2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Başınız sağolsun canim inan çok üzüldüm içim burkuldu anneyi düşünemiyorum bile ne halde..Allah sabırlar versin yaşı genç sanırım olur yine inşallah ama o içinde hep yara olarak kalır Allah kolayliklar versin

Nasil bakiliyor kiz ona bende bakayim.
Bende baktim biz sisko yuzde 97 cikti
Banada soyleyin kiz nasil bakiliyor. Ben ne kadar saldim cayiraysam doktor iyi deyince konu kapaniyor bende ardini aramiyorum.

Kızlar yardım edin. Rahatsızlığımızdan dolayı genzimize kaçınca emerken sağıp sütle devam ama hergün Emiyodu. Bugün göğsümü ağzına bile almıyo ağlıyo ve aç. Ne yapmam lazım aç mı bırakıyım zorlayım mı deneyip başaran var mı

Cnm genzi tikaliyken emmek istemiyorlar zorlama bence benim kizde 2 hafta once oyleydi

Senin durumun farkli ama. Ben 2.ay asisindan sonra meme reddi yasadim inat ettim 2 gun dogru durust emmedi 2 gun baska bir sey vermedim 2.gun emmeye basladi ac kalinca.
Bizimki boy 63 cm yuzde 90oluyor heralde bas cevre 42 kilo 8
kilosu iyiymis senin bizde kilo 6.100 gr

Senin durumun farkli ama. Ben 2.ay asisindan sonra meme reddi yasadim inat ettim 2 gun dogru durust emmedi 2 gun baska bir sey vermedim 2.gun emmeye basladi ac kalinca.
kilosu iyiymis senin bizde kilo 6.100 gr
Gayet iyi cnm se ni kide masllah prenseslere
Allahim saglikli buyumeyi nasip etsin

Ertesi gun falan basladi ama ben 3 gun duzenli kulkandim sonra aklima geldikce ictim. Ama etkisi var bide yatmadan once yulaf ezmesi yiyorum oda cok faydali cok sut yapiyor.
Tamam canım saol onu da alayım. Bende iki gün önce gün boyu kusunca süt acayip azaldı normale dönecek mi bilmiyorum az diye stres yapınca da daha zor artıyor

Oo maşallah size anne sütü alıyor değil mi sadece ne güzel ya maşallah maşallah şişko değildir canım sadece anne sütü alan çocuklar için fazla kilo sorun değilmiş
Agirlasti cnm emzirirke fala zor oluyor kucakta tasiyinca kolum kopuyor yurumeye baslayinca verir dedi ebe bende takmiyorum o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…