- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #56.261
Maydanoz sut azaltiyor ama. Hatta emzirmeyi bırakanlar sutu kesilsin diye kaynayıp iciyor.
Olabilir canım ama çok silik tekrar yapsın bikac gün bekleyip..Kızlar gebelik olabilir mi sizce bu bi arkadaşımın Eki Görüntüle 2148433
Ben şu persantil olayını anlamadım çözemedim o tabloyu yaHı anladım canım tabi gelişme göstermesi önemli olan ve sağlıklı olmaları baktım şimdi 3 ün altına düşmemeliymiş sanırım
Akşam erken gebelik testi yaptı negatif çıktı test bozukmuş sanırımOlabilir canım ama çok silik tekrar yapsın bikac gün bekleyip..
Zeytinyağını ağızdan verseydin yapar merak etmeKızlar bizimki 2. Günü devirdi kaka yapmadı inanılmaz huzursuz hala uyumadı tam dalıyo bi sancı kıvranarak ağlayarak uyanıyo zeytinyağıyla popo girişini felan uyardım yok. Soğuk soğuk terliyo napsam ki ya
Yastığı biraz daha kalın koy bence. Öyle etrafı da gördükleri için daha az sıkılırlarEki Görüntüle 2148645
Canım yüzüstü ince bir yastık koyarak koy. Yukardaki gibi yani. Daha rahat olur. Bizim kız da sevmiyor bende böyle yapıyorum.
Bende hamilelikte 3kilo doğsun normal doğum yaparım kolay olur filan dedim durdum 3255 gr doğdu. İlk aylarında da eksik aldı hep. Şimdi kiloya bende takılmaya başladım.
bencede iyi olabilir. benim eski kiloma 7 kilo var. bende bi hafta başladım diyete yoksa gitmiyordu daha fazla, eski kilosuna dönenlerde çok var
ama bizim gibiler için iyi olabilir.
Valla iyi olur eski kiloma 5 kilo kaldı ama ozamanda zayıflamak için diyete başlamıştım hamile kaldım bi 7 8 kilo versem çok iyi olur gerci kilodan öte sıkılaşmam lazım heryerim cıvık cıvık
Burdan yazdığımi hatırlıyorum kızlar bebeler karnınızda dursun ne kadar durursa kilosu iyi olur ve o kiloları burda arayacaz diye :) sağlikli olsunlar kilosu yerinde olsunlar boyları iyi olsun motor gelişimleri iyi olsun .. emsinler uyusinlar önce "baba" desinler sonra zaten hep anne diyecekler :) çok şey istemiyoruz demi:)
Valla sizin doktorlar mi evhamlı anlamadim 4 aylık olduk 6030 kilomuz boy 59 cm gayet iyi çok iyi dedk hatta doktor kilosunun 2 katına 5. Ayda ulaşması beklenir sizinki 5 ay olmadan ulaştı dedk bence hiç takma zaten yavaşlar ki kilo alimi2ay 27gunluk olduk bugun.carsamba saglik ocagina gidemiyecez diye bugunden gittik 3aylik kontrole.benim yavru 5.600olmus.3kilo dogduk her ay 1 aldik ama bu ay 600 almis.ve guya mamayla beslenen cocuk.mamasinida iyi kotu iciyodu niye az aldi boyle.ordaki hemsirede evet az dedi.boyumuzda kisa bizim ya.58cm.
