2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Süt alerjisi oluncamı az kilo alıyormuş?
Kusma da var yanında ... Dedim bebek kusar biliyorum ama bu kusmalar Cok normal değil gibi geldi bize dedim sırtını gosterince ne zamandır var dedi 15 olmuştur dedim mama veriyor musun dedi bazen 1 bazen 2 bazen hiç vermedigim de oldu dedim ne zamadir veriyorsun yeni mı dedi yok dogunundan bu yana ara ara verdiğim oldu dedim sonra alarji bolumune sevk etti

Kızlar meme reddinden dolayı sütü kaşıkla veriyorum çok sıvı geliyo az yoğunlaşsın diye mama attım içine sizce bişi olur mu

Merhaba kızlar fırsat bulup yazamadım ne zamandır. Herkes idir inş. Ben oğlumu geceleri kundak yapıyorum gündüz neredeyse hiç uyumuyır. Bugün oyırma odasına yatırdım neden uykuya dalıp hemennuyanıyor gündüzleri uyumuyor diye. Nerdeyse dk bir irkilip uyanıyor tekrar dalıyır yine irkiliyor. Sizin de var mı böyle bir durum?? En ufak sese dk başı irkilmesi normal mi

Kusması nasıl cnm

Rotatec 6. Ay da bitmeli dedi bize doktorumuz. Ve en gec 12 haftadann once baslanmali. Ilk kez duyuyorum dedigini.

Bizim dr da 3-5-7de yaparım dedi. Aslında 2doz olanı yapıyım dedi daha erken bitsin diye, bende senden duyduğum için diğerini yaptırmayı düşünüyorum dedim. O da böyle dedi işte

Bizimki de uyumuyor canım. Dalamıyor. Yanına yatıp uyutuyorum, ben kalkınca dakkasında uyanıyor.

Kızlar 2.ay aşısından sonra ateşi kaç derece olursa ilaç verilmeli? Hemşire 37.8’i geçerse bir çay kaşığı calpol ver dedi. Şuanda 37.4

Hm anladım canım kötü bir sey yoktur inşallah merak etme

Kızlar 2.ay aşısından sonra ateşi kaç derece olursa ilaç verilmeli? Hemşire 37.8’i geçerse bir çay kaşığı calpol ver dedi. Şuanda 37.4
Bizim dr 38 i bekle dedi ama mızırdanmaya başladıysa şimdiden ver sonrası çok fena oluyo ben ısrarla 38 i bekledim bebe ağlamaktan şurubu bile almadı

Bizim 37.1 di ama çok huysuzdu içinde ağrı kesicide var diye ben verdim yarım saat sonra uyudu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…