin. Benim ki de muslin. Luff ile arasinda bir fark yok bana gore. Ama fiyat uygun olsun istiyorsan svava al. Onun kumasi muslin gibi degil. Daha cok biraz kalin penye tisort gibi.

Zor canım tahmin ediyorum okudum yazdiklarinj cevap veremedim..Allah kolaylık versin en kısa zamanda yoluna girer inşallah herşey..hiçbirşey bilmeden yabancı ülkeden budaya gelmek zor canim farklı bir kültür farklı dil farklı insanlar ama sen ayak uydurmuşsun yine baya burada kimsenin olmaması zor ama esin en büyük dayanak sana üzülme artık demek böyle olması gerekmiş buymuş hayırlısı senin için önünde daha çok günler var annen gelir yine siz de gidersiniz :)gecmis olsun bu arada
Saol tatlim cok ama cok zormuş dedigin gibi farklı dil farklı kültür hersey farkli genede onlara ayak uydurmaya calistim ama esim haric anlayanim olmadi demediler bu farklı bi ulkeden geldi zamn verelim ustune gitmiyelim giybet etmiyelim yaninda küfürlü konusmuyalim yok tam tersine hep hp ustu ustume geldiler geldigim gunden beri kapanmal için baski yaptilar ama bnde icimden gelmiyo kapanirsam sizin icin degl Allah icin kapanicam diyorum yok bizim sulale kapali kapanman lazim diyo evleneli 5 sene dolmak üzere gecen ay kendim istiyerek kapandim genede yaranamadim neyse kuzum sabah sabah herkesi icini daraltmiym dolmuş icim biraz

Bizim ki cıvık hala aslına bakarsan. Rengi hardal sarısı . Bir de benim ki 2.5 aylık . Yediklerimizle mi alakalı acaba ?
Dikkat ediyorum aslında yediklerime ama olabilir de benim kızın 2 ayı bitti neredeyse 2 buçuk aylık olacak sabah 1 kasik duphalac verdik bakalim çok ıkınıyor sabahtan beri yine..

Kızlar Bende birşey sorucam bizimki hızlı hzlı emerken sanki kuvvet almak için ellerini aşağı yukarı indirip kaldırıyor , yukarı kaldırırken elini biraz sert biçimde hep kafasına çarpıyor, sizde bu durum varmı , kafasına vurması tehlikeli midir acaba?
Benim kız kafasina vurmuyor ama hirslaniyo iki elini yumruk yapiyo memeye vuruyo bana vuruyo sallarken ellerini kendi yüzünü sıkıyo:)

O da ayni muslin. Benim ki de muslin. Luff ile arasinda bir fark yok bana gore. Ama fiyat uygun olsun istiyorsan svava al. Onun kumasi muslin gibi degil. Daha cok biraz kalin penye tisort gibi.
Onu gördüm de terletir gibi geldi civilde vardı sevi bebenin o da naylon sanırım en iyisi muslin bence de sonuçta çok kullanacağım bişey aslında fiyata bakmamak lazım lapins alicam galiba..

Saol tatlim cok ama cok zormuş dedigin gibi farklı dil farklı kültür hersey farkli genede onlara ayak uydurmaya calistim ama esim haric anlayanim olmadi demediler bu farklı bi ulkeden geldi zamn verelim ustune gitmiyelim giybet etmiyelim yaninda küfürlü konusmuyalim yok tam tersine hep hp ustu ustume geldiler geldigim gunden beri kapanmal için baski yaptilar ama bnde icimden gelmiyo kapanirsam sizin icin degl Allah icin kapanicam diyorum yok bizim sulale kapali kapanman lazim diyo evleneli 5 sene dolmak üzere gecen ay kendim istiyerek kapandim genede yaranamadim neyse kuzum sabah sabah herkesi icini daraltmiym dolmuş icim biraz
Canım kapanirsan bile onlar baskı yapiyo zorluyo diye kapanma sakin çok büyük hata olur senin için..kendi içinden geliyosa kapan benim bir akrabamin abisi moskovada çalışıyor orda kız arkadaşı var evlenme düşüncesi vardı kıza müslüman ol evlenelim demis kızın ailesi musade etmemiş kaldı ki sen müslüman da olmuşsun zaten ki erkek müslüman kadın rus yanj hristiyan çokta güzel anlasan güzeller güzeli 2 kız çocuğu olan tanıdığım var iki gönül bir olunca herkes kendi dinini yaşar geçinip giderler yani ha bide şu var belki duymuşsundur Dinde Zorlama Yoktur..büyük konuşmayayım ama hiç kimse hiç bişey için din değiştirmem beni kabul eden bu şekilde kabul etsin sen elinden gelen fedakarlığı yapmışsın yani daha ne anlamadım?

Yok kuzum bi ara katıydı ama 50 günlükken falan
O zamanlar çok cıvıkti sanırım bide arkadan cisi yapıyor ondan öyle oluyor:) bide en geç 8 günde yaptığı oluyodu şimdi normale dönmeye başladı 2 gün üst üste yaptı baya da çok yapti dünkü katıydı biraz çok ıkınınca kabız sandım

Sizin bebeler gunde kaç kez emiyir ya yine idrarda pembelik gördüm sabah
8 de emdi uyuklsdi on gibi uyandi emmrdi geri omzunda uyukladi uyurken yine bi ağladı göz açılmalı ac mi tok mu anlamıyorum ben
Dun akşam 5 de emmesiyle uyudu 8 de emmeyerek ne olacak böyle

Abowwww yüzüstüden sırtüstü döndüüüü... dikkat etmek lazımmm geröekten daha Yeni sormuştum. Hep sırt üstünden yüzüstü döner diye düşünmüştüm
Benim kız inanılmaz deli yatıyor babası gibi bi bakıyorum gece çapraz yatmış :) normal buyuk insan gibi döne döne uyuyor baya :) 15-20 gündür böyle saga yatırıyorum sola donuyor sola yatırınca saga :) bazen kafa popodan bağımsız ikiside farklı pozisyonda gece beşik azcik sallansa kalkıp bakıyorum hakikaten çok sakat bi durum :)

Sizin bebeler gunde kaç kez emiyir ya yine idrarda pembelik gördüm sabah
8 de emdi uyuklsdi on gibi uyandi emmrdi geri omzunda uyukladi uyurken yine bi ağladı göz açılmalı ac mi tok mu anlamıyorum ben
Dun akşam 5 de emmesiyle uyudu 8 de emmeyerek ne olacak böyle

Bu ara az emiyor, gündüz 3-4 saati bulabiliyor bazen. Bir de sağ memeyi red başladı :/

Back
X