2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Mustelanin hangi sampuani? Papatyali avokadolu falan var onlar buyuk bebeler icin. Onlari mi sevmedin acaba? Dermocleansing sampuani var (gel lavan doux yaziyor artik uzerinde) ben cok severim onu.

Bu stres isini ben de hic anlamiyorum. El kadar yavrular niye strese girer ki? Belki de annem beni cok emziriyor nasil fit kalirim derdine mi dustu

Evet dedigini kullaniyorum lavantali. Zaten uzerinde infant yani bebek icin diyor dogumdan itibaren kullanilmak uzeredir diye not dusmusler. Ben begenmedim dedim cunku hem saci cok cabuk yaglaniyir hemde bir ara konak oldu saclari onu kullanirken. Ama o donem saclari dokulmustu osman abi kivamindaydi yeni sac cikiyordu belki konak ondan oldu.
Aha bak benimkinin derdini buldum. Saclari dokuluyor ona takti. Once onler dokuldu osman abi olmustu. Simdi enseler dokuldu kelaynak kusum benim diye seviyorum alindimi acaba

Kizlar bi sey sorucam, arden'i 1 saat once yıkadım. Eşim de dışarda yiyelim dedi. Onun bizi almaya gelmesi 8 bucuk, evden cikmamiz 9 u bulur. Soru şu;

Banyodan 3 saat sonra diaari cikan bir yavrucak hasta olur mu ki?

Biraz internetten baktim bir doktor terslemis bir kadini, eskiden coluk cocuk hamama giden kadinlar orada mi yatiyorlardi sacmalayin falan yazmis

Hava su an evde 28 disarida 26 derece burada.

Hiiiiii.... Eyvah eyvah goz gore gore strese sokmussun, osman abi, kel aynak... Sana annen boyle dese sen de dermatit olurdun oyy benim küçük efsoşum oyyy

Canim dra bende sordum.yeme suresi uzar artik dedi bi de ne kadar yemek isterse o kadar.sakin zorlama.yesin diye oyalama.gece de sakin uyandirma uykulu haliyle bile icirmeye calisma dedi.biyolojik saatiyle oynama.sen uyandirdikca ilerde hep ayni saatte uyanir.o ne zaman uyanirsa o zaman ver dedi.bilmiyorum mama miktarini iyice azallttii.ama bizim bu arada gazimiz devam ediyo.umarim gecince bu mama yememe sorunuda cozulur

Ruzgar yoksa sorun olmaz. Neticede bebe icin ideal sicaklik 22 derece. Ha evde olmus ha disarisa fark etmez.

Insallah biran once atlatsin canim, dualarim seninle...

Aa ben mama miktarini konusmadim canm ama banada ne zmn isterse ver saat tutma dedi ama bnmkisi gece yatmadan once saat 23:00 mama veriyorum sabah 6 uyaniyo artik bnde acaba acmi biraktim diye vicdan yapıyorum ama saat 6 ya kadar hic uyanmiyo aglamiyo ac kalsa aglar di dimi

Bize doktor la roche posayi verdi kuru ve atopik icin olanini

Evet canim ayni vicdan bende de var.dr ac olsa aglar uyandirma diyo.ve zaten ben ne zaman o uyanmadan mama icirmeye calissam mamayi az icip gozlerini aciyo.sonra diyorum ahh ulan bi daha uyandirmyacam.ertesi gun dayanamiyorum bi daha o uyanmadan mama icirmeye calisoyorum

Teşekkürler canım. Beklenti_delisi size de çok geçmiş olsun en kısa sürede toparlar inş yavrun.
Kaç gündür tam okuyamıyorum bi tarama modunda bakıyorum denk gelmemişim yeni gördüm.
Bizim kızı da hastaneye yatırdılar. Açılmadı nefesi tam olarak. Damar yolu açarken çok ağladı beni almadılar ama kapıdan duydum açtıklarını tepinerek sökmüş çok zorlamış. En son ayağından açmışlar.
Şimdi de oksijen serum gidiyor. Beslemek yasak aranıyor kuzum ama bişey yapamıyorum. Beslemek solunum güçlüğünü tetikliyormuş şuan riskli durumda olduğu için.
Haberler böyle
Çöktüm resmen
Allah beterinden saklasın tüm evlatlara şifa versin inş

Ayy yavrum benim.bebekler hasta olmasin ya.allah dermansiz dert vermesin canim.bunlar gececek elbet.tez zamanda sifa versin allahim kuzuya.

Ayy yavrum benim.bebekler hasta olmasin ya.allah dermansiz dert vermesin canim.bunlar gececek elbet.tez zamanda sifa versin allahim kuzuya.
Öyle ya onlar iyi olsun yeterki inş çabuk atlatır. Yazarken bile gözlerim dolu dolu oluyor.
Hasta olmasına sebep birkaç tanıdığa da içimden öfkeliyim çok kendime de kızıyorum uyarladığım için. Bana ağır bir ders oldu

Yazdıklarını okurken bende midesini üşütmüş dedim zatrn en sonda yazmıssın çünkü mideyi üşütünce ne girse çıkıyor direkt tatlı kuzucuk ya çok zor insan dayanamıyor hasta olmalarına allah şifa versin bir an önce düzelir inşsllah büyük insan olsa haşlanmış patates filn yer midesini tutar belki sen yesen etkili olur mu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…