2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen bizde de olmuştu. Hele bide normal doğum olsun diye ben kocamı yoldan çıkartıyordum

Hahhaha benden bitane daha eşim 6. Aydan sonra yanaşmadı korkudan zarar vericem eksik kalsın o iş diye. Ben bak normal doğum için diye diye tepesine çöktüm. İkna ettim sabahına doğum yaptım

Aynı benim gibi olmuş senin, sağma makinası silikon üç, yara olan göğüs uçları. Memeye yatırınca bile ağlayan bebe. Sonra vazgeçmedim hep denedim, bazen 2 dk emdi ağladı, 3 dk emdi istemedi zaten sütte azalmıştı. Ne kadar sağsam da kızım sürekli kucak istediği için bende tek bakınca sürekli sağamadım. Sonra silikon uçları itmeye başladı istemedi. Birgün baktım 7 dk emdi öyle öyle derken şimdi memeden ayrılmıyor. Her meme verişimde nasıl stres olurdum anlatamam yine almayacak emmeyecek diye. Tabi eş zamanlı mama veriyordum o zamanlar. Sonra kendiliğinden mama istememeye başladı. Benim de solu alıyor sağı almıyordu hatta biri büyük biri küçük olmuştu, onuda deneye deneye aldırdım sende dene bırakma canım

Sen yine iyileşince dene bence bak eşimde utanır diyosun şimdi unuttun tabi bi senedir ondan bence :)

Çok kırıldım hatasini anlasa da anlamasa da. Kendimi çok degersiz hissettim ne bileyim hiç böyle şeyler yapmazdi diyorum kendi kendime. Ama demek ki ortami olmamış.
Aslında kötü bişi yapmamış zaten art niyetli olsa konuşmaları temizler sen kırıldığını belli et oda çeki düzen verir zaten

Canm bn hic hastanede baktrmadim ama evde olcuyorum iyi cikiyo kahvalti yapiyorum nutella kaymak bal yiyorum bi saat sonra 128 cikiyo gecen acilde de bakildi iyiydi ama bi ara gidip baktrmam lazım bnde evdeki cihaza guvenmiyorum cunku agzim hep kuru

Ilk dogumumda taktirmistim ama bende boyle olmamisti. 1 aylik kontrole gitmedinmi sipral icin takildiktan 1ay sonra kontrol oluyor mutlaka git. Yerindemi degilmi kontrol ediyorlar. Devlettemi taktirdin. Ben sezeryanliyim o yuzden taktiramadim henuz
Devlette taktırdım ama fırsatım olmadı 11 indeydi kontrol cuma gitcem artık acaba yerinde değil ondan mı oluyo kanama böyle hamile felan kalmam dimi

Ya geçen kayın validem bahçesine yavrulayan kediyi ve 6 yavrusunu almış güzelce konuştum güneyin mikrop kapmaması lazım diye gezmiyorlar sepette duruyolar dedi ama yinede bulaşabilir mikrop dedim tamam dışarı koyarım dedi. E şimdi yine almış 1 yavruyu. Cuma da oraya gitcez ne yapıcağımı şaşırdım ya

Valla ben takıldı takılalı lekelenme şeklinde kanama var hep tam geçiyo ilişki olunca yine oluyo galiba bi sorun var

Kızlar aşırı isteksizlik bende de var bi ben miyim diye korkuyordum meğer benden çokça varmış :)
Eşim de tam tersim hergün istiyor sürekli bahane üretmekten sıkıldım
Bir günü atlatsam diğer gün ne uydurcam diye düşünüyorum :)
Oysa ki ben de doğumdan 1 gün önce eşimle birlikte olmuştum
Şimdi hiç canım istemiyor
İnşallah geçicidir

BEN severim dokunurum da ama çekindiğim konu normal toprak koyuyorlar eve e kesi kakasını yapınca kapatıyo ayağına bulaşıyodur sonra da evin içinde geziyo mikrop kaparsak diye

Vay anasını ne babalar var. Eşim seminere gideceği için 1 hafta annemi çağırdım. Geçen babam aramış damadın geldi artık yarın otobüse bin gel dedi. Bak şimdi canım sıkıldı
Benim baba da aynı sadece yesin içsin hizmet edilsin. İnsan gerçekten imreniyor böyle babalara. Bende başka şehirdeyim, annem hep gelmek ister babam arıza çıkarır. Ne diyim Allahtan eşim babama benzemiyor çok şükür

Gezmeleri onemli degil. Diger kedi ile temaslari varmi. Birde herseyden once anne ve yavrular hastami. Dis parazit varmi. Eger gozlerinde akinti vs yoksa parazitleri yoksa sorun olmaz.

Evet kızlar dişimiz çıkıyormuş doktorumuz öyle dedi
Ben resimde bir sey goremedim doktor nasil anladi yahu. Eline gelen bir sey varmiydi senin.
Folik asit bebesi iste bunlar disleri bile erkenden geliyor

Genelde hastaları alıyo eve hatta geçen ay dışarı bıraktığı kedilerin gözleri hastaydı teki kör oldu diğerininde tek gözü kör olmuş Allah ım iyice korktum suankileri bilmiyorum

Genelde hastaları alıyo eve hatta geçen ay dışarı bıraktığı kedilerin gözleri hastaydı teki kör oldu diğerininde tek gözü kör olmuş Allah ım iyice korktum suankileri bilmiyorum
Mikroptan goz hemen kor olmaz. Uzuuun sure mikroplu kalamsi lazim.o da yavru kedide olmaz. Ama Kan dolasiminda bozukluk varsa ondan kor olur. O da zaten bebegine bulasmaz.sen el hijyenine dikkat ettir mutlaka kediye dokunan elini yikamadan bebegine yaklasmasin. Diger kediyide hasta kediden uzak tutsunlar bir sey olmaz. Ben 2 hafta once arka bahcede aldim bir kedi. Cook hastaydi. Annesi red etmişti Dolasim bozuklugu vardi ve pire kayniyordu.dolasim bozuklugundan bir gozu kordu digeride mikropluydu. 2 gun yasatabildik malesef. Buna ragmen efsunda sorun olmadi. Kendi kedimle yaklastirmadim. Her dokunduktan sonra ellerimi yikadim. Pire sorunu oldugu icin ustumu degistirdim. Cok endiselenme yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…