2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben duru su ile yıkadım hep

İyi yapmissin cnm bazen boyle seyleri demeyince cileden cikartiyorlar adami :))
Ben mutlu oldum valla bir annenin evladiyla daha cok vakit gecirmesine yardimci oldum :))

Tatlim bizim kizda enfeksiyon cikti doktor direk her emzirmeden once karbonatli suyla temizle dedivardir bir hikmeti bence. Fisfisyap emzirmeden once silersin

Kızlar benim oğlanın iştahı yine yok. Allah ım delircem ya bıraksam 3 saate bi 50 cc zor içiyo. Ağzına sıkıyorum artık zorla. Emme desen 2 dk bişey. Günlük 600 cc zor içiyo sütü kafayı yiğcem yine geçenki gibi hastanelik olmaktan korkuyorum

Kizlar ya oglumun bir bacağında boğumcuklar var diğerinde yok cok garip degil mi ya ilk kez dikkat ettim sasirdim yani.

Canım sen ne diyorsun. 600 cc az mı. Çevrenden etkilenme öyle. Biz 500 ml bie içmiyo olabilir

Neden başkasına emzirttin ki sen canım bos meme mi emdi yoksa baya emzirdi mi yani sütünde bişey olmasın kadının?

Aşırı panik yapıyorsun 600 iyi bu rakam zaten günde 5 6 kez emiyorlar artık
Doktor 90/110 cc arası dedi biberonla verirken yeri gelir 50 içer yeri gelir 130 içer zorlamayın asla dedi bize
Bence zorlama cidden çok taktın 600 çok iyi bu rakam 100 cx içiyor 6 kez daha ne olsun çok çok iyi ayi büyüdü aetik az emerler az yeseler tok tutar
Bir gün bir günü tutmaz bu gün bu tost yersin aksama kader acıkmazsın bi gün arkasına acıkırsın artık onlarda öyle bebeklikten çıkıyorlar yavaş yavaş

Gözün aydın canim sevindim adına size iyi emişmeler diliyorum:)

Kızlar ya kızım bende ağlayıp esim alınca susuyor bana veriyor tekrar ağlıyor neden ki beni istemiyor mu acaba artık ?

Canım sen ne diyorsun. 600 cc az mı. Çevrenden etkilenme öyle. Biz 500 ml bie içmiyo olabilir
Gercekten mi mamanın arkasında 150 cc yazıyo tek seferlik. Bide internetten baktım az geldi bizimki korktum bende. Ama şimdi rahatladım siz öyle deyince

Kızlar ya kızım bende ağlayıp esim alınca susuyor bana veriyor tekrar ağlıyor neden ki beni istemiyor mu acaba artık ?
Bizimde eşim de gülüyo oynuyo beni görüyo bi huzursuzlanıyo mızmızlanıyo aranıyp emmiyo bende diyorum çocuk beni görünce mutsuz oluyo resmen diye :)

Kızlar mama kullananlar yada sağıp verenler kaç cc veriyosunuz bebeklerinize ve kaç saatte bir veriyosunuz?
90 cc ye çıktık gündüz bazen 3 saatte verdiğim de oluyo 4saatte de aralarda hep emiyo ama akşam da 8 de önden emiyo sonra 90 cc mamadan sonra aglarsa yine emiyo uyuyo sonra nezaman uyanırsa(gece 1bucuk 2 en geç 4 ye uyanır)o zaman hemen mamasını yapip veriyorum 90 cc sağmaya fırsat olmuyo benim gündüz izin vermiyo uyumadigi için..zaten tek sagmada iki memeden toplam 120 cc ancak cikiyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…