2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
günaydın. bugün süt sağma makinemi evde unutmuşum ne yapsam acep.boşa elimle sağsam olurmuki
Günaydın yakında eczane varsa bu göğüs ucu çıkartan aparatlar var 10 15 liraya. Onla da sağabilirsin. Makina kadar verimli olmaz ama en azından göğsün dolarsa rahatsızlığı alır.

Rotatec 6. Ay da bitmeli dedi bize doktorumuz. Ve en gec 12 haftadann once baslanmali. Ilk kez duyuyorum dedigini.

Al benden de o kadar..emzirme keyif veren bişeydi benim için ama kizimda bıktım hep uğraş ağla terle uğraş dur...biraz büyük olsa kescem tamamen ben de dayanamıyoruz işte ana yüreği bi 6 ay dayansak bari
Benim oglumda emmiyor malesef uyutup emziriyorum. Kizimda boyleydi 3 bucuk 4 aylikta kendiliginden emmeye basladi ve 18 ay emzirdim. Sabirli olalim annelik sabir makami bence

Of ya inş bir sorun olmaz. Bu doktorlar bizi mahvetti. Araştır dur kakayla kafayı yerim şimdi
Prospektusunde 12.haftaya kadar ilk doz yapilmali 32. Haftaya kadar tamamlanmali yaziyor. Niye doktorlar israrla ilk 6 ayda bitmeli diyor bilmiyorum.ama baslangicta hemfikirler 2.ay baslanmali. Cunku 4. Ay asilari ile arasinda en az 4 haftada olmali.o yuzden en gec 11.haftada asi olmali. Ee 2.ay asilariylada 4 hafta olmasi gerektigi icin 2. Ay asilariyla yapiliyor.
Biz 2 3 4. Aykarda yaptiracagiz. 2 ve 3 yapildi 4. Ay asilariyla son doz yapilacak.

Doğum kilosu ne kadar ?

oda sıkıntı o zaman

Aventi iyi almış bizimki hiç almadı

2 aylık ve 4 aylık aşıları ile tam 4 hafta fark oluyor böyle. 7 ay 28haftalıkken bitmiş olacak prospektüse göre sıkıntı yok o zaman. Ama 6 ayda bitmeli ise bi sorayım ben bunu

2 aylık ve 4 aylık aşıları ile tam 4 hafta fark oluyor böyle. 7 ay 28haftalıkken bitmiş olacak prospektüse göre sıkıntı yok o zaman. Ama 6 ayda bitmeli ise bi sorayım ben bunu
Yok olmuyir iste.12.hafta asi yapilamiyor. En gec 11 de yapilacak. O zaman 8.hafta asilari ile cakisiyor.yine olmuyor. Sorun baslamasi yani bitmesinden ziyade.

Kızlar bizimki yine nefes alamıyo beni emmeyi bırak biberonu istemiyo bıktım su hastalıktan bunada şükür ama çok yıpratıyo bütün düzenimiz bozuluyo galiba ben bundan sonra sağarak devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…