2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çok iyi anlıyorum seni ben de kendime engel olamıyorum çok stres yaptım biraz da inat oldum ama acaba bu bebeğim için kötü mudur zorluyorum bazen eninde sonunda emcek diye.biberon vermemek için zorla emziriyorum çok ağlıyor sakinlestiriyorum 5 dk sonra yine deniyorum.bi kaç denemeden sonra başarılı oluyorum zıplayarak emziriyorum falan.bu sefer de genzine kaçıyor bölük porcuk emiyor yani ve ağlıyor. .her şekilde kendimi suçluyorum.olmuyor yani.biberonla da tam güzel emmiyor bizimki rahah bi beslenmemiz yok canim cok sikkin...onda da ağlıyor bazen neden ki acaba..

Bırakmaz canım o seni merak etme hiç..O zamanlar benim kızda bi yaptı öyle ama geri emdi acikinca mecbur emecek...
Açıksa da emmiyor bazen canım benimki de oyle

Ya aslında beni etkileyen bi tanıdığımız severlen seni ben götürüyüm nasıl olsa emmiyosun anne aramazsın bakarım sana dedi aslında kötü amaçla demedi ama o dediği resmen beynimde yankılanıyo hep. Eşimde kızıyo emmiyosa emmiyo sağıp veriyosun olmadı mama yer dünyanın sonumu bu kadar ağlatma diye ama bilmiyorum işte belki emer diye hep deniyorum emmeyince zorla memeyi ağzına sokuyorum arada öyle yapınca 2 dakika felan alıyo. Yeme konusunda Zorlamıyorum aslında acıkıyo bende veriyorum. Sadece geceleri az yiyo 4 saatte 40 cc felan ozaman 60 bari olsun diye ağzına sıkıyorum :)

Benimkide öyle bi hastalığını bilmediğim zaman vermedim cocuk 10 gün emmedi emmedikçe uyudu huzursuz bile olmadı 3 saate bi 30 cc zorla içti biberonu da kabul etmedi sonra az daha hastaneye yatıracaklardı. Ben yastıkta emzirdiğim için biliyo yattığı an bi çığlık. Gezerek emziriyim diyorum yok beceremiyorum almıyo. Acıkınca çok ağlıyo bende kıyamayıp biberonla veriyorum ilk almıyo ama sonra alıyo onu. Benimki bide yine aynı olacak korkusu

Ben genelde gece uykusuna gecerken veriyorum. 1 2 kerede gündüz uykusuna gecerken. Ama ne yalan söyleyim gecen kuzene gittik çok huzursuzlandı bende verdim

Ohaaa. Fizyolojik olarak evet anneye bağlı kalmıyor ama psikolojik olarak annesinin kokusuna kucağına muhtaç o yavru.

Bende ayni pişmanlığın yaşamıştım hala daha yasiyorum unutamadım
Ama bizde insanız bazen sartel atıyor alalh betlerinden korusun benim korkum kendimi kaybetmek hep o yüzden kendimi sakinleştiriyorum

Ben emmesi azalır olayına pek inanmıyorum cnm. Aksine daha da acıktırabilir diye düşünüyorum. sürekli sakız çiğneyince acıkmak gibi. BaZen evet ortalama haftanın 1 günü memesiz durmuyor. Ama bazen bir gün hiç emzik kullanmadığımda oluyor

Kalkip emzirirken ac canim zaten. Brbis uyurken kapatacaksin.
Ama o uyurken ben bakıyorum ona nefes alıyor mu sağa sola donmus mu yüz üstü mü battaniye ağzına çekilmiş mi kaynis mi diye
Benim gece görüşümde zayıf miyop üstüne astimattan lambayla bile göremediğim oluyor :)

Masallah allah zaval vermesin sütun iyi ben gece boyu emzirmedim red var sağ memeyi sabah sagdim sıka sıka 80 cx ancak çıktı tas gibi memeden masallah kuzum

Bariz kıskanıyor ve evin sahibi benim moduna girmiş :) ama ne yapılır fikrim yok kuzum veterinere de sorabilirsin

Bizde bebeği koklatıyoruz arada bizimki pek oralı değilmiş havalarında ama böyle hep bir meraklılık içinde , gidiyor bebeğin ana kucağının oyuncaklarıyla falan oynuyor hırçın hırçın , bebek yokken bebeğin beşiğinin içine atlama girişiminde bulundu kaç kere cibinliğe takılı kaldı , ağa takılmış balık gibi oluyordu garibim

Kedi cisinde amonyak var amonyakli bir deterjanla temizliyorsan yine gelir yapar oraya. Birde kedide cis yapma ozellikle yeni bir yerde bolge isaretlemedir. Kimi kedi yanagini surter kimi iser oraya. Seninki iseme yontemini secmis olabilir.

Cnm olabilir ne yazık ki . instagramdaki kedili paylaşımın çok hoş ya güldüm bayağı, ah bu yaramaz tatlı kediler Sizinki de eksik kalmamış maşallah birşeyden

Bariz kıskanıyor ve evin sahibi benim moduna girmiş :) ama ne yapılır fikrim yok kuzum veterinere de sorabilirsin

Yani bende onu düşündüm çünkü kediler zaten mekanları kısıtlandığında, evden birisi gittiğinde veya yeni birisi geldiğinde psikolojileri bozulabiliyormuş.

Bizimki benim kiza ilgili. Surekli takip ediyor oyun halisinda yanina yatiyor vs. Hafif hafif aglarsa yanina gidip bakiyor patisiyle dokunuyor ama kizim cigligi basarsa hemen koltuk alti :)

Kızlar aranızda zerdeçal tüketen var mı? Emziren kadınların kullanması uygun değilmiş. Çok faydası olduğuiçin 3 gündür tüketiyordum. Günlük bir çay kaşığı kadar. Zararlı olabileceğini yazıyor. Şaşırdım vallahi.

Masallah allah zaval vermesin sütun iyi ben gece boyu emzirmedim red var sağ memeyi sabah sagdim sıka sıka 80 cx ancak çıktı tas gibi memeden masallah kuzum
Saol canım belki bi tıkanıklık felan vardır önce benim gece sağmadığımdan sabah tek memeden 160 a yakın çıkardı şimdi 110 120 zorla çıkıyo. Galiba tembelliğe alışıyo memelerde :)

Kızlar dün akşamdan beri mama vermiyorum devamli emziriyorum ama göğüslerim artık iyice yumuşadı sıkınca süt gelmekte zorlaniyor doyuyormudur ya ?
Benim de öyle olmuştu, 1 gece uykusuz kaldığım günün ertesi günüydü, beslenmeme uykuma dikkat etmediğim zamandı
Bol su tüketmeni tavsiye ederim
O zaman tekrar Eskş hale geliyor
Burda okumuştum ben eğer sağarsan tazyikli olur diye
Gerçekten de sağladığım zaman meme reddi oldu, boğuluyor gibi oluyordu
Sapmayı bıraktıkça düzeldi, emiyor şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…