2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bebis huzursuz ise ates bekleme ver agrisi var demektir. Ama huzursuzluk yoksa keyfi iyiyse 38 i gorunce ver

Keyfi yerinde çok bir huysuzluğu yok, vermedim bekliyorum. İnişli çıkışlı ateşi. Bir de iki kulaktan farklı çıkıyor sonuç

E Eda3476 mucka kizlar benim oglanda gunduz uykusu yapmiyordu her sese sicriyordu kucakta uyuyordu sadece ben yatirip basinda ninni calmaya basladim telefondan azicik sallayinca daliyir yarim saat 40dk uyuyor.Sizde bir deneyin

Canım dün uyku eğitimi seminerine gittim, kesinlikle sallamayın dedi. En kötüsü sallamakmış, çocuk bayılıyor uyumuyor dedi. 5aya kadar uyku eğitimi olmazmış katı şekilde. O yüzden şimdilik dediğin gibi ninni söyleyip emzik verip kendi yatağında yatırmaya çalışın dedi. Bir de en önemlisi gece de gündüz de karanlık ortamda uyutun dedi. Bende bundan sonra öyle denicem.

Bizim dr 38 i bekle dedi ama mızırdanmaya başladıysa şimdiden ver sonrası çok fena oluyo ben ısrarla 38 i bekledim bebe ağlamaktan şurubu bile almadı

Şimdi uyudu. Keyifsiz değil çok huysuzlanmadı takip ediyorum bakalım. Sağol canım

E Eda3476 mucka kizlar benim oglanda gunduz uykusu yapmiyordu her sese sicriyordu kucakta uyuyordu sadece ben yatirip basinda ninni calmaya basladim telefondan azicik sallayinca daliyir yarim saat 40dk uyuyor.Sizde bir deneyin
Benimsürekli irkilmesi rahatsız ediyor sessiz ortamda bile parmak ialrumdan çıkan sese irkiliyor gözlerini açıyır

Kızlar 2.ay aşısından sonra ateşi kaç derece olursa ilaç verilmeli? Hemşire 37.8’i geçerse bir çay kaşığı calpol ver dedi. Şuanda 37.4

Bana 37 de soy, 37,5 da ver demişti. Ama ölçümü nereden yaptığın da önemli. Alından yapılan ölçüme yarım derece eklemek gerekiyormuş mesela.

Kusması nasıl cnm
Çok sık kusuyor nadir de olsa ara ara fişkırma şeklinde de oluyor reflü mu var diyorum bir de Dr a daha bunu sormadan ben bebeği giyinirken alarji bölümüne araştırmaya gorun diyince aklıma gelmedi sormak ki sorsam zaten aynı şeyi diyecek araştıma hastanesine diye

Biberonu tutmaya başladı ama pelus şıngırak var düdüklü onu tutuyorum öyle karşısında elliyo faln ama eline ya büyük geliyo ondan tutamiyo ya da hala kavrama sorunu var

Günaydın kızlar bebişlerin gece uykuları kaç saat kızım iki üç kez uyanıyor toplamda 9 saat uyuyor az değil mi

Bizim gece 4te gazı rahatkayor uykuya geçiyor. 7 de uyanıp emiyor uyuyor. 10da uyanıp emip uyuyor 12de bidaha. Eğer gazı yoksa 12de tekrar dalıp 2-3 gibi uyanıyo. Ama gazı varsa 12den sonra uyanık. Ki genel de olduğunu düşünürsek ortalama gecede 8 saat uyuyor. Ama 21:00-05:00 arası salgılanan melatonin salgılanmıyor oğlumda ona takılmış durumdayım. Karanlıkta salgıladığı için gece oluyormuş benim yatak odası perdelerim siyah. Kapatınca zifiri karanlık oluyor. Ona ümit ediyorum ki yerine getiriyordur. Yoksa moralimi bozuyor bu durum

Evet getiriyor. Kesin bilgi. Ayni zamanda gece yakilan gece lambasi vs de hormonun salgilanmasini bozuyor. O da kesin bilgi :)

Bana 37 de soy, 37,5 da ver demişti. Ama ölçümü nereden yaptığın da önemli. Alından yapılan ölçüme yarım derece eklemek gerekiyormuş mesela.

Ben kulaktan ölçüyorum. İnişli çıkışlıydı ama 37.5 ‘u geçmedi vermedim. Gece de geçmezse yarına bişey olmaz zaten sanırım.

Canım ateş iyi bişey, vücudu direnç gösteriyor
Vermeni tavsiye etmem

Vermedim canım. Eşim verelim dedi de bekledim yükselmedi fazla.

Sevgili anneler elektrikli süt sağma makinası alıp kullanamamis veya az kullanmış arkadaşlardan satmayı düşünen var mı

Valla oturmaktan artık hemoroid olcam batmaya başladı kuyruk sokumu emiyo kusuyo emdigini ona ragmen araniyo benim kız doyduğunu bilmiyo sanırım
Emzik kullanmıyo galiba canım belki kullansa rahatlarsın. Ama bu seferde seni reddeder felan. Kilo alımı nasıl kusması etkiliyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…