2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yumuşak mı hala goguslerin emzirme sonrası yine sağ ben elle sağiyorum tabi zor oluyor bunu zaten iki gündür yapıyorum

Genel sorayim sagdim diyen arkadaşlar makina ile mı sagiyorsunuz? Ne kadar çıkıyor ?
Evet canım baştan beri yumuşaklar senin sertmi hep

Kuzum siz rotavirus asisi yaptirmismiydiniz? Cunku bu aralar rotavirus salgini varmis. Birde ilk dozdan sonra cocuklar rotaya bazen yakalanabiliyormus.ozellikle rotarixde.

Kızlar sizin gece yeneleriniz nasıl? Biz uyumadan 100 cc felan mama yiyoruz gece 2 tabiki yatış zamanı. Sabah 10 a kadar bi arada kalkıp 60 cc felan anca içiyo mama. Çok az değil mi açmıyo ağzını.

Kizlar bi yabancilama olayi beni mahvediyor. Bugun annem geldi kadin hep baska odada oturdu kendi basina. Efsun onu gorunce ciglik ata ata aglamaya basliyor. Ayni sekilde babami goruncede oyle. Yani biri kucagina alsin aman allahim sanirsin etini kestiler oyle bagiriyorvr hep boyle. Yani yarim saat gecsin alissin yok. Aglama bitmiyor.

Bizdede aynı durum var tabi bu kadar ağlamıyp ama huzursuz mızmız. Babasını yabancıladı yazık çok üzüldü 3 gündür sürekli huzursuzlansa bile onla vakit geciriyo. Biraz biraz alıştı şimdi. Evi de yabancıladı 2 gündür uyumadı resmen doğru dürüst

Oyy çok fena ya. Hadi biraz daha büyüdüklerinde oluyor da Çok erken başladı efsun hanım. Bahsettiğin ağlama bana çok tanıdık geldi:/ aynı ağlama bizde de kucakta gezdirdikten sonra yatırdığımızda var. Sanki dikenin üstüne yatırıyorum

Uyku meselesini soracağım ben. Bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? Yerine yatırıyorum pışpışlayarak uyutuyorum diyen var mı?
Ben varım. Yatağa koyuyorum emzik veriyorum biraz bekliyorum kendi uyuyor emziği atıyor dalınca.

Ama bu tamamen bebekle ilgili ilk oğlum sadece göğsumde uyurdu 1.5 yaşına kadar yani 2.doğuma kadar nerdeyse kanguruda pışpışladim hala uykuya geçisi 40 45 dk sürüyor yanına yatarak 23 aylık şuan. Geve bebekten çok uyanıyor düşün

Valla durum fena bizde. Halbuki cok dosyal bir cocuk 40 gunlukten beri hergun disarida geziyor. Asidan sonra boyle oldu.korkuyor artik baska insanlardan.
Evet aile hekimide cok erken 7 8 ayda baslar yabancilama demisti.

Bebeğim sürekli ağlıyo bugün, ateşi yok, kakası su gibiydi ama 2kez yaptı bugün, normalde hiç ağlamayan bebek, hastamı acaba panik oldum
Soysana birde sirtina filan bak . duş yaptir bir de iyi gelecektir eğer hasta değilse ya da büyüme atağı olabilir

Ilk gunler deneyecegim cnm olmazsa tutmam zorlamiyacagim ama cevremdekiler biz tuttuk zutumuz azalmadi diyor
O çevrenin sutu heo bol bebekleri akilli emzirip yatirirlarmiss bebek uyumayi cok severmis hic giklari cikmazmis canim biz o cevreye giremedik bence.
Saka bir yana bir gun etkilemez ama surekli tutarsan etkilenir sutun. Kizimda 4 tane ara ara tutmustum bisey olmadi ama hep tutamam

Yapmadık canım daha. Daha doğrusu sağlık ocağı yapmadı. Verem aşısı ile arasında 4 hafta olması lazım diye nemesis 3 aylık olunca rotateq yaptiricam. Birde geçen Perşembe rotavirus tahlili yaptı bize başka bir doktor. Negatif çıktı o zamandan beri kapmamistir inşallah.

Ha ha bizim ki de öyle aynen bu yüzden az kilo alıyor diye düşünüyorum sık sık az beslenmiş oluyır çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…