2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oğlum doğduğunda Bizim iki çocuklu arkadaşlarımız gözümüz korkmasın diye hiç anlatmamışlar sıkıntıları. Keşke diyeydiniz hazırlıklı olurduk diyorum. Kolayda bişi yok zaten. Kardeş şart diye düşünüyorduk hep. Ama ben bebek zorlar büyük kendini kurtarmış olur diyordum. Daha mervişkonun zor zamanları başlamadı. Asıl o zaman hapı yuttum. Bi de oda anlamaya başlarsa bırakıp gittiğimi bittim
Kardes sart cnm napalim gececek bu gunler ama gercekten 2 cocuk cok zormus keske oncedenuyarsalardi dedigin gibi

Ben de daha regl olmadim. Hatta bir yanlis alarmla solugu doktorda aldim acaba hamilemiyim diye. Ostorojen cok dusukmus suan bende o yuzden regl olmuyormusum. 6 ay kadar.olmayabilirmis.
Bend e de geçen bas dönmesi mide bulantısı olunca acaba dedim ama tansiyon düşmüş :)

Kardes sart cnm napalim gececek bu gunler ama gercekten 2 cocuk cok zormus keske oncedenuyarsalardi dedigin gibi
Canim benii onceden uyarmislardi halbuki.hatta ablalarim sakin yapma sakin yapma rahatini bozma diyolardi..yaa abartiyolar diyodumm.benim buyuk oglumla ilgili problemim yok cok sukur.6yasinda kendi basinin caresine bakabiliyo.ama yer cucesi beni gercekten cok yoruyo.sirti yere gelmiyo.gelince bas bas bagiriyo.ev,yemek(hergun olmak zorunda)camasir ustune bebek gercektenn cok yoruyo.allahim okul baslayinca halimi dusunemiyorum.

Canim cilek pek kayda deger yemedim de erik kiraz ve kayısı bol yedim son günlerde. Emziriyorum ama daha çok sagarak veriyorum ve aptamil mama takviye. Bu kadar kırmızı değildi. Sabunlu bezle ovdum sonra da banyo yaptırdım kabuk atinca iyice kızardı sulandi
Bizim da mama Aptamil ara verdim ben .. travazol krem kullandım ertesi güne geçirdi şuanda izlemedeyim acaba mama mı yapıyordu diye

Kizlar banyoda son ra sizin dikis yerinizde koku oluyormu gobek ustunu kapatiyor sanirim ondan bugun bir koku var havasiz mi kaldi a aba 3 ay sonra iltihap olur mu hala
Benim dikiş yerimin üstünde bombelik gitmedi ondan nem yapıyor ve ara ara nokta şeklinde sivilce gibi şeyler oluyor daha bugün gittim dr baticon sürüp kuru tutmamı söyledi

Bizimki benden uzaklaştı eşime yapıştı. Bebeğe yaklaşmıyor bile. Arada bir yanımızdan geçiyorsa kokluyor bi iki saniye o kadar. Ben çok istedim yanında uyusun onunla dip dibe olsun. Yok anam. Benden de uzaklaştı bebek geldiğinden beri. Biras sert ve hırçın bizimki. Mesela kendini sevdirmez öyle kolay kolay. Severken de elimizi tırmalar yada dişler. Acıtıyorda. Ömer büyüyüp emeklerken vs tutup onu sıkarsa ederse canını sağlam yakabilir. Bir kaç kez olurda Ve öyle bir şey olursa eşim onu sahiplendirir. Sert saldırı gibi olursa bnde o fikirde olurum ama olsun istemiyorum. İnternet videolarındakiler gibi olsun istiyorum bakalım ne olacak
Ne kadar hırçın olsa bile hayvanlar bebekleri bilir zarar vermez pati atar ama tırnak atmayacaktır emin ol

Günaydin canlarım, sabah sabah "iğrenc, tiksinç, böğk" bir soru ile karsinizdayim.

Son günlerde acayip akıntım var yaa :'( aynı durumda olan var mı? Koku kaşıntı yok yani mantar ya da enfeksiyon oldugunu sanmiyorum. Pufff :'(
Regli olacak olabilir misin canim

Ben oğlum 10 aylıkken olmuştum ilk reglimi. Sonra düzensiz devam etti. Emzirmeyi bırakınca 2 yıl sonunda düzeldi. Şimdi de olmuş değilim. Çok rahatım böyle. Olmasın :)

Kızlar bebeğimin yüzü böyle oldu. Once kabukluydu sonra sabunlu bezle biraz ovup duruladim. Kabklari kopup yapiskan bir hal aldi. Egzama sanırım böyle olan var mı
Dermatit olabilir kuzum ona benziyor cildiywye görünün kesinlikle vücudu yüzü sarabilir

Slm kızlar Bizde bugün 3 aylık kontrole gittik. Küçük Mete'm 5800 gr 61 cm olmuş. Bizde bu ay 600 gr almışız ama doktor normal dedi. Bundan sonraki aylarda zaten dahada az almaya başlıyacakmış. Bu ay Jimnastik verdi. Yatarken kollarından tutup kaldıracakmışız. Bundan sonra da uyku düzeni bozulabilir sık kalkabilir saate göre emzir ağlarsa ağlasın ağlat dedi. Bunu nasıl yapıcam bilemiyorum açıkçası :KK12::KK17:
Neden saate göre emzir ağlarsa ağlasın dedi onu anlamadım ya Da neden sık kalkarmış ki daha çok düzene girecek dedi doktor Da bize

Back
X