2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Peki ne yiyorsun ne kaldı geriye:) ben tek süt ürünlerinde zorlanıyorum. Senin saydıklarını çıkarınca yiyecek bişey bulamam heralde

Bazı şeyleri kaybedince daha çok anlıyoruz sanırım... Bebeğini emzirmek isteyip emzirmeyenler varken benimki nankörlük

Boşuna üzüldüğünü ilerde anlayacaksın. Bebek seni istemiyo değil. Emerken nefes alamıyomuş çocuk. EmZirmek için zorlamak ona işkence olmazmı sence. O senin karnından çıktı. En çok seven sensin ve o tüm bunları hissediyor zaten. Mesajlarına bakıyorum genellikle kendini üzüp stres yaşıyorsun. Bebeğine odaklanıp onu bol bol öp kokla. Kara kara düşünme. Çabuk büyüyorlar. Bu günlerini özlersin büyüdükçe süt kokuları azalıyor bak benden söylemesi :) not:daha da büyüdüklerinde leş gibi ter kokuyorlar

Son düzenleme:
Sabah eşim ağlarken görünce ne oldu dedi. Anlattım. Güldü Allah aşkına nasıl sarstın bi göster dedi. Böyle dedim sen altını alırken daha çok sarsılıyor bu bebe sen buna sarstım diye mi ağlıyorsun hissetmemiştir bile dedi. Ama ben onu tepki olarak yaptım sonuçta. Kendimi affedebileceğimi sanmıyorum. Canı yanmazsa neden uyumasın. Ben bunu bile anlayışla karşılamadım. Kaldı ki o daha 84 gündür dünyada olan bir bebek...

Ben omzudanyken kendimi bazen ileri geri yada twis yapar gibi beli sağa sola yapıyorum oda sallama gibi oluyor sanırım oda mi zararlı ya

37.9 bile vermedim
Bi doktor da 38.5 kadsr bekleyin demiş Arkadaşıma vücut ateşle bas etmeyi mikropla bas etmeyi öğrensin ilacı hemen verirseniz asinin etkisi azalır vücut değil ilaç savaşır virüsle demiş o yüzden ben vermedim çok da huzursuz olmadı ya da huzursuz oldu ben bizimki hep ağladığı icin asiya yormadım belki de ama huzursuz olsaydı verirdim
Kesinlikle

Kuzum omuz el emmesi açlık anlamına gelmiyor ayağını bile emecek ilerde öyle keşfediyor mesela bizimki Gazi varken acayip omuz ve el emiyor sen her oraları emdkğinde memeyi verme
Emmeyince çok ağlıyor mu doyduğundan eminsen ve ağlamıyorsa çok bence emzirme saatli emzir emzirme gazını çıkart ki o gaz bitmiyor çıkmaz çıkarsa uyut bence sürekli meme verdikçe gaz oluyor çünkü
Emzik almıyorsa eldivenin işaret parmağına pamuk koy bi dene bakalım belki onu emer

Canım kilo alımların nasıl acaba meme istemesınin sebebi sütünün azlığı olabilirmi?
Hepımızın azalabiliyor zaman zaman

Kuzum moral en önemlisi moralini yüksek tut seni çok iyi anlıyorum şimdi de bizde sağ meme reddi basladi
Sağdığın icin sütun tanziklenmiş olabilir kuzum o yüzden baştan biraz sağ sonra ten tene temasla emzir emin ol üşümez emmiyorsa memende dursun tenine değsin oynayin Gül’ün ninni şarkı söyle belki ise yarar canım

Bazı şeyleri kaybedince daha çok anlıyoruz sanırım... Bebeğini emzirmek isteyip emzirmeyenler varken benimki nankörlük
Nankörlük değil de ozaman lar bende senin gibi düşünüyodum. Bana bi yere gitmek biriyle oturup sohbet etmek haram felan diyodum ama ne güzel günlermiş şimdi daha rahatım orası ayrı ama keske emse yine sırtım ağrısa yine tek başıma kaldam razıyım

Ya yastıkta emziriyorum ya yattığım an çıldırıyo artık çocukta korku olmuş önce unutuyodu şimdi unutmuyo bugün emdi 2 dakika felan sonra emerken cık diye bi ses çıkarıyo sonra genzine kaçıyo morarıyo zaten ondan sonra biberonu bile almıyo az unutturup biberonu veriyorum. Sütüm şimdilik günde 600cc felan çıkıyo 200 de mama veriyorum inşallah azalmaz

Elimde değil çok üzülüyorum. Ya bu reddedilmişlik duygusu çok zor. Mesela bazen uyurken yanına yatıyorum ozaman uyuyo öyle seviniyorum ki beni istediği için sanki emzirmeyince kopucak benden gibi geliyo. Biliyorum fazla stres yapıyorum ama bazen insan kendine engel olamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…