2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kardes sart cnm napalim gececek bu gunler ama gercekten 2 cocuk cok zormus keske oncedenuyarsalardi dedigin gibi

Ben de daha regl olmadim. Hatta bir yanlis alarmla solugu doktorda aldim acaba hamilemiyim diye. Ostorojen cok dusukmus suan bende o yuzden regl olmuyormusum. 6 ay kadar.olmayabilirmis.
Bend e de geçen bas dönmesi mide bulantısı olunca acaba dedim ama tansiyon düşmüş :)

Kardes sart cnm napalim gececek bu gunler ama gercekten 2 cocuk cok zormus keske oncedenuyarsalardi dedigin gibi
Canim benii onceden uyarmislardi halbuki.hatta ablalarim sakin yapma sakin yapma rahatini bozma diyolardi..yaa abartiyolar diyodumm.benim buyuk oglumla ilgili problemim yok cok sukur.6yasinda kendi basinin caresine bakabiliyo.ama yer cucesi beni gercekten cok yoruyo.sirti yere gelmiyo.gelince bas bas bagiriyo.ev,yemek(hergun olmak zorunda)camasir ustune bebek gercektenn cok yoruyo.allahim okul baslayinca halimi dusunemiyorum.

Bizim da mama Aptamil ara verdim ben .. travazol krem kullandım ertesi güne geçirdi şuanda izlemedeyim acaba mama mı yapıyordu diye

Kizlar banyoda son ra sizin dikis yerinizde koku oluyormu gobek ustunu kapatiyor sanirim ondan bugun bir koku var havasiz mi kaldi a aba 3 ay sonra iltihap olur mu hala
Benim dikiş yerimin üstünde bombelik gitmedi ondan nem yapıyor ve ara ara nokta şeklinde sivilce gibi şeyler oluyor daha bugün gittim dr baticon sürüp kuru tutmamı söyledi

Ne kadar hırçın olsa bile hayvanlar bebekleri bilir zarar vermez pati atar ama tırnak atmayacaktır emin ol

Regli olacak olabilir misin canim

Ben oğlum 10 aylıkken olmuştum ilk reglimi. Sonra düzensiz devam etti. Emzirmeyi bırakınca 2 yıl sonunda düzeldi. Şimdi de olmuş değilim. Çok rahatım böyle. Olmasın :)

Kızlar bebeğimin yüzü böyle oldu. Once kabukluydu sonra sabunlu bezle biraz ovup duruladim. Kabklari kopup yapiskan bir hal aldi. Egzama sanırım böyle olan var mı
Dermatit olabilir kuzum ona benziyor cildiywye görünün kesinlikle vücudu yüzü sarabilir

Neden saate göre emzir ağlarsa ağlasın dedi onu anlamadım ya Da neden sık kalkarmış ki daha çok düzene girecek dedi doktor Da bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…