- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #55.101
Bize de ciğeri temiz dedi. Şurup yazcam ama merak etme bitkisel diye yazdı. Ben verdim iki gündür baya duzeldi. Zaten şurup bildigin pekmez gibi kokuyordu içim rahat verdim. Bir arkadaşım çocuğa ilaç vermek istemedigi için diretti. 1 aya yakindir öksürüyormuş çocuk. Kizdim ben de yazık çocuğa doktora götür diye ama o da bana karışma gbisinden konuştu ama üzüldüm çocuğa. Ben iki gün oksurdu diye sikintiya strese girdim cocugum icin.
Çok hızlı içmesi seni emme konusunda sıkıntıya düşürmesin sonraÇatal iğneyi çakmakla yaktım iyice bi kaç tane delik açtım bildiğin içiyo şimdi hepsini bi kaç dakika da. Ne kadar doğru bilemem. ama akış çok olduğu için göğsünü reddedebilir haberin olsun mesela benimki bugün emmem diye çıldırıyo
Gecen hafta full sağarak verdim canım hafta başından beri arada alıyor arada sağiyorum.bazen sağ göğsümü almıyor solu aliyor sağ göğsümu sagiyorum.bu hafta boyle geçıyor benim icin buna da sukur.Sen hep mi sağarak veriyosun canım
Aynen canım inşallah yapmaz bakalımBizim oglan kolik.siz de yapmiyabilir.gozlemle iyice.
Bende öyle dün 11 den beri hiç emmedi daha sağarak verdim. Ya göğsüm ağzına tam oturmuyo kayıyo çıkarıyorum siliyorum etrafını öyle alıyo çekiyo bi kaç dakika sonra yine aynı anlamadım benGecen hafta full sağarak verdim canım hafta başından beri arada alıyor arada sağiyorum.bazen sağ göğsümü almıyor solu aliyor sağ göğsümu sagiyorum.bu hafta boyle geçıyor benim icin buna da sukur.
Laringomalazi olduğu için bizim emme zaten sıkıntılı süt kendiliğinden fışkırarak geldiği an morarıya almıyp bidaha göğsü ancak iyice sağıyorum azcık süt kalıyo öyle emiyoÇok hızlı içmesi seni emme konusunda sıkıntıya düşürmesin sonra
500 gr i kaç haftada aldi önemli olan o ve doğum kilosu kaçtı.Sağlık ocağında yanlış ölçtüler sonra toplum sağlığına götürdüm bizim bebe durmadı çok aşırı hareketli olduğu için tartı ölçemedi ama kadın 5700 5800 filan dedi ayın 4üydü o aaman.. dün rota aşısı için tekrar sağlık ocağına gittik ayın 9unda yani yine tartamadılar durmuyor çünkü tartının üstünde eli kolu aşırı oynuyor tartı sabitlemiyor kiloyu ama ebe 5600 dedi.. 2 aylıkken 5100 dü eğer şuan 5600 ise çok az cunartesi doktora götüreceğim inşallah tartabilirler bu sefer
Adı ne şurUbun
Sağol canım ya şimdilik sik sık burnunu temizlemeye çalış nefes alsın , bol sıvı alsın ve uyutmaya çalış vücudu dinlensin dedi . Ateş takibi yapacağım .çok huzursuz olursa fitil vereceğim yine . Inşallah ilerlemez .Öksürük ifadesini kimin mesajında görsem yazacağım. Hiç erteleme derim ben. Acı tecrübe yaşadım. Önemsizdir hafiftir belki hava verecekler ve kolayca geçecek ama aksi riski de var. Bebeklerimiz çok küçük olduğu içinbana doktor iki saatte bile ilerleyebilir dediAsu1677
Geçmiş olsun canım , bizde Adıyaman yolculuk yapmıştık .yolculuk iyiydi ama gorumcemin oğlu gripti ondan geçti sanırım . Fitilin ismi ne paronax mi ?Ben götürdüm
Nezle olmuş dedi
Boğaz'ı ciğeri temiz çok şükür
Hiç bişe yapamayız
Fitil verdi şurup istedim
Ben de koydum devam ediyor benim de
Kısa süreli
Derinden öksürmüyor
Sizden birinden geçmiştir dedi
Eşim de verdi büyük ihtimal ondan geçti
Hemen geçmez herhalde bakalım
Allah sabır versin canım hepinize ne diyebilirim ki bilemedimÖyle çok canım sıkkın ki kızlar bugün çok ama çok üzgünüm. Kuzenim dün gece 22 haftalık hamile olmasına rağmen doğum yaptı. 3 gündür kasık ve bel ağrısına doktorlar normal demişti. En sonunda nişanı gelmiş ve gece 4 te 8 cm açıklığıyla normal doğuma girdi 400 gram bebişimiz yaklaşık 5 dakika yaşayıp öldü malesef.. o kadar üzgünüm ki..
