2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar uzun zamandir girmiyordum geçmişi de okuyamadim bebegi hasta olanlar varmis acil sifalar dilerim onun haricinde hersey yolundadir insallah.... Benim de derdim var. Sütum vat mama da veriyorum ama bebek cok iştahsiz oldu aç yasiyor resmen hala 6 kilo olmamistir insanlar moralimi bozmaya basladi zayif diye.. Var mi bir tavsiyesi olan

Canım sen aklı başında kızsın. Takılma milletin kilo muhabbetine. İnsanların bu kilo merakı nedir böyle anlamıyorum. Benim kızım senin oğlandan 1 hafta büyük galiba 6 kilo ve ben maşallah çok iyi diyorum. Tosun gibi görüyorum yani. Doktorlar normal diyorsa üzme kendini

Kizlar sizin bebislerde parmaklarini emiyormu benmkisi savahtan aksama kadar parmaklar agizda ya kiyafetleri bile cok islaniyo eline ne gelirse agzina sokuuo[/QUOTE
Külot bez nasıldır acaba
kız kardeşim oğluna kullandı kullanışlı değil diyordu kıyafetini çıkartmak zorunda kalıyordu
Uyku meselesini soracağım ben. Bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? Yerine yatırıyorum pışpışlayarak uyutuyorum diyen var mı?
Uyku meselesini soracağım ben. Bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? Yerine yatırıyorum pışpışlayarak uyutuyorum diyen var mı?
kurtarıcım emzik :) pışpışlamıyorum arada ana kucağında sallıyorum gündüz uykusunu sevmediğinden uyutmak için uğraşmıyorum bile ama dışarıdaysak ne hikmetse iki üç saat uyuyor

Benim bu aralar kucakta uyuyor ve oda içinde gezerek bazen. çok nadir biz yemek yerken pusette uyuyakaldigi oluyor :) ama çok uzun surmuyor benim en çok stres yaptığım da uyku eğitimi kizimdan gelen korkularım hala devam

Yakinda cemiyetimiz var dun aksam nikah kıyıldı. Gören besleyememissin diyor. Hele yasli bir kadin beni insanların icinde yerin dibine soktu dogdugu zaman daha kiloluydu naptin da bu hale geldi dedi. Ayakabim cikarip kadina firlatasim geldi.

Emziren anneler ramazanda oruc tutacak misiniz
Tutmak istiyorum ben sonrası kaza etmek çok zor kızımda zaten 60 gün borç duruyor ama nasıl ayarlarım bilmiyorum sütü de mama arada veriyorum ama kilo kaybı az olur mu diye de endise etmiyor değilim sen tutacak mısın senin bebeğin kilosu da gayet güzel gidiyor ortalamanın üstünde

Ilk gun deneyecegim azalma olmazsa devam ederim yoksa tutmam

Takma cnm her bebegin gelisimi farkli ayni olsaydi hepimiz ayni boyda ayni kiloda olurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…