2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Agirlasti cnm emzirirke fala zor oluyor kucakta tasiyinca kolum kopuyor yurumeye baslayinca verir dedi ebe bende takmiyorum o yuzden
Evet sadece anne sütü alınca sorun yapmıyorlar hateketlenince verir zaten. Valla zordur benimki 6 kg var yok ben emzirirken Zorlanıyorum emzirme yastiği aldım ama kullanamıyorum çok yüksek kalıyor böyle de Zor oluyor

Kizlar benim oglan gece uykusuna en gec 7bucukta gecer.3bucuk 4e kadar kalkmadan uyur.ama o saatten sonra 6-6bucuga kadar hep mizirdayarak uyur.ne yapabilirim ya o saatten sonra uyumasi icin.
Benim kizimda ayni sekilde cnm gaz kivranmasi o bizdeki eger ilk kalktiginda kakasini yapmazsa dinle dur kivranisini.

Sac kueutma monoton ses oluyor ona dunden razilar ama diger sesler icin yapicak bisey varmi bilmiyorum. Bizimjide catal kasik sesini hemen aliyor.

Cnm tam uykuya gecis te sersemlemisken verebiliyormusun benimki o sekilde aliyor. Bide sagarak emzirmeye devam edebilmek icin baya inatlasmak gerekiyor sanirim cok zor oldugunu soylenislerdi. Disarida da makineyle beraber dolanmak gerekiyor falan diye anlatmislar hep. Beneginin rahatsizligi kisa zamanda gecebilecek biseymi?
Gecen hafta full sağarak verdim canım hafta başından beri arada alıyor arada sağiyorum.bazen sağ göğsümü almıyor solu aliyor sağ göğsümu sagiyorum.bu hafta boyle geçıyor benim icin buna da sukur.
İyumak uzereyken denedinmi cnm ben valla sersemletip biraz o sekilde veriyorum ben.

Cok uzuldum cnm. Allah sabir versin cnm.

Canım bence çok biberon verdıgınden dolayı bırakıyor olabilir sen uyusun uyansın ilk hep memeyi teklif et.geçen hafta benimkide memeyi çok reddetti şimdi memeyi daha cok biberonu nerdeyse hiç almıyor

Ayy cok kotu olmus cok uzuldum. Anneyi dusunemiyorum bile. Basiniz sagolsun.

Birde 3 ay cok uzun cnm kesinlikle birakma bebegini 1 kisi ucakla gitse olmaz mi yer acilsa.
Yanlis anladim sanirim 3 ay bebegin ayi
Yok canım 3 ay degil aksam 7 de yola cikacaklar ertesi gun aksam donecekler uzun bi sure yine de beni arar yavrum..10 gün sonra 3 aylık olacak daha bu arada..yok canım zaten götürmeme eşim kesinlikle izin vermez korkuyo yolda bişey olur diye hakli da bende korkuyorum neyse bakalım daha önümüzde çok zaman var beraber de gideriz hele azcik daha büyüsün oto koltuğuna oturcak kıvama gelsin bakalım da :)

Lansinoh denedin mi çok yumuşak almasa emmese bile sıkma geri var sıkıyorsun ağzına iniyor

Geceleri alıyor biraz canım uykuluyken dedigin gibi .gündüz pek uyumuyor zaten 15 dk kestiriyor bu durumda gunduz onu deneyemiyorum çünkü gözüne bakıyorum az yatsın da dinleneyim diye.

Sizde o civardasınız merak etme :) aynıyız çünkü. Persentil tablosu var kız için olanına bak ama
Valla baktim anlamadim yine saldim cayira doktor sorun var diyene kadar sorun yok modundayim emannnn.
Birde su var cocuklugum boyunca asiri asiri zayif bir cocukmusum 5. Sinifta 24 kiloydum dusun. ve yine buna asiri kafayi takan annem balik yagimi dersin bildircin yumurtali sut mu dersin ne bulursa dayamis bana. Sonuc hatırladığım butun bilincli hayatım zayiflamaya calismakla gecti. Varsin zayif olsun diyet nedir bilmesin :)

Benimki daha tutmuyor küçük galiba kavrama yok henüz 71 günlük

Malesef benimki daha tutamıyor bile

Hayır canım benimki öyle bişey yapmıyor hatta bir oyuncağı uzun süre elinde bile tutmuyor en fazka 3 4 sn

Canım daha çok erken değilmi bunun için. Biz senden 4 gün büyüğüz öyle bir durum yok

Cnm sen deyince baktım 6 aylıkken falan başlıyorlar daha buna. Bizimkiler henüz uzatılanı bile tam kavrayamıyorlar. Neden takıldı aklına bu durum

Sağolun kızlar, bizim doktor bebekler bu zamanda buna başlar. Özellikle biberonla beslenenler tutar hatta el değiştirir dedi. Açıkçası mantıklı gelmedi. Biberonun çapını tek eliyle nasıl kavrasın da diğerine geçirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…