Eğer ebenin tarttığı doğru ise neredeyse 5 hafta ve doğum kilosu 3440 yani bu gidişle 5. Ayın sonunda doğum kilosunun iki katına ulaşmayacak canım yani ben tombul bebek olsun die uğraşmıyorum gerçekten en azından standart olan normali yakalasın ama o bile olmayacak gibi500 gr i kaç haftada aldi önemli olan o ve doğum kilosu kaçtı.
Beklenti_delisi de cevap verir de ben büyük oğluma bebekliginden beri prospan kullanıyorum oksÜRÜK için.bitkisel bildiğim o var bir tek.
Cok uzuldum canim gercekten. Allah sabir versinÖyle çok canım sıkkın ki kızlar bugün çok ama çok üzgünüm. Kuzenim dün gece 22 haftalık hamile olmasına rağmen doğum yaptı. 3 gündür kasık ve bel ağrısına doktorlar normal demişti. En sonunda nişanı gelmiş ve gece 4 te 8 cm açıklığıyla normal doğuma girdi 400 gram bebişimiz yaklaşık 5 dakika yaşayıp öldü malesef.. o kadar üzgünüm ki..
Bende doktorla konusacağım canım inşallah tartabilirler benim bebeğim aşırı hareketli eli kolu hiç durmuyor düşün tartamıyorlar kaç seferdir yani kilosunu hala öğrenemedim doktor sıkıntı yok derse tamam ama 5. Ayın sonunda doğum kilosunun iki katına çıkması gerek bizimki hiç öyle olmayacak gibi bu gidişlemaviucurtma33 canım bu ay benimki de öyle aldı. Yarım kilo. Ama doktor normal bundan sonra böyle olması dedi valla takmadim ben de. Biraz daha agirlaşsa agirlaşsa kaldiramicak gibiyim çünkü baya güçsüz düştüm şaka Maka zaten minyon tipliyim. Çocuk tasimak cok zormuş.
Geçmiş olsun allah sabır versin kuzenine çok zor gerçektenÖyle çok canım sıkkın ki kızlar bugün çok ama çok üzgünüm. Kuzenim dün gece 22 haftalık hamile olmasına rağmen doğum yaptı. 3 gündür kasık ve bel ağrısına doktorlar normal demişti. En sonunda nişanı gelmiş ve gece 4 te 8 cm açıklığıyla normal doğuma girdi 400 gram bebişimiz yaklaşık 5 dakika yaşayıp öldü malesef.. o kadar üzgünüm ki..
Alıştırma bardagi yaziyor uzerinde ama suluk olarak kullaniliyotr. Nukun cok akitmiyor. Wee aldim ben cok geliyor boguluyor gibi oluyor kullanmafim onu ama bi onu dene en azinda aliyorlar. Benim oglanda emmiyor biberon kasik zor oluyor.Alıştırma bardağı dediginiz sulukmu ?
, member: 807595"]Çatal iğneyi çakmakla yaktım
İnşallah canım çok geçmiş olsunSağol canım ya şimdilik sik sık burnunu temizlemeye çalış nefes alsın , bol sıvı alsın ve uyutmaya çalış vücudu dinlensin dedi . Ateş takibi yapacağım .çok huzursuz olursa fitil vereceğim yine . Inşallah ilerlemez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?