2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
@-nemesis- sakın sıfıra vurdurma ben birde gorumcem arkadasim hepimiz bu laflara inanip sıfıra vurmustuk bebegin saci yarisi var yarisi yok arka kismi cikmiyo en ust kismi cikiyo biz cok pisman olduk
Aa aynı bizim de böyle oldu. Ben de tekrar mı vurdursak diye düşünüyordum:)) ne zaman çıkacak arkası bilmem

Bizimkinin de hastalığından dolayı hırıltısı var üşütmüşsün çocuğu vs felan. Güzellikle anlatıyorum anlamıyolar. Acaba kalplerini kırsal susarlarmı?

Kizlar birkac gündür kizimin kakasinda mukus var sizlerde olanlar vardi nasil gecti.
Sut ve yogurt tuketmem tek tukettigim peynir onuda yemem artik
Igne ucu kadar kanda vardi puf nerden cikti bu cnm cok sikildi

Kızlar kaç gündür mastitle uğraşıyorum giremedim buraya çokk ağır geçti kolumu dahi oynatamadım antibiyotik başladık ve az önce farkettimki meme ucumdan iltihap akıyor bebeği emzirsem mi o göğsümden yaşayan varmı bu durumu

Benimkinde hep vardı
Hiç görmezden geldim
Kesinlikle süt içmedim
Ama süt türevlerini tükettim
Çikolata kesinlikle yemedim
Ama tatlı yedim
Şu sıralar yok
Bende bu ara cok cikolata yemistim oda yapar mi acaba.
Birde sendede kan varmiydi igne ucu kadar kan vardi
Kilo alimimiz iyi ates yok

Dunden beri huzursuz bugun uykusunda agliyordu gozu kapalı korktu sandim ben ama bence mukustan olmus. Ben diyet falan yapmiyorum yiyorum sut yogurt peynir falan ondanmidirki usuttumu acaba
Bende simdiye kadar peynir yiyordum simdi olmasi enteresan 3 aydir ayni seyleri yiyorum sonucta

Benimkinede iste kayinvalidem bakicak hatta sirf bu yuzden onlara yakin yere tasindik hatta o bakicak diye borclanip ev aldik :)

Canim onu sag dok demisti doktorum emzirme.gecmis olsun cok zor bisey iki kere oldum. Benim oglan cok istahsiz

Canim onu sag dok demisti doktorum emzirme.gecmis olsun cok zor bisey iki kere oldum. Benim oglan cok istahsiz
Bizimki de aşırı iştahlı maşallah memelerim 1 dakka boş kalmıyor doktor biraz dinlensin memelerin dedi acıdı halime ağrılı göğüste okadar zor oluyor ki. 2 ayrı dra gittim birisi devamlı o göğsünü ver derken diğeri sakın verme sağıp dök dedi. Hangisine uyacağım

Ama akintin var bence bir iki sag dok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…