2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Laringomalazi olduğu için bizim emme zaten sıkıntılı süt kendiliğinden fışkırarak geldiği an morarıya almıyp bidaha göğsü ancak iyice sağıyorum azcık süt kalıyo öyle emiyo
Anladım canım geçmiş olsun.sen tecrübe ederek en doğrusunu bulmuşsundur

Allah sabır versin ya çok çok acı

Allah sabır versin canım , gerçekten çok çok zor bi durum. Allah yardım etsin.

Vallahi canım ben de anlamadım bi sebebi var emmemelerinin bizimki 10 gunlukten beri yapıyor resmen kademe kademe azalttı. Önce nazar sandık sonra alerji sandık değilmiş yani bulamadım niye böyle.

Evet canım ben de memnunum o ilaçtan artık genelde balgamli oksuruklerde oneriyor bizim Dr.

Çok uzucu canim allah sabır versin size en çok da annesine..
Öyle düşünme canım olur nerdeyse aynı gibi bizimkiler.benim kız 3500 doğdu ilk ay 1200 aldı 2.ay 700 aldı 5400 du 2.ayin sonunda.Dr normal dedi hatta emmiyor diyorum hiç orali olmuyorlar kilo alımı iyi diye anne sutune devam sagarak da olsa benim zorumla .3.ayda daha az alabilirler ayrica ilk ayda bile en alt sinir 500 gr bu sadece anne sütü için yeterli bi rakam doktoruna danis istersen yetmiyor derse takviye yaparsin ok ama bebeginin kilosu iyi bence canim

Cnm artik grm olarak alacaklar ebe normal diyors normaldir ilk ay kac kilo almisti bunyesi o kadar aliyordur belki

galactago veya stilac kaç damla kullanılmalı bilen var mı kızlar
Sabah öğle akşam 15 damla bir bardak suyun içine yazıyor ben galactago kullanılorum
Allah sabır versin canım hepinize ne diyebilirim ki bilemedim
Yazdıklarını okurken içim parçalandı onların halini düşünemiyorum bile Allah başka acı göstermesin

Kızlar @Visneli_Turtam dan haber var mı merak ettim zor günler geçiriyordu inşallah iyilerdir cocuklariyla
Bende merak ediyorum keyke
Bugün bizde sağlık ocağına gittik verem aşısı tutmuş 6 kilo boyu 62 cm olmuş 300 gr almış doğum kilosu 4300 di canım sıkıldı mama da veriyorum

Ya aslında bende yetmemesi gibi bir durum olamayacağını düşünüyorum çünkü sütüm en başından beri çok fazla memelerim baya çatladı hatta o kadar büyüyordu ki sütler akıyordu hep acaba bağırsaklarında sorun mu var diyprum günde iki kere kakasını yapıyor çünkü biraz fazla gibi bir de aşırı hareketli tiroitlerinde filan sıkıntı olmasında

Bende merak ediyorum keyke

Bugün bizde sağlık ocağına gittik verem aşısı tutmuş 6 kilo boyu 62 cm olmuş 300 gr almış doğum kilosu 4300 di canım sıkıldı mama da veriyorum
HM yusuf arasla hemen hemen aynılar ama seninkinin doğum kilosu fazla demekki normaller canım baksana boyları iyi ama

Cnm artik grm olarak alacaklar ebe normal diyors normaldir ilk ay kac kilo almisti bunyesi o kadar aliyordur belki
Canm 3440 doğdu rahatsızlandı 5. Gün küvöze girdi enfeksiyon varmış kanında 3150 kadar düştü o yüzden 1. Ay kontrolünde 4000 2.ay kontrolünde 5100 3.ay kontrolünü öğrenemedik çünkü tartamıyorlar yerinde durmuyor ben evde kendimle tartıyorum 5700 5800 5900 çıkıyor hep farklı ebe de dün tartamadı ama 5600 filn bence dedi cunartesi doktora gideceğix o tartabilir inşsllah

Doğum boyu 52 cm di onu yazmamışım sağlık olsun
Hm bizim de 50 cm bu ayda 63 sağlıklı olsunlarda etrafımdaki bebekler çok tombiş ondan demek ki bana öylr geliyor baksana hepimizinki aynı hemen hemen ama 5600 ise çok zayıf bizim bebe kilosunu öğrenemedim gitti ya 3 kere tarttırdım

Ilk 2 ay gayet guzel almis cnm ayni emiyorsa sorun yoktur merak etme

Bizimkide 50 cm dogmustu 3.210du hastaneden cikarken bu ay 63 normal heralde

Sürekli emiyosa normal canım süt mü dayanır. Benim öyle uzun emmesi yok en fazla 5 dakika emiyo günlük 4 kere felan oda
Okadar emmeye bide doysa sıpa:) bazen 5 dk.emdigi de oluyo 30 dk.da gündüz sürekli kucakta emip uyukluyo arada uyanıyo 5dk.emiyo tekrar uyuyo böyle 1 saat geciyo emzirme yastiginda:)

Bizim kizda bu ay 1 cm uzamis gecen ay 62 idi bu ay 63 cm yanlis mi olctuler gecen ay acaba
Benim kiz 50 cm dogdu. 2. Ayda 62 cm olmustu. Suan 63 cm. 1 cm artmis sadece. Ama buna ragme ayina gore ust sinira yakin. Doktor bana boy gelisim gostergesi degil kilo ve bas cevresi gelisimi onemli dedi. 700 gr almisti gayet iyi dedi. O yuzden sikinti yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…