2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben bebek arabasinda normal kisma gectim. Puset sadece arabada artik. Alip aktariyorum.pusette artik rahat degil efsun farkindayim rahat olmadiginin. Boyu 63 cm di en son sigmiyor pusete gibi geliyor ayaklar disarda kaliyor.

Kızlar annelerinize kızdım valla, çok şükür annem de babam sa ellerinden geleni fazlasıyla yapıyor. 3 ay annemi aldım gittim, babam yalnız başına kaldı tek bir şey demedi. Hala da her hafta çağırıyorum. İstediğin kadar kalsın diyor babam ki anneme çok düşkündür. Şimdi evi satılığa çıkardılar, satılır satılmaz bize yakın eve geçecekler. Allah bin kere razı olsun.

Buyuk bir sevinçle bekliyorum.

Sizden en gec 15 gun sonra da ben bursaya. Boylece arden ilk kez uzun yola cikacak. Kaan simdiden hadi gidelim modunda.

2 cocuklu 760 km gidecek çıldirmis bir kadin...
Yokk canımmm ne çıldırması... 2 aylıkken manavgattan mudanya ya gittik... 2 çocukla sorun olmadı... gezmek candırrrr

Canım takılma kiloya... benim kızda 3 aylık... 60cm 5800 gr.

Kizla4 bana herk4s bebrgin saclarini sifira vur gurlesir diyor var mi asli astari :)
Fark ediyor bence saç belki yapısal birşey ama kızımda önleri konakları ile birlikte dökülmüştü kel Behzat diye sever olmuştuk :)) ve sifira hiç vurmadim uzadı tabi onleri gür arka kısımları ince şuanda geçen ay küt kestirdim kulak hizasında saçı bütün olsun diye

Mukuslu kaka goren anneler birsey diyin
Sadece mukus varsa endiselenmeyin demiş buradaki bir arkadaşın Dr u ama kan var ise tahlil ve takip gerekir .. bizimde vardı yogurt yapıyor sanırım deneme yolu ile farkettim tuketmiyorum süt de tuketmiyorum Zaten başka sebebi var mı bilmiyorum

B
Benim babam iyidir ama annem sabredemiyor. Kizimi anneme birakirdim bazen isten gelirdim annem yok gezmede kizimi babama birakmis kizimda annemi sevmezdi hic hissediyor demekki babamin yaninda dururdu hep.
Senin annen ve babandanbirer kopya klonlasan bize diyorum.

Kızlar merhaba, çok uzun zamandır takip ediyorum sizleri, çok da faydalandım yazdıklarınızdan gerek hamilelikte gerek doğumdan sonra. İlk defa yazma fırsatım oluyor.
Sizlere bi sorum olacak, bebeğim 2 şubatta doğdu 94 günlük, 2-3 gündür ateşi var 37.5 le 38 arasında gidip geliyor o da calpol vermemize rağmen. Doktor boğazında akciğerlerinde kulağında sorun olmadığını söyledi kanımıza da bakıldı enfeksiyon çıkmadı. Doktor çok hafif enfeksiyon olabilir dedi en son, o da tahmin tabi. Sorum şu ki doktor diş ateşi olmaz bu aylarda dedi ama bebeğimin aşırı salyası akıyor son bi haftadır, eli zaten sürekli ağzında erken mi diş çıkaracağız ki? Tecrübeli annelerden bu durumu yaşayan oldu mu? Ya da bebeğinin 3 aylıkken ateşi çıkan? Bu ay aşı da vurulmadık, hala da ateşi var.

Sadece emziriyormusun canım doktor ne dedi

Ya kizlar ben hic iyi anne degilim cocuk sabahtan beri huysuzluk yapiyordu biraz once bagirdim cok kotu bagirdim yavrucum cok korktu cok kotu agladi cok vicdan azabi cekiyorum ben bu cocugu 5 sene tedaviyle kucaa aldik nasil bagiririm ya ben nasil bagiririm kucucuk melek o daha bsy anlamiyo ben cok kotu anneym cok kotuyum

1.5 ayliktan beridir salyasi akiyor benim kizimin. Tukuruk bezleri erken calismaya baslamis dedi doktor. Idrar tahlili yaptırın idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Altini ac bir sure cisini takip et cis yaparken aci cekiyor gibi gorunuyorsa idrar yoludur. Birde calpolden ziyade sık sık ilik dus aldir. 34 35 derece olmali dus sicakligi. Hatta kuveti varsa doldur icinde yatir biraz suyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…