2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
3.5 Aylık oldu.
1 şubatta doğmuştu kuzu.
Koccaman bir oğlan :)

Seninki nasıl? ben pek takip edemiyorum malum iki tane olunca, büyük kreşteyken küçükle, o da gelince curcuna felan :)))
Canm yeni gordum msjini masallah sze buyumus kuzu iki tane olunca oyle oluyo biz bitaneyle zmn bulamiyoruz bizde iyiyiz cok şükür haftaya 4 aylik olucaz insallah

Aksamlari bnde uzun kollu zibin da yatiriyorum ustunede muslin ortuyle kapatiyorum onuda cekip atiyo
Ben önce gündüz üstünü kısa giydirip altına uzun giydirerek başladım. Öyle yapabilirsin. Benimkinin kolları hep soğuk çok terliyor elleri ayakları sicaksa üşümüyo diye üstünü inceltiyorum.

Canim yapar misin bilmem de.benim bebe mamadan dolayi kabizdi.zeytinyagiyla o poposunun etrafina masaj yapar gibi parmagimi gezdirirdim.arkasindan yapardi.icerisine bisey sokmadan sadece o bolgeye parmaginla masaj yaparakk..
Yaptım onu bugün kulak pamuğu ile çok içine sokmadan zeytinyağı sürdüm ama gelmedi bişi

Kusma zaten alarji yönünden vardı ama şimdi farkına çok varamam ama kusma azaldı mamayı degistigimizden beri sanki .. fitili Dr tavsiyesi olmadan kullanmayım diyorum ama tabi zora kalırsam onu da denerim

Acayip burun akıntısı var canım sürekli akıyo gözleri yaşlanıyo. Şükür öksürük yok yani bugün 5 kere öksürdü oda sayılmaz diye düşünüyorum. Ben içine de uzun kollu giydiriyorum :)

ne kadar beklersen o kadar yerlesiyor kilolar. Firsatin varsa beklemeden basla.

Ben sadece levrek ve cupra yiyebiliyorum. Suan levrek zamaniymis levrek yiyorum.
Başlıycam canım ya hem kilo vermek acısından çok istiyorum hemde cidden insan zinde ve sağlıklı oluyo kızı kaldıracak derman yok kollarımda bacaklar yaşlı teyzeler gibi oldu yürümüyo:)

1 saat bende kosamam. O yuzden reformera basladim. Hoca esliginde calisiyoruz. Yat diyo yatiyorum kalk diyo kalkiyorum. Kaytaramiyorum yani
Hoca olması iyi bişey ben antrenman sonu hareketlerini eksik yapardım mesela mekik:) eliptigi eksik yapardım zorlanirdim çünkü:) başımda beklerdi setleri yaparken ağırlıklarda yardım ederdi falan sömürüyo hocalar resmen insani:)

Tek bi uzun kollu zibin giydiriyorum bi alt genede cok terliyo ev cok sicak disiri evden daha sicak ne giydiricsgme sasirdim canm ya hava bi oyle bi boyle insallah hasta etmem cocugu
Aynen canim bugün hava gercekten cok sicakti biz de yolculuk yaptik bugün bebek mahvoldu coraplarini her şeyini cikardim sadece zibinla kaldi cok terledi insallah hasta olmazlar valla hava cok dengesiz

Kahretsin ki öyle canım hele devlet insan sağlığını hiçe sayıyor belki o akşam acilde o mr ı isteseydi o pıhtı fark edilip kız kurrulcakti sen görsen bizim devletin acilleri okadar ilgisiz okadar lakayıt ki utanmasalar neden hastalandın diye insanları dövecekler çok kötü davranıyorlar bide baya bekleniyor..kız üç beş gün çekmiş bas ağrısını sonra bi akşam portakal yemiş elimi agzimi yıkayıp yatıcam demiş eşine sonra iki defa şiddetli vurma sesi duymuş bakmış eşi yerde işte o yüzden diyorum dikkat edin hiç bir baş ağrısı ihmale gelmez..

Kızlar ya bebislerinize masal kitapları filan alıp okumaya başladınız mi ? Ben kendimce anlatayım diyordum hoş Benimki daha öyle tam dinlemiyor ama onunla okumak , kitabı birlikte incelemek gelişimi icin iyiyimis.
Var mi tavsiyeleriniz ?

Kusma zaten alarji yönünden vardı ama şimdi farkına çok varamam ama kusma azaldı mamayı degistigimizden beri sanki .. fitili Dr tavsiyesi olmadan kullanmayım diyorum ama tabi zora kalırsam onu da denerim
Aynen bize doktor önermişti doktora danışmadan kullanma bencede kuzum

Geçmiş olsun kuzum

Bende soracaktım ne alsam diye tam üstüne geldi bir de ben hamilelikte bile ne yaptığımı unuttum gelişim takip su gün güldü su zaman konuştu vs diye defter tarzı bsyler varmış onu soracaktım bir de
Çünkü her şeyi unutmaya başladım :)

O unutkanlık bende de var canim ya vitaminlerimizi sömürüyor bu bebisler hep . Dedigin gibi bir şey 'bebeğimin ilk yılı ani albümü' aldım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…