2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende simdiye kadar peynir yiyordum simdi olmasi enteresan 3 aydir ayni seyleri yiyorum sonucta
Canım mesajını gordum,ben de bebegimde gordugumde bu gruba sormuştum,doktor tamamen normal dedi mukusa test bile yapmadı ama kan yoktu bi gün yemyesil kaka ve yemyeşil mukus gordum devamı gelmedi,onun dışında da doğduğundan beri mukus var doktor çok normal dedi

Ben ilk defa gordum cnm kanda ben gordum esim gormedi resmen mikroskop gibi inceledim.
Sen sut urunleri tuketmeye devam ettinmi bizde yesil kaka yok sari ve mukusludu.
Ilk yaptigi kaka normaldi sonraki bezdekinde mukus vardi

Kizlar birkac gündür kizimin kakasinda mukus var sizlerde olanlar vardi nasil gecti.
Sut ve yogurt tuketmem tek tukettigim peynir onuda yemem artik
Igne ucu kadar kanda vardi puf nerden cikti bu cnm cok sikildi
Süt diyeti yapıyorum hala devam hiç geçmiyor

Ben ilk defa gordum cnm kanda ben gordum esim gormedi resmen mikroskop gibi inceledim.
Sen sut urunleri tuketmeye devam ettinmi bizde yesil kaka yok sari ve mukusludu.
Valla doktor o kadar normal karşıladı ki ben anormal bisey soruyorum sandım,sut ürünlerini bu sefer sormadim ama daha önce sormuştum gaz için ya da alerjik bi durum olur mu diye hayr hayr yeyin kalsiyum gerekiyo dedi

Ama kan yoktu dediğim gibi kan genelde alerji yapan bisey yenince oluyomuş

Kan bizdede nokta gibi birseydi
Canim bizim de ara ara mukus oluyor. Ilk gordugumden beri hep soruyorum doktora hem gittigimde hem mesajla ama hicbisey cikmadi. Rengi sari duktan sonra ve kan olmadiktan sonra mukuslu olmasi kotu bisey degil. Bir de yiyecek alerjisi nedeniyle mukus oluyorsa ayni anda pisik de yapiyormus. Bizde pisik olmadi.

Çok acı, Allah sabırlar versin, rahmet eylesin.

Bizde Yen'i anne, 40 gün geçmiş olsa bile Cenaze evine pek gitmez. O acı ortamını görmesi istenmez ki etkilenmesin. Bebeğin için de çok negatif bir ortam olduğundan yerinde olsam gitmezdim. İnan ki bebekler her şeyi hissediyor.

• Ailesi destek olanlara ben de cok ama cok ozeniyorum. Duyuyorum gece kiz yatiyormus annesi emzirmeye getiriyomus bebegi falan.ya da cok isterdim evde bebegimin basinda durabilsinler. Bakici bile olsa bu kadar kucuk bebegi guvenip birakip cikamiyorsun ki, ama bakiciyi kontrol edicek biri olsa evde ne guzel okurdu.Ama ben de hem cooook uzaktayim ailemde , onlar da yanima gelmiyor, zaten gelse de annem bisey beceremez. Bir basimayim ben de maalesef.

Iste nokta gibi kanda vardi ins on emli birsey dwgildir.
Se sut urunleri tuketmeye devam ediyor musun

Canım her bebek aynı kilo alamaz tabi ama yine de sütünün yağlanmasına sağlayan şeyler tüketmeye çalış, bir de sütlü tatlılar ye.

Yurek yiyenlerin basi biz bu arada pusetten oto koltuguna ne zaman gecmek lazim. Bizim koltuk 0 18 kg. Sanki artik pusette rahat edemiyor gibi geliyor bana efsun. Durmak istemiyor cunku icinde.

Tatlım bence erken oto koltuğu için. En az dört aylık olsun ki oturma pozisyonunu rahat alsın.

Bu arada aldın mı oto koltuğu? Ben sirona alacağım sanırım.

Benimkinede iste kayinvalidem bakicak hatta sirf bu yuzden onlara yakin yere tasindik hatta o bakicak diye borclanip ev aldik :)

Ev borcuna biz de girdik ama dediğim gibi kayınvalidem baksin istemem. 1 haftadır burda ama sürekli uyarmam gerekiyor. Şunu yapma bunu yapma diye. Misal bizim çocuğun eller surekls ağızda, ya gidip ellerinden öpüyo. Az sonra elini ağzına sokacak çocuk. Söylüyorum da az sonra aynı. Ağzına çok yakın öpüyo mesela ayy delirmeme ramak var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…