2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Adı ne şurUbun

Çok hızlı içmesi seni emme konusunda sıkıntıya düşürmesin sonra

, member: 807595"]Çatal iğneyi çakmakla yaktım iyice bi kaç tane delik açtım bildiğin içiyo şimdi hepsini bi kaç dakika da. Ne kadar doğru bilemem. ama akış çok olduğu için göğsünü reddedebilir haberin olsun mesela benimki bugün emmem diye çıldırıyo [/QUOTE]
Sonunu okumadan yazmışım arkadaşım :)

Sen hep mi sağarak veriyosun canım
Gecen hafta full sağarak verdim canım hafta başından beri arada alıyor arada sağiyorum.bazen sağ göğsümü almıyor solu aliyor sağ göğsümu sagiyorum.bu hafta boyle geçıyor benim icin buna da sukur.

Gecen hafta full sağarak verdim canım hafta başından beri arada alıyor arada sağiyorum.bazen sağ göğsümü almıyor solu aliyor sağ göğsümu sagiyorum.bu hafta boyle geçıyor benim icin buna da sukur.
Bende öyle dün 11 den beri hiç emmedi daha sağarak verdim. Ya göğsüm ağzına tam oturmuyo kayıyo çıkarıyorum siliyorum etrafını öyle alıyo çekiyo bi kaç dakika sonra yine aynı anlamadım ben

Çok hızlı içmesi seni emme konusunda sıkıntıya düşürmesin sonra
Laringomalazi olduğu için bizim emme zaten sıkıntılı süt kendiliğinden fışkırarak geldiği an morarıya almıyp bidaha göğsü ancak iyice sağıyorum azcık süt kalıyo öyle emiyo

500 gr i kaç haftada aldi önemli olan o ve doğum kilosu kaçtı.

Adı ne şurUbun
Beklenti_delisi de cevap verir de ben büyük oğluma bebekliginden beri prospan kullanıyorum oksÜRÜK için.bitkisel bildiğim o var bir tek.

sareya H Hayalimi_yasarken evet canım aynen o. Ben tek olup olmadığını bilmiyordum ilk çocuk olduğu için. Ama doktor degistirmistim bu ay o yüzden de biraz tedirgindim. Ama böyle bitkisel falan yazınca beğendim doktorun tavrını, hem cocugum da rahat etti. Öksürükten kizariyordu artık.

Sağol canım ya şimdilik sik sık burnunu temizlemeye çalış nefes alsın , bol sıvı alsın ve uyutmaya çalış vücudu dinlensin dedi . Ateş takibi yapacağım .çok huzursuz olursa fitil vereceğim yine . Inşallah ilerlemez .

Öyle çok canım sıkkın ki kızlar bugün çok ama çok üzgünüm. Kuzenim dün gece 22 haftalık hamile olmasına rağmen doğum yaptı. 3 gündür kasık ve bel ağrısına doktorlar normal demişti. En sonunda nişanı gelmiş ve gece 4 te 8 cm açıklığıyla normal doğuma girdi 400 gram bebişimiz yaklaşık 5 dakika yaşayıp öldü malesef.. o kadar üzgünüm ki..

Geçmiş olsun canım , bizde Adıyaman yolculuk yapmıştık .yolculuk iyiydi ama gorumcemin oğlu gripti ondan geçti sanırım . Fitilin ismi ne paronax mi ?

maviucurtma33 canım bu ay benimki de öyle aldı. Yarım kilo. Ama doktor normal bundan sonra böyle olması dedi valla takmadim ben de. Biraz daha agirlaşsa agirlaşsa kaldiramicak gibiyim çünkü baya güçsüz düştüm şaka Maka zaten minyon tipliyim. Çocuk tasimak cok zormuş.

Allah sabır versin canım hepinize ne diyebilirim ki bilemedim

500 gr i kaç haftada aldi önemli olan o ve doğum kilosu kaçtı.

Beklenti_delisi de cevap verir de ben büyük oğluma bebekliginden beri prospan kullanıyorum oksÜRÜK için.bitkisel bildiğim o var bir tek.
Eğer ebenin tarttığı doğru ise neredeyse 5 hafta ve doğum kilosu 3440 yani bu gidişle 5. Ayın sonunda doğum kilosunun iki katına ulaşmayacak canım yani ben tombul bebek olsun die uğraşmıyorum gerçekten en azından standart olan normali yakalasın ama o bile olmayacak gibi

Cok uzuldum canim gercekten. Allah sabir versin

Bende doktorla konusacağım canım inşallah tartabilirler benim bebeğim aşırı hareketli eli kolu hiç durmuyor düşün tartamıyorlar kaç seferdir yani kilosunu hala öğrenemedim doktor sıkıntı yok derse tamam ama 5. Ayın sonunda doğum kilosunun iki katına çıkması gerek bizimki hiç öyle olmayacak gibi bu gidişle

Geçmiş olsun allah sabır versin kuzenine çok zor gerçekten

Alıştırma bardağı dediginiz sulukmu ?
Alıştırma bardagi yaziyor uzerinde ama suluk olarak kullaniliyotr. Nukun cok akitmiyor. Wee aldim ben cok geliyor boguluyor gibi oluyor kullanmafim onu ama bi onu dene en azinda aliyorlar. Benim oglanda emmiyor biberon kasik zor oluyor.
Ben bide chiccoonu. Biberonunu gordum uzerinde %96 oraninda bebekler kabul ediyor yaziyordu onu alicam son care ama almadim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…