2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bebisi 6 aylik mi sandi acaba
6 aylikta yurumesini bekler

Doktor da abartmış mı ne kızım 3 aylık biberonu iki eliyle tutmaya çalışıyor

Kilo alımları normalse gerisi önemli değil canım. O teyzelere de...

Ayyy hem güldüm hem eşinin maruz kaldığı muhabbeti düşününce eyvah eyvah dedim :)

Senin durumun farkli ama. Ben 2.ay asisindan sonra meme reddi yasadim inat ettim 2 gun dogru durust emmedi 2 gun baska bir sey vermedim 2.gun emmeye basladi ac kalinca.
kilosu iyiymis senin bizde kilo 6.100 gr
Biz zaten biberonu baştan beri kullanıyoruz geceleri 1 kere mama veriyorum. Sonra bide su rahatsızlık çıktı genzine kaçtıktan sonra sağıp veriyodum ama ilk defa bugün hiç emmedi beni ya. Ağzına dahi almıyo memeyi 5 saattir aç ağlıyo uyuyamadı. Mecbur şimdi biberonla içirdim uyudu. Durduk yere nerden çıktı birden anlamadım farklı bişi yemedim kullanmadım

Bende merak ediyorum keyke

Bugün bizde sağlık ocağına gittik verem aşısı tutmuş 6 kilo boyu 62 cm olmuş 300 gr almış doğum kilosu 4300 di canım sıkıldı mama da veriyorum
Benim oğlan da 300 Gr almış bu ay 5700 olmuştu .. 3 kg doğmuştu ... Bu ay ne olduysa bebeklere aynı şeyleri okudukça normal mi diyorum bende ama canım sikilmadi değil

Canım bence çok biberon verdıgınden dolayı bırakıyor olabilir sen uyusun uyansın ilk hep memeyi teklif et.geçen hafta benimkide memeyi çok reddetti şimdi memeyi daha cok biberonu nerdeyse hiç almıyor
İlk sabah almadı zaten uyku sersemi istemedi bende uyuyo diye zorlamadım ama gün içindede emmedi. 5 saattir aç memeyi ağzına alıp bıraksa anlıcam ağzına sokmuyo. Zorla soktum 3 kere çekti zorladığım için nefesi gidecek şekilde çok fazla ağladı. Sinirlerim bozuldu bende ağladım bıktım yemin ederim bıktım su emme olayı 2.5 aydır mahfetti beni yok az dı çoktu yok emdi emmedi. Komple kescem yakında memeden stresten heryerimde sivilce çıktı bu konudan başka konu düşünemez oldum

Ben bırakıp gidemezdim sanırım .

4. Ay icinde meme reddi beklenen bir durummus. Bende bekliyorum o gunu korkarak :)

estherr biberonun ucunu deldim demiştin cnm. E dolayısıyla akış çok kolay oldu. Şimdide o kolaylığı istiyor. Yani meme reddinin sebebi bence bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…