2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
600 CC bile çok iyi maşallah bebegin güzel besleniyor .. sağma makinası ile sagiyorsun değil mi ? Markası nedir ?

Slm kızlar size kedisi olanlara bir sorum olacak, ya bizimde ne zamandır bir problemimiz var hala düzelmedi nasıl düzelecek bilmiyoruz. Kedimiz sanırım bebeği kıskanıyor.ilk ay bebeğin odasına hiç almadık şimdi de yalnız bırakmadan akşamları aynı odaya alıyoruz. Son 1 aydır kedimiz tuvaletinin dışına işemeye başladı. Kısırlaştırmadan önce Kızgınlığa girdiğinde bile bunu yapmamıştı. Belli 3-4 nokta var oralara işiyor. Hatta bi de gidiyor bebek arabasının alt sepetine işiyor Temizlemekten gına geldi , bi de kıskanmasın diye onu da sürekli seviyoruz, oynuyoruz halbuki . Böyle bir durumla karşılaşan var mı , ne yapabilirim bilmiyorum

Emzik kullanmıyo galiba canım belki kullansa rahatlarsın. Ama bu seferde seni reddeder felan. Kilo alımı nasıl kusması etkiliyo mu
Emzik başlarda alıyordu artık hiç almiyo ya 5 tane emzik var avent ultra soft, avent klasik,avent silikon damaklı,nuk kaucuk,wee baby silikon tek tek denedim hepsini en uzun ultra soft u tuttu almadığım bi oioi kaldı ya da soothie..emziği böyle ağzına alıp diliyle midesi bulanır gibi yapio atiyo artık emmiyo uykusu için de iyi olur tokken belki cenesi yorulup yerinde uyur diye düşündüm...Ya doyduğunu sanırım bilmiyo beni emiyo ya mesela arkadan mama icince çok gelse bile iciyo sonra kusuyo ama azaldı kusma artık kilosu en son 5100 du boy 57 cmdi..Ama tabi 26 nisanda bukadardi baya ağırlaştı artık hissediyorum:) 25 mayısta boy kilo kontrolü var bakalım ana sağlıkta bide rota aşısını alın onu da yapalım dediler öncesine de hastahaneye randevu alicam zayıf zayıf bakamıyosun deyip duruyolar inşallah almıştır baya da yapısının babası gibi zayıf uzun boylu olduğunu anlarlar artık zayıf gören kilo alamamaktan sanıyor :)

Camasir suyu ile temizliyorsan onun kokusuna gider surekli iser oraya. Ote yandan bobrek sorunuda olabilir. Kiskancliga yormadan bir veterinere gotur fizyolojik olup olmadigina baktir mutlaka.

Emziemediğinde senden kopmayacak bunu biliyorsun sende. Bu arada 600 ml anne sütü üzerine birde 200 ml mama ne demek kuzu. Senin dediğinin yarısını içiyor merve. Belki de çok yedirdiğin için emmekten yemekten soğuyordur. Şuan sana bağlı olsun diye yavrunun canını acıtma gülüm. Bencillik olur bu. Senin yanında emsin anasına bağlansın falan diye mi konuşuluyor. O senin kokunu zaten ayırt ediyordur. Hatta beni zorla yedirmeye çslışan hatun kişi diyordur

Bebekle iletisim kurmssini sağlayın koklasın tanısin..benimksi bebek gelmeden önce sürekli uyur uyanır yarim saat kadar evin içinde deli gibi koşar kendi kendini kovalar bağırır kudurur sonra gelip kucağıma yatar uyurdu şimdi onu kucağımda görünce gelip yine kucağıma yatmaya oraya sığmaya çalışıyor olmadı durmadan evin içinde koşuyor (eskisinden fazla) ve hircinlasti ams bebeğe karşı gayet nazik davranıyor ağzını kokluyor elini ayağını yüzünü kasıyor elinde yani tek zararı evi dağıtmak

Canım bide kisirsa muhakkak içme suyu ver sakin çeşmeden verme su..

Camasir suyu ile temizliyorsan onun kokusuna gider surekli iser oraya. Ote yandan bobrek sorunuda olabilir. Kiskancliga yormadan bir veterinere gotur fizyolojik olup olmadigina baktir mutlaka.

Çamaşır suyu sürmedim ama normal sıvı deterjan kullanmıştım. Doğru diyorsun inşallah öyle bir problemi yoktur.bir veterinere götürelim

Çamaşır suyu sürmedim ama normal sıvı deterjan kullanmıştım. Doğru diyorsun inşallah öyle bir problemi yoktur.bir veterinere götürelim
Kedi cisinde amonyak var amonyakli bir deterjanla temizliyorsan yine gelir yapar oraya. Birde kedide cis yapma ozellikle yeni bir yerde bolge isaretlemedir. Kimi kedi yanagini surter kimi iser oraya. Seninki iseme yontemini secmis olabilir.

Kızlar dün akşamdan beri mama vermiyorum devamli emziriyorum ama göğüslerim artık iyice yumuşadı sıkınca süt gelmekte zorlaniyor doyuyormudur ya ?

Bizim bebeler hemen hemen aynı sanırım canım bİzimkşde 2. Ay kontrolğnde 58 cm 5100 gr dı 3. Ay kilosunu öğrenemedik ama biz. Emziği yusuf arasta öğürüyordu sürekli midesi bulanıyordu ben verdim sürekli alıştı uyuturken filan çok rahat oluyor ama ben korkuyorun bu seferde aç kalır mı diye

Günde iki ya da bir kere veriyordum mamayı da o bile goguslerimin ancak dolmasına yardımcı oluymus

Kızlar benim bebe iyice emziğe düştü bugün uzun yol geldik birde yolculuğu hiç sevmiyor ağlıyor sürekli diye emzikte verdim hep iyice emzik bağlımlısı olacak korkuyorum Aç kalır emmesi azalır diye ben sadecee uyurken emzik vermek istiyorum aslında. Emzik veren kızlar nasıl yapıyorsunuz

Ben emziğe 1.5 ayda alıştırdım sürekli kusacak gibi oluyodu birden vermedim önce ucunu emdi sonra sonra komple verdim. Şimdide sadece akşam uykusuna dalcağı zaman veriyorum bazwnde gündüz uykusunda. Rahat oluyo gercekten. Sen milleti takma bizim ki 2 nisanda 6300 dü mevlüdünde birsürü kişi hiç kilo aldıramamışsın hiç büyümemiş felan dedi insanon canı sıkılıyo ama milleti susturamıyosun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…