2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Kıyamam ufacık bebeğe de damar yolu açmak nasıl zor. Allah acil şifa versin canım

Kusmuyor. Sık sık emiyor. Hani hık dese veriyorum memeyi ikiletmeden. Çok sık emdiğinden sütüm mü yağlanmıyor diyorum acaba. Dr’a emdikten sonra bir kaç defa sağıp da verdim dedim. Gerek yok emiyorsa tamam diyor. Ben bi ara bi memeyi emzirip diğerini aynı anda sağıp hemen veriyordum. Ama yine de kiloda fark olmadı. N

Aminn canım. Allah şifa versin. Analık delilikmiş. Eşime diyorum bebek sahibi olmak akıl işi değil. Deli gibi seviyorsun ödün kopuyor ona bişey olacak diye. Ağrısız başımız rahat rahat otururken şimdi her an tetikteyiz hep onlarlayız. Bunu bile bile yaptık istedik bir de. Çok deli bir sevgi. Allah her isteyene de versin ama aratmasın kimseyi. Bizimkileri de hepsini de anasına babasına bağışlasın sağlıkla

Mutlu
haberler peşpeşe desene hadi gozun aydin Allah baska ayrilik vermesin

Aynen canim illa seni yermeye calisacaklar aslinda komik durumada dusuyorlar. Bugun kayinvalideme gittik bizim oglan ayni babasına benziyor diyoki bu babasina benzemiyo cok cirkin sana benziyor yani oglu degil ben cirkinmisim. Durdu tekrar ayagina bakmis abidinin ayagi buyuktu bunun ayagi kucuk diyor. Gulsemmi aglasammi 36 yil oncesinde bebegin ayagimi aklinda kaldi diyesim vardi diyemedim. Guldum gectim. Ama icten ice sinir oldum bi 3 ay daha gitmem

Allah şifa versin canım bir an önce atlatır inşsllsh kuzu

Senin kaynana tersmiş bazıları da bize benziyor deyip deyip sinir ederler anneleri.. bizimki de hiç babasına benzemiyor kv yüzüne bakıp hiç mi bir şey almadın bizden yok tüm özge deyip durdu çok aradı ama kendilerine benzetecek bir şey bulamadı

Bende memeyi tutturabilmek icin coj uğraşıyorum cok sinir bozucu ve yorucu kendiliginden almiyor memeyi

Kizim cok guzel bize benziyor diyola. Alakasi yok aslinda benzetmeye calismiyorlar guzelse biz cirkinse siz

Çok geçmiş olsun canım

Bende simdi fark ettim bizimde pipi ucu kizarik doktor bisey dedimi gittinizmi doktora

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim dualariniz kabul oldu. Öğleden sonra bizi hastahaneden şutladılar. İlaç sıkmışlardi seruma o iyi geldi çok şükür emzirdim takip ettik kusmayinca çıktık doktor fitil verdi akşama kadar takip et kusarsa koy diye. Ama gerek kalmadi. Bir de sık emzirme birkaç gün dedi. Kusma ishale çevirdi biraz ama olacağını söylediler zaten kusma biter biraz da ishal olur diye. Tek sıkıntı oglum pek halsiz neşesi yok hiç. Yarına o da geçer inşallah. D Ddmm Gerçekten de en zoru besleyememek canım o sana acı acı bakıyor sen bişey yapamıyorsun. İnşallah geçer tez zamanda. Ben hala tetikteyim bakalım.

Canim benim oglanin pipisinde bende bir iki kere cis gordum yani damla neden oluyormus hangi doktora goturdunuz cocuk doktorunami

Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten

Bu bebeler cok akilli cikti benimkide şapka hic sevmedi giydiriyordum saga sola baka baka sapkayi cikartiyordu
Evet katiliyorum bu Şubat bebeleri şapka takmıyor kizimda hep takmışımdir ki rahatsız olmamış ki taktırmış suanda bile 3 yaşinda hemen dışarı cikarken sapkam nerde der.. oğlan a taktiğim an sinir oluyordu şapkalar hep kenarda ilk günkü tazeliğini koruyorlar :))

Tekrar çok greçmiş olsun canım ama kusmuyorsa neden beslemeyeceksin ki daha çabuk iyileşir emdikçe sonuçta

Tekrar çok greçmiş olsun canım ama kusmuyorsa neden beslemeyeceksin ki daha çabuk iyileşir emdikçe sonuçta

Hastalıktan dolayı midesi birkaç gün hassas olabilir diye canım. Bizimki çok sık emmek istiyor onun arasını açmak lazım birkaç gün dedi. Mesela 1,5 -2 saatte besle birkaç gün diyor. Çunku bizimki 1 saat bile durmuyor emmeden. Bazen 30 dakika bazen 40 dakikada istiyor gündüz. Eşim de diyor ki dudak tiryakisi oldu bu çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…