Insani strese sokuyolar.ilk 2ay bas olcumu kucuk dediler saglik ocagindaki hemsireler.allahim druma gidiyorum.drum normal diyo.bu ay korka korka gittimm.hemsireler yok bi problemm dediler en sonunda.yaa sagliklilar cok sukur.hersey gelip gecici.saglikla buyutmeyi nasip etsin allahim.Valla sizin doktorlar mi evhamlı anlamadim 4 aylık olduk 6030 kilomuz boy 59 cm gayet iyi çok iyi dedk hatta doktor kilosunun 2 katına 5. Ayda ulaşması beklenir sizinki 5 ay olmadan ulaştı dedk bence hiç takma zaten yavaşlar ki kilo alimi
O neydi gizBu hayit tohumunu nasil kullanacagiz bilen var mi :)
AYnen ya 2. Gün kontrolünde de çocuğu uyandırın yağ uyandırmıyoruz nasıl uyandırmıyorsunuz dedk hastanenin doktoru uyandırmıyoruz soyuyorum ıslak mendille siliyorum çimdik arıyorum yok nasıl uyandıramiyorsunjz yüzüne elini gezdirince uyanır o dedi doktor Eşimde uyandırın hocam dedi bakın nasıl uyandıracağım dedi yüzünü buzukledi kulak memesini sikti ve sonuçBizimde 10 gün çok az emmişti 90 gr almıştı bana da doktorun dediği oydu sen bol bol emzir. En son sinirlendim artık emse zaten bu durumda olmaz cocuk ağzını açmıyo yutmuyo memeyi ağzına versem ne. Sonra tıktım biberonu ağzına iştahı düzeldi şükür :)
Masallah kuzuyaEki Görüntüle 2148568 Merhaba teyzeleri
Sırtını yere koyar koymaz şarkı turku elinde oyuncak dikkatini cek hikaye anlatmakta sesiniz değiştir ağzını yüzünü oynat muzik aç telefondan ekrana abktırmadan telefonu önünde salla va oyun Halisida dikkatini çekebilirKızlar benim oğlan hiç kucaktan inmiyo acaba nasıl dönecek emeklicek dün yüzüstü yatırıyım dedim çıldırdı. Sırt üstü yatırıyorum top gibi olup başlıyo ağlamaya. Benim bebenin motoru nasıl gelişcek acep
Hangi memleial Ankara mikızlar selamönce bebekti sonra işe başladım derken çok fazla giremiyorum ama aklım burda arada girip okuyup çıkıyorum yazmaya fırsatım olmuyor takipteyim arada yani.sorularıma gelince 3.ayda yapılan özel rota aşısını yaptırdınızmı? önce 3 aylık kontrolde sağlık ocağı sordu zorunlular harici yaptırmak istemiyorum dedim.Ama doktor kontrolümüzde çocuk uzmanıda tavsiye ederim zehirli ishal için yapılan bir önlem yaz aylarında ishal salgınları çok olur dedi kafamı karıştırdı.Memorial hastanesinde çok başarılı bir çocuk doktoru var ona yazdım instagramdan oda sağolsun cevapladı kesinlikle yaptırın diye kafam iyice karıştı. bu arada adet olan varmı meleğim 3,5 aylık ve kanamam var 2 gündür galiba adet oldum.Çok fazla ve yoğun olduğundan adetmi bilemiyorum çünkü hiç öyle olmazdım üstüme başıma çıkıyor o derece benim gibi olan varmı ?
Ben Doğumdan sonra oldum 50 gun sürdü kanamam doktor gidince sen adet olmuşsun dedkkızlar selamönce bebekti sonra işe başladım derken çok fazla giremiyorum ama aklım burda arada girip okuyup çıkıyorum yazmaya fırsatım olmuyor takipteyim arada yani.sorularıma gelince 3.ayda yapılan özel rota aşısını yaptırdınızmı? önce 3 aylık kontrolde sağlık ocağı sordu zorunlular harici yaptırmak istemiyorum dedim.Ama doktor kontrolümüzde çocuk uzmanıda tavsiye ederim zehirli ishal için yapılan bir önlem yaz aylarında ishal salgınları çok olur dedi kafamı karıştırdı.Memorial hastanesinde çok başarılı bir çocuk doktoru var ona yazdım instagramdan oda sağolsun cevapladı kesinlikle yaptırın diye kafam iyice karıştı. bu arada adet olan varmı meleğim 3,5 aylık ve kanamam var 2 gündür galiba adet oldum.Çok fazla ve yoğun olduğundan adetmi bilemiyorum çünkü hiç öyle olmazdım üstüme başıma çıkıyor o derece benim gibi olan varmı ?
Hiç takma KuZum kilosunun iki katına 5.. ayda geçmesi beklenirmiş doktor bize geçmişsiniz gayet iyi dedi sizinde öyle olmuş hem kilo iyi bsy değil doktor sağlıklı diyorsa sıkıntı yokO kadar kilo konusuna takmayacağım dedim dedim şimdi en çok ben takıyorum. 4 aylık kontrolde kızım 4900 gr 58 cm çıktı. Doğum kgsunu ikiye katladı, e genetik olarak da minyon olması doğal da yine de kilo alsın isteyen annelerden oldum sanırım. Doktorumuz hee şey yolunda kilo alımı iyi diyor ama düşük persentilde işte ..
Kilo persenstili ne canimOrtalamanın biraz altında dedi canım doktor yüzde 15 25 miş kilo persentili baya az yani şimdilik sorun yok gelecek ay bakarız duruma göre dedi doktor
Çok terliyorsa da pişik olur KuZum sen inçe giyindinYikiyorum ama hep islak kaliyo orasi daha once yoktu bugun oldu yada bugun farkettim
AyyÇok terