- 28 Haziran 2017
- 442
- 512
- 23
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #54.301
Hadi siz sut veriyosunuz.azalmasin diye yemek zorundasiniz .bana noluyorr peki..istahimin masallahi varrr.cikolataa tatliiii...yazin anamin evine gideyim de spora basliyayimBenim durum vasat 15 kg aldım 8 gitti 7 kaldı ama hiç gidecek gibi değil gitmiyor acikiyorum ve ekmeksiz yemeğim olmuyor karbonhidratciyim biraz da
Sen bilirsin canim :)Ilk gunler deneyecegim cnm olmazsa tutmam zorlamiyacagim ama cevremdekiler biz tuttuk zutumuz azalmadi diyor
Ben cnm besigine yatiriyorum pis pis sesi aciyorum 5 dk uyuyor
Benimkine hiç belli olmuyor. Bazen ağzında emzikle kendi kendine uyuduğu oluyo görenler şaşırıp nazar ediyorlar hatta:) bazen kucakta geze geze pışpışlıyorum. Çoğu zamanda ayakta sallıyorum. Çok çok ağlayıp bi türlğ uyuyamazsa da battaniye de sallıyoruz. Her türlü kötü alışkanlık mevcut:)
Gaz çıkarken kucakta uyuya kalouor eşimde kucakta uyutuyordu iyiden iyide kucağa alisti yerine koyup pışpışladık bi kere oldu başka daha olmadk iyice güldü uyandi
Ben kendi yatagimizda yanima yatiriyorum uyumasini bekliyorum biraz guldurup öpüp uzaniyorum yaninda kendisi uyuyor canim. İşin kötü yanı yataginda uyumak istemiyor pek ben de sonradan kendi yatagina koyuyorum
Benim bu aralar kucakta uyuyor ve oda içinde gezerek bazen. çok nadir biz yemek yerken pusette uyuyakaldigi oluyor :) ama çok uzun surmuyor benim en çok stres yaptığım da uyku eğitimi kizimdan gelen korkularım hala devam
Uyku meselesini soracağım ben. Bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? Yerine yatırıyorum pışpışlayarak uyutuyorum diyen var mı?
Ben daha inemedim dogum kilomun asagisina aman dikkat et emzirirken alinan kilolar zor gidermis
2.sezaryandan mi acaba ilkinde karnim dumduz olmustu ama ne zaman tam gitti hatirlamiyorum bir 6 aylik olsun kuzularda diyete ve platese baslayacagim
Bende82 ile hamile kaldım 87 ile doğuma girdim. 79 a kadar düştüm. 82 ye çıktım yine. Deli gibi yiyorum bu arada. Tatlı tuzlu acı ekşi alllah ne verdiyse. Ömrümde bukadar çok yediğimi hatırlamıyorum.
Yakinda cemiyetimiz var dun aksam nikah kıyıldı. Gören besleyememissin diyor. Hele yasli bir kadin beni insanların icinde yerin dibine soktu dogdugu zaman daha kiloluydu naptin da bu hale geldi dedi. Ayakabim cikarip kadina firlatasim geldi.
Bende ütülemiyorum hergün çamaşır çıkıyor zaten kızın, ben yıkayıp ardından kurutmaya atıyorum. Ne yapayım yaBu arada kizlar ben kiyafetleri ütülemiyorum :)) alissin mikroplarabide ona vakit bulamam iyice coktum zaten kizimlami ilgileniyim yemek mi yapayim utumu tercihim yemek ve kizimla ilgilenmekten yana . Surekli yikiyorum zaten utumu dayanir
Bundan 3 bucuk yil once buyuk oglani dogurdugumda 32. Haftada calisamaz raporu alip istifa etmis ve rapor parasini almistim.Ya ben bu islerden anlamiyorum.hele bana anlat.simdi bize ne oldu.biz hangi parayi alamiyacaz.ve sana kim dedi.nerden ogrendin
İnş canım. Başa gelen çekilir derler ya o hesap galiba haklısın. Allah beterinden saklasın bidaha yaşatmasın bize de kimseye deYetiyor cnm. Bitmiş zannediyorsun ama bitmiyorsun. Yaşadığın zor çok zor bir durum. Gene de ayaktasın. İnşallah iyileşir kuzun
Hormonlar canım hormonlar senin suçun yok :))Hadi siz sut veriyosunuz.azalmasin diye yemek zorundasiniz .bana noluyorr peki..istahimin masallahi varrr.cikolataa tatliiii...yazin anamin evine gideyim de spora basliyayim
Ya canim bu ogretmenler icin gecerli degil dimi.ben ogretmenim istifaa etmedim kii ben.32.haftamda is goremezlik raporuu verdimm o kadarrBundan 3 bucuk yil once buyuk oglani dogurdugumda 32. Haftada calisamaz raporu alip istifa etmis ve rapor parasini almistim.
