- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #55.181
50 ideal canım aynen gayet iyi maşallahBen anlamadim valla bu tabloyu. Kiloya gore bakinca 50 de boya gore bakinca 75de bas cevresini hatirlamiyorum bakamadim :) neyse 50de idealmis :)
Evet sadece anne sütü alınca sorun yapmıyorlar hateketlenince verir zaten. Valla zordur benimki 6 kg var yok ben emzirirken Zorlanıyorum emzirme yastiği aldım ama kullanamıyorum çok yüksek kalıyor böyle de Zor oluyorAgirlasti cnm emzirirke fala zor oluyor kucakta tasiyinca kolum kopuyor yurumeye baslayinca verir dedi ebe bende takmiyorum o yuzden
Benim kizimda ayni sekilde cnm gaz kivranmasi o bizdeki eger ilk kalktiginda kakasini yapmazsa dinle dur kivranisini.Kizlar benim oglan gece uykusuna en gec 7bucukta gecer.3bucuk 4e kadar kalkmadan uyur.ama o saatten sonra 6-6bucuga kadar hep mizirdayarak uyur.ne yapabilirim ya o saatten sonra uyumasi icin.
Sac kueutma monoton ses oluyor ona dunden razilar ama diger sesler icin yapicak bisey varmi bilmiyorum. Bizimjide catal kasik sesini hemen aliyor.Selam yine bir soru ile karsınızdayım. Benim bebek kıyafetinden düşen taş sesine bile uyanıyo. Dün arkadaşa gittik 11 e kadar oturdum bizim ki 4 saat uyumadı dalamadı sesten sürekli uyandı ne yapabilirim de alıştırabilirim tepesinde saç kurutma makinesi sesi açık hemen uyuyo kapı koluna dokunuyoruz gözler açık. Bu gidişle ben hiç evden çıkamıcam
Cnm tam uykuya gecis te sersemlemisken verebiliyormusun benimki o sekilde aliyor. Bide sagarak emzirmeye devam edebilmek icin baya inatlasmak gerekiyor sanirim cok zor oldugunu soylenislerdi. Disarida da makineyle beraber dolanmak gerekiyor falan diye anlatmislar hep. Beneginin rahatsizligi kisa zamanda gecebilecek biseymi?Daha dün akşam yaptım bugün denedim. Hiç bi bilgim yok yapar mı ki acaba. Bizim de bugün tam anlamıyla göğsümü reddediyo aç bırakıp memeye alıştırmakla aman tek sütümü içsinde sağarak içsin arasında kararsızım
İyumak uzereyken denedinmi cnm ben valla sersemletip biraz o sekilde veriyorum ben.Gecen hafta full sağarak verdim canım hafta başından beri arada alıyor arada sağiyorum.bazen sağ göğsümü almıyor solu aliyor sağ göğsümu sagiyorum.bu hafta boyle geçıyor benim icin buna da sukur.
Cok uzuldum cnm. Allah sabir versin cnm.Öyle çok canım sıkkın ki kızlar bugün çok ama çok üzgünüm. Kuzenim dün gece 22 haftalık hamile olmasına rağmen doğum yaptı. 3 gündür kasık ve bel ağrısına doktorlar normal demişti. En sonunda nişanı gelmiş ve gece 4 te 8 cm açıklığıyla normal doğuma girdi 400 gram bebişimiz yaklaşık 5 dakika yaşayıp öldü malesef.. o kadar üzgünüm ki..
Canım bence çok biberon verdıgınden dolayı bırakıyor olabilir sen uyusun uyansın ilk hep memeyi teklif et.geçen hafta benimkide memeyi çok reddetti şimdi memeyi daha cok biberonu nerdeyse hiç almıyorKızlar yardım edin. Rahatsızlığımızdan dolayı genzimize kaçınca emerken sağıp sütle devam ama hergün Emiyodu. Bugün göğsümü ağzına bile almıyo ağlıyo ve aç. Ne yapmam lazım aç mı bırakıyım zorlayım mı deneyip başaran var mı
Eşim ve annem musade etmiyor canim o yüzden anneme gidip beraber orda kalacağızBebisi neden gotur muyorsun
Aynen canım gitmeyeceğim zaten kiyamam bensiz bırakmayaBence bırakma canım çok küçük daha seni arar kokunu arar
Ayy cok kotu olmus cok uzuldum. Anneyi dusunemiyorum bile. Basiniz sagolsun.Öyle çok canım sıkkın ki kızlar bugün çok ama çok üzgünüm. Kuzenim dün gece 22 haftalık hamile olmasına rağmen doğum yaptı. 3 gündür kasık ve bel ağrısına doktorlar normal demişti. En sonunda nişanı gelmiş ve gece 4 te 8 cm açıklığıyla normal doğuma girdi 400 gram bebişimiz yaklaşık 5 dakika yaşayıp öldü malesef.. o kadar üzgünüm ki..
