2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yok kiz olurmu oyle sey :)) iki ay yarim gun calisiyorsun. Sut izniden analik izni bittiktrn sonra 6 ay 3 saat sonraki 6 ayda 1,5 saat. Kimse aksini idda edemez yakarim valla onlari. Yani 3 saatlik sut izninine 4 ay kullanmis oluyorsun yarim gunden sonra. Ama 2. Cocukta yarim gun caisma4 ay 3. Cocukta 6 ay. Sana bunu soyleyenler kim ya benim butun arkadaslarim rahat rahat kullandilar.

Kakaya takilma ek gidaya gecrne kadar cisli bez doyma olcutu

Bende de olyyor gecen farkettim. Sanirim ustune yattigindan arada kaydirmakmi lazim acaba 40 dk bile emdigi oluyor

O bebeden bendede var dun 2 saat uyudu napicami sasirdim oturdum tv izledim :))
Gercekten oluyor mu yaa sagol cevabin icin cok kafama takildi kac gundur

Gercekten oluyor mu yaa sagol cevabin icin cok kafama takildi kac gundur

Tabi cnm oluyor 657 liysen tabi. Orda duzenleme su sekilde yarim gun izin esnasinda ayrica sut izni verilmiyor yani zaten yarim gun calisiyorsun 3 saatlik sur iznini o esnada kullanamazsin. Kafa karisikligi olusturmasin. Resmi olarak yaziyi talep edin hatta kanunun ilgili maddesini de yazabilirsiniz. Calisma donemini kurum belirler diyor ama sizin isteginizi de goz onunde bulundururlar sonucta 3 saati de sen belirliyorsun.

Yok kiz olurmu oyle sey :)) iki ay yarim gun calisiyorsun. Sut izniden analik izni bittiktrn sonra 6 ay 3 saat sonraki 6 ayda 1,5 saat. Kimse aksini idda edemez yakarim valla onlari. Yani 3 saatlik sut izninine 4 ay kullanmis oluyorsun yarim gunden sonra. Ama 2. Cocukta yarim gun caisma4 ay 3. Cocukta 6 ay. Sana bunu soyleyenler kim ya benim butun arkadaslarim rahat rahat kullandilar.

Kakaya takilma ek gidaya gecrne kadar cisli bez doyma olcutu

Bende de olyyor gecen farkettim. Sanirim ustune yattigindan arada kaydirmakmi lazim acaba 40 dk bile emdigi oluyor

O bebeden bendede var dun 2 saat uyudu napicami sasirdim oturdum tv izledim :))
bizim dekan ve personelci öyle dedi canım. mevzuatta muallak yoruma açık kalmış.

bizim dekan ve personelci öyle dedi canım. mevzuatta muallak yoruma açık kalmış.

Cnm bence resmi olarak talep et sanada resmi olarak cevap versinler ben orada hic bir muallaklik goremedim duzenlemeler farkli maddelerde sut izni farkli bir haktir yarim gun izni farkli bir haktir. Ayni kanun icinde yapilan duzenleme. Ben calisma bakanliginda mufettisim oyuzden israrla soyluyorum. Bizde uygulamada benim dedigim sekilde

Cnm bence resmi olarak talep et sanada resmi olarak cevap versinler ben orada hic bir muallaklik goremedim duzenlemeler farkli maddelerde sut izni farkli bir haktir yarim gun izni farkli bir haktir. Ayni kanun icinde yapilan duzenleme. Ben calisma bakanliginda mufettisim oyuzden israrla soyluyorum. Bizde uygulamada benim dedigim sekilde
canım bende öyle yorumladım zaten ayrıca süt izni verilmez diyor ya.onu 4 aydan sonra süt izni kullanamazsın diyorlar. bende aynı anda kullanamazsın diyor hocam dedim. personelci de ben personel daire başkanlığı ile görüştüm bu şekilde dedi. o öyle söyleyince dekan okudu maddeyi. evet bu şekilde dedi. şimdi sen öyle deyince personel daireyi bi de bben arayayım dedim. aradım senin dedğin gibi anlattılar. ay bu adam ne yiyip içiyo kafası nasıl çalışıyo. şimdi dekanı ikna etmek var işte.

Afiyet bal seker olsun canim.valla canim gunduz uykulari icin bizim yavrunun gunu gunune uymuyo.ama suna dikkat ediyorum en azindan sabah kalkis saatimizden sonra 1-1bucuk saat sonra yatirmaya calisiyorum.her uyku arasi sekerleme yapsa bile 2saat uyanik kalmamasini saglamaya calisiyorum.bazen ogleden once 1saat bazen ogleden sonra 2-3saatlik yatabiliyo.br de ben ne zaman salliyarak yatirmaya calissam daha kisa surede uyaniveriyo ama uyku onu iyice yorgun dusurdugunde yatagina yuz ustu koyup pis pisla daha kisa surede yativeriyo.benim oglan hep yuz ustu yatiyo bacaklarini hareket ettire ettire emekleme pozisyonu alarak yatiyo.
Ya benimki de çok seviyor öyle uyumayı ama korkuyorum. Kafasını çeviriyor gerçi ama yine de gece yatıramıyorum. Geçen akşam dalsın diye yüzüstü yatağa yatırmıştım. Uyumuşum. Eşim de gelmiş yanına yatıvermiş biz o akşam birden yediye kadar uyuduk kesintisiz ilk defa:KK57:normalde bazen saat başı bazen iki saate kalkar.

canım bende öyle yorumladım zaten ayrıca süt izni verilmez diyor ya.onu 4 aydan sonra süt izni kullanamazsın diyorlar. bende aynı anda kullanamazsın diyor hocam dedim. personelci de ben personel daire başkanlığı ile görüştüm bu şekilde dedi. o öyle söyleyince dekan okudu maddeyi. evet bu şekilde dedi. şimdi sen öyle deyince personel daireyi bi de bben arayayım dedim. aradım senin dedğin gibi anlattılar. ay bu adam ne yiyip içiyo kafası nasıl çalışıyo. şimdi dekanı ikna etmek var işte.
Sen istersen dekanla direk gorus boyle byle dediler de suna bak ya resmen hakkini kullanmana dangalagin biri engel oluyor. Bunlar gercekten neyle besleniyorlar. Hic mi korkulari yok acaba demiyorlar ya

Ya benimki de çok seviyor öyle uyumayı ama korkuyorum. Kafasını çeviriyor gerçi ama yine de gece yatıramıyorum. Geçen akşam dalsın diye yüzüstü yatağa yatırmıştım. Uyumuşum. Eşim de gelmiş yanına yatıvermiş biz o akşam birden yediye kadar uyuduk kesintisiz ilk defa:KK57:normalde bazen saat başı bazen iki saate kalkar.
Canim kafasini cevirebiliyosa zaten bisey olmaz artik.daha uzun uyuduklari kesin.20gunluk gazini cikartsin diye o sekilde yatirdim baktim yavrum gazini cikardi hemen uyuya kaldi.o gunden beri o sekilde yatiriyorum gece gunduz.gece uykularimizin masallahi var.ne zaman duz yatirsam en fazla yarim saat sonra geri uyaniyo.gunduz gozlemle o sekilde uyut bari.

Sen istersen dekanla direk gorus boyle byle dediler de suna bak ya resmen hakkini kullanmana dangalagin biri engel oluyor. Bunlar gercekten neyle besleniyorlar. Hic mi korkulari yok acaba demiyorlar ya
Ay sorma. Okadar eminki kendinden. Ben personel daireden fatih beyle görüştüm diyor. Hocalarda anlamış gibi yapıp evet doğru dediler demekki. Ben de bukadar adam haksız değildir heralde ama çok saçma bir kanun dedim artık. İki gündür sabah öğlen git gel yoruldum zaten.

Eger oyleyse canim ki bende okuyunca oyle yorumlafim inonu universiteside oyle kullandiriyo ayri ayri yasal haklar diyor. Eger oyleyse direk personel daire baskanligina yaxi yaz senin haklarini resmi yaxi ile bildirsinler. Yada bimerden bilgi edindirme yapabilirsi

Of ben cok taktim bu mukusu ya bugunku kakasi daha iyiydi ins duzelir..
Sadece anne sutu alan kizlar bebek kakaniz nasil civik sari ve hafif yapiskan mi

Evet aynen öyle canım takılma. Benimki baştan beri mukuslu ve sarı.

Kizlar gunaydin.ya bu ev islerini siz nasil hallediyosunuz.benim ev 1gun toplansa ertesi gune yine ayni.bebek gun icinde uyudugunda bi yemek yetisiyo.diger yavru olmasa onu da yapmiyacam da zaten.ama evin diger isleri....ee 2yavruyu uyuttuktan sonra kalkip is yapmak istemiyosun.kocayla kac gundur film izliyoruz.yataga gidecegimiz vakitte bak bugun de toplamadik diye hayiflanip oyle yatiyoruz.siz nsl yetistiriyosunuz.bi tembel ben miyim

Ev işi nankör canım, 5dk’da dağılıyor. Bir de tabi bebeğin eşyaları var ortalıkta, önlüğüydü ağız beziydi örtüsüydü derken dağınık görünüyor. Bende çok düzen düşkünüyümdür. Devamlı bişey toplamaya çalışıyorum. Yemek bazen yapmıyorum bile. Tembel değilsin yani:KK50:

Canim kafasini cevirebiliyosa zaten bisey olmaz artik.daha uzun uyuduklari kesin.20gunluk gazini cikartsin diye o sekilde yatirdim baktim yavrum gazini cikardi hemen uyuya kaldi.o gunden beri o sekilde yatiriyorum gece gunduz.gece uykularimizin masallahi var.ne zaman duz yatirsam en fazla yarim saat sonra geri uyaniyo.gunduz gozlemle o sekilde uyut bari.
Canım neden iki uyku arası 2 saat uyanık kalmamasını sağlıyorsun

Merhaba kızlar uzun bir aradan sonra yazıyorum.
Hastaneden dün çıkabildik. Neredeyse bir haftadır hastanedeydik. Çok şükür eve geldik. Şimdi de eşimle ben güçten düştük ama şükür toparlanıyor. Öksürük ihmale gelmezmiş en ufak başlangıçta bile ertelemeyin derim. Bebekler hiç hasta olmasın dileğim

Back
X