Ama simdi sistem degismis. Calisamaz aldiktan sonra istifa edenler isgoremezlik raporu parasini alamiyor. Sadece sosyal hizmetlerden dogum parasi ( ilk cocuk icin 300 lira sanirim) onu ve analık mı emzirme mi nedir 149 tl lik bir odeme daha aliyor. Bir de 9 gunluk rapor parasi vereceklermis. Sgk yı arayip ogrenebilirsin.
Benim eşim bu sabah muhasebecisiyle sgk ya gitti. Orada sormus. Yani bilgi kesin.
Saol canım Aynen öyleymiş. Derlerdi de abartı gibi gelirdiAyy canim yavrucak ya kiyamam Rabbim sifa versin sanada sabir versin hayat duruyor bebisler hasta olunca
Yok tatlim seni kapsamiyor tabi kiYa canim bu ogretmenler icin gecerli degil dimi.ben ogretmenim istifaa etmedim kii ben.32.haftamda is goremezlik raporuu verdimm o kadarr
Emzirme sonrası 40 cc çok iyi bir rakam ben sağdığımda 10 cc bile cıkmıyor birinden canımKızlar emzirme sonrası iki seferdir elle sağım yaptım 40 CC çıkıyor oğluşun da sanki bu ay kilo almadi gibi geliyor ya paranoya oldum ben
Benim durum vasat 15 kg aldım 8 gitti 7 kaldı ama hiç gidecek gibi değil gitmiyor acikiyorum ve ekmeksiz yemeğim olmuyor karbonhidratciyim biraz da
Kızımda ancak 1.5 yılda hamilelik kilolarını vermiştim diyet yapmadım kızım huysuz uyumayan ve yemeyen bir bebekti oğlum iyi şükür ama yine kızımın peşinde koşan benim :)) ilk 6 ay çok sıkı diyet yapma derim rahim bile ancak toparlanıyor gecmisi sporcu olanlar tabi şanslı :)Benimde aynı cnm seninle 15 kilo aldım 8 gitti 7 kaldı .benimkilerde gidecek gibi durmuyor.birşeyler yapmam lazım yoksa kaldı kilolar. Emzirirken diyet yapmak da iyi değilmiş. Ayda maksimum 1 kilo verilmesi gerekiyormuş.
Yumuşak mı hala goguslerin emzirme sonrası yine sağ ben elle sağiyorum tabi zor oluyor bunu zaten iki gündür yapıyorumEmzirme sonrası 40 cc çok iyi bir rakam ben sağdığımda 10 cc bile cıkmıyor birinden canım
Ben denemeyi düşünüyorum. Sütümün azalmasından değil de kendim dayanabilir miyim onu bilmiyorum. Süt azalsa bile akşam yerim içerim yine artar inşallah. Ama ben çok yiyorum midem kazınıyor hemen bakalım nasıl olacak deniycemEmziren anneler ramazanda oruc tutacak misiniz
Tutmak istiyorum ben sonrası kaza etmek çok zor kızımda zaten 60 gün borç duruyor ama nasıl ayarlarım bilmiyorum sütü de mama arada veriyorum ama kilo kaybı az olur mu diye de endise etmiyor değilim sen tutacak mısın senin bebeğin kilosu da gayet güzel gidiyor ortalamanın üstünde
Ilk gun deneyecegim azalma olmazsa devam ederim yoksa tutmam
MakinAyı esk.te unuttum. Manuel vardı onunla sağıyorumYumuşak mı hala goguslerin emzirme sonrası yine sağ ben elle sağiyorum tabi zor oluyor bunu zaten iki gündür yapıyorum
Genel sorayim sagdim diyen arkadaşlar makina ile mı sagiyorsunuz? Ne kadar çıkıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?