Yok canım 3 ay degil aksam 7 de yola cikacaklar ertesi gun aksam donecekler uzun bi sure yine de beni arar yavrum..10 gün sonra 3 aylık olacak daha bu arada..yok canım zaten götürmeme eşim kesinlikle izin vermez korkuyo yolda bişey olur diye hakli da bende korkuyorum neyse bakalım daha önümüzde çok zaman var beraber de gideriz hele azcik daha büyüsün oto koltuğuna oturcak kıvama gelsin bakalım da :)Birde 3 ay cok uzun cnm kesinlikle birakma bebegini 1 kisi ucakla gitse olmaz mi yer acilsa.
Yanlis anladim sanirim 3 ay bebegin ayi
Bizde ben donme var ben tutma tembel benimki :)Kızlar sizin minikler oyuncakları tutup, bir elinden ötekine geçiriyor mu?
Yine Emer canım gününü bırak saatleri saatlerini bile tutmuyo bu eşeklerinNe güzel bizim de hiç emmiyo artık
Lansinoh denedin mi çok yumuşak almasa emmese bile sıkma geri var sıkıyorsun ağzına iniyorKızlar selam, doğum iznim bitti 3 gündür yarim mesai gunde 4 saat calisiyorum bebegimi birakip gitmek zaten cok zor birde ustune biberon almayinca dahada zor.sutumu sagip biriktirmistim 3 ay boyunca onları veriyoruz ama prenses biberon almıyor onlarca biberon denedik yok zorlayınca kusuyor ben isten gidene kadar ac bekliyor kuzum yaa bu beni iyice üzüyor.benim gibi olan ve her biberonu deneyip sonunda bunu aldı diyebileceğiniz biberon varmi ne olur caresizim
Sizde o civardasınız merak etme :) aynıyız çünkü. Persentil tablosu var kız için olanına bak amaNasil bakiliyor kiz ona bende bakayim.
Banada soyleyin kiz nasil bakiliyor. Ben ne kadar saldim cayiraysam doktor iyi deyince konu kapaniyor bende ardini aramiyorum.
Geceleri alıyor biraz canım uykuluyken dedigin gibi .gündüz pek uyumuyor zaten 15 dk kestiriyor bu durumda gunduz onu deneyemiyorum çünkü gözüne bakıyorum az yatsın da dinleneyim diye.Benim kizimda ayni sekilde cnm gaz kivranmasi o bizdeki eger ilk kalktiginda kakasini yapmazsa dinle dur kivranisini.
Sac kueutma monoton ses oluyor ona dunden razilar ama diger sesler icin yapicak bisey varmi bilmiyorum. Bizimjide catal kasik sesini hemen aliyor.
Cnm tam uykuya gecis te sersemlemisken verebiliyormusun benimki o sekilde aliyor. Bide sagarak emzirmeye devam edebilmek icin baya inatlasmak gerekiyor sanirim cok zor oldugunu soylenislerdi. Disarida da makineyle beraber dolanmak gerekiyor falan diye anlatmislar hep. Beneginin rahatsizligi kisa zamanda gecebilecek biseymi?
İyumak uzereyken denedinmi cnm ben valla sersemletip biraz o sekilde veriyorum ben.
Cok uzuldum cnm. Allah sabir versin cnm.
Valla baktim anlamadim yine saldim cayira doktor sorun var diyene kadar sorun yok modundayim emannnn.Sizde o civardasınız merak etme :) aynıyız çünkü. Persentil tablosu var kız için olanına bak ama
Evet paronaxGeçmiş olsun canım , bizde Adıyaman yolculuk yapmıştık .yolculuk iyiydi ama gorumcemin oğlu gripti ondan geçti sanırım . Fitilin ismi ne paronax mi ?
Bİze küçük dediBingildagi kapanan var mi kizlar bizim ki kapanmis
Benimki daha tutmuyor küçük galiba kavrama yok henüz 71 günlük
Malesef benimki daha tutamıyor bile
Hayır canım benimki öyle bişey yapmıyor hatta bir oyuncağı uzun süre elinde bile tutmuyor en fazka 3 4 sn
Canım daha çok erken değilmi bunun için. Biz senden 4 gün büyüğüz öyle bir durum yok
Cnm sen deyince baktım 6 aylıkken falan başlıyorlar daha buna. Bizimkiler henüz uzatılanı bile tam kavrayamıyorlar. Neden takıldı aklına bu durum
Ben d vitamini hic vermedim bas cevrisi buyudugu surece sorun yok ilk kiziminkide erken kapandi.Bİze küçük dedi
D vitamini gün aşırı dedi
Size herhangi bir Öner'i de bulundu mu
Ya da sakıncası neymiş ileri süreç için
3 aylık canım 9 şubatKaç aylıksınız canım?
Daha erken değil mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?