2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben daha inemedim dogum kilomun asagisina aman dikkat et emzirirken alinan kilolar zor gidermis

Uyku meselesini soracağım ben. Bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? Yerine yatırıyorum pışpışlayarak uyutuyorum diyen var mı?
Benimkine hiç belli olmuyor. Bazen ağzında emzikle kendi kendine uyuduğu oluyo görenler şaşırıp nazar ediyorlar hatta:) bazen kucakta geze geze pışpışlıyorum. Çoğu zamanda ayakta sallıyorum. Çok çok ağlayıp bi türlğ uyuyamazsa da battaniye de sallıyoruz. Her türlü kötü alışkanlık mevcut:)

Uyku meselesini soracağım ben. Bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? Yerine yatırıyorum pışpışlayarak uyutuyorum diyen var mı?
Gaz çıkarken kucakta uyuya kalouor eşimde kucakta uyutuyordu iyiden iyide kucağa alisti yerine koyup pışpışladık bi kere oldu başka daha olmadk iyice güldü uyandi

Ayy canim yavrucak ya kiyamam Rabbim sifa versin sanada sabir versin hayat duruyor bebisler hasta olunca

Bende82 ile hamile kaldım 87 ile doğuma girdim. 79 a kadar düştüm. 82 ye çıktım yine. Deli gibi yiyorum bu arada. Tatlı tuzlu acı ekşi alllah ne verdiyse. Ömrümde bukadar çok yediğimi hatırlamıyorum.

Ben kendi yatagimizda yanima yatiriyorum uyumasini bekliyorum biraz guldurup öpüp uzaniyorum yaninda kendisi uyuyor canim. İşin kötü yanı yataginda uyumak istemiyor pek ben de sonradan kendi yatagina koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…