2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Olaya farkli bir boyut katayim. Sevismeden nasil duruyorsunuz :KK70:
Bende şaşkınım ve üzülüyorum. Oğlumda 40ın çıkmasını bile bekleyememiştik. Bi şekilde yöntemini buluyorduk hamileyken bile. Ama kızımdan sonra yorgunluktanmı depresyondan mı bilmiyorum isteksizim. eşimin hevesi kırılmasın diye çok istekli gibi davranıyorum ama duşa girmek bile gözümü korkutuyor. İnşallah geçicidir

Kızlar K Kaan-merve @Liviya @kahveci34 diğer gebelik şekeri olan kızlar şeker için gittiniz mi hiç dr a. Ben bugün kendimds bi rahatsızlık hissettim bi ölçeyim dedim kahvaltıdan iki saat sonra 177 çıktı:KK43: daha önce iyiydi uzun zamandır da ölçmemiştim neden böyle olduki. Dr a da gitmedim ama heralde gitmem gerekiyor:/
Ara ara ölçüyorum normal çıkıyor ama tatlıyı abartınca fena yorgunluk oluyor baş ve göz ağrısı oluyor

Bende şaşkınım ve üzülüyorum. Oğlumda 40ın çıkmasını bile bekleyememiştik. Bi şekilde yöntemini buluyorduk hamileyken bile. Ama kızımdan sonra yorgunluktanmı depresyondan mı bilmiyorum isteksizim. eşimin hevesi kırılmasın diye çok istekli gibi davranıyorum ama duşa girmek bile gözümü korkutuyor. İnşallah geçicidir
O dusa girmek benimde gozumde buyuyor cnm emin ol gecicidir suan yorgunluktan boyle hissediyorsun

Donuyor ya bayadir. Devreli donuyor ama. Mola vere vere :KK70: oyuncagi elden ele gecirmeyi bile devreli yapiyor. Sag elle agzina goturuyor topunu sonra sol elle geri aliyor :KK70:
Kaç aylık oldu cnmm.. derin 3.5 aylık oldu. 3-4 gün önce tam döndü. Allahtan herkes diyordu dönecek dikkat et diyee...ama oyuncak falan eline tutmuyor. Elden ele geçirmek zaten yok biletler yapsada az kendi oyalanma valla çok yoruldum gündüz ne uyuyor ne kucaktan iniyor. Allahtan gece uyuyorda az dinleniyorum

Biİm ki oyuncaklarıyla çığlık çığlığa
Azize'yle konuluyor çığlık çığlığa
Geçen de kahkaha ile güldü sesli bir şekilde de sevindik bizimle de iletişime geçiyor diye
Ağzı ve gözü olan herşeyle iletişim halinde

Kızlar galiba biz diş çıkarıyoruz bilmiyorum doktoruma attım şimdi fotoğrafı. 2 gündür çok huysuz hep ağlıyo uyku uyumuyo hep salyası akıyo elini ağzına götürüp alt damağını kaşıyor omzumu emiyor ne bulsa ağzına götürmek istiyo bakıp anlayabilen varsa fotoprafı atayım

5DA2Od.jpg

Biİm ki oyuncaklarıyla çığlık çığlığa
Azize'yle konuluyor çığlık çığlığa
Geçen de kahkaha ile güldü sesli bir şekilde de sevindik bizimle de iletişime geçiyor diye
Ağzı ve gözü olan herşeyle iletişim halinde
Bizimkide 1 haftadir ciglik ve kahkaha atiyor cnm ozellikle konusunca cok heyecanlaniyor gobek altindan gidiklaniyor sanirim her sevdigimde kahkaha atiyor

Kızlar galiba biz diş çıkarıyoruz bilmiyorum doktoruma attım şimdi fotoğrafı. 2 gündür çok huysuz hep ağlıyo uyku uyumuyo hep salyası akıyo elini ağzına götürüp alt damağını kaşıyor omzumu emiyor ne bulsa ağzına götürmek istiyo bakıp anlayabilen varsa fotoprafı atayım

5DA2Od.jpg
Resmi net anlamadim cnm ama benim kizinda cok salyasi akiyor bu ara birde elleri hep agzinda. Ilk kizim 4 aylik cikarmisti

Ne kadar hırçın olsa bile hayvanlar bebekleri bilir zarar vermez pati atar ama tırnak atmayacaktır emin ol

Bende öyle düşünüyorum ama aksi olmasından da korkuyorum. Kedimin tırnakları normal kedilere göre saha uzun ve sivri. Ben düzenli kesiyorum zaten. Ama mesela bi oyuncağı patiyle tutmayı bilmiyor tırnakla tutuyor. Yani tırnağını çıkarıp elimize sarılıyor oyuncak kavrıyor vs. Doğası gereği bunu yapıyor. İşte oyun oynarkende tırnağı çıkardığı için cart diye geçiriyor. Bem normaş veterinerlerin kestiği gibi geriden kesemiyorum korkuyorum acıtırım diye. Veteriner bi kesiyor 1 ay tırnak namına bişey yok. Ben bi kesiyorum 2 halıyı tırmıklıyor tırnak yine sipsivri :D :D

Kaç aylık oldu cnmm.. derin 3.5 aylık oldu. 3-4 gün önce tam döndü. Allahtan herkes diyordu dönecek dikkat et diyee...ama oyuncak falan eline tutmuyor. Elden ele geçirmek zaten yok biletler yapsada az kendi oyalanma valla çok yoruldum gündüz ne uyuyor ne kucaktan iniyor. Allahtan gece uyuyorda az dinleniyorum
Kızlar dönme derken olduğu yerde dönmeden mi bahsediyorsunuz yoksa sırtüstünden yüzüstü dönmeden mi bahsediyorsunuz?

Olaya farkli bir boyut katayim. Sevismeden nasil duruyorsunuz :KK70:

Ben doğum sonrası ilk ilişkiden acayip korktum neden bilmiyorum. Lekelenme oldu, adet oldum vs derken zinciri kırdık geçenlerde. E tabi canım falan yanmayınca ben normale döndüm bu defa bebem izin vermiyor :D eşimi bulduğum saatlerde en çok çıldırığı saatler dün akşam diyor artık şu bebeyi 1 günlüğüne annene satsak bolur diye ahahahhaha :D

devlet memuru kızlar size sorum. şimdi aile bakanlığınınkine başvurumu yaptım. bide devletin verdiği çocuk yardımı varya ona başvurmam gerekiyor. benim üzerimden olucak ama e devletten yapılıyormuş bulamadım. hangi bölümünden yapılıyor ??
Eşim ogretmen o aldi onun üzerine çocuklar e devletten de yaptığını bilmiyorum :) SGK ya basvurmustu galiba

5DA2Od.jpg
Dişe benziyor evet.

Bizimde ilk disimiz çıktı 3 aylik olmadan

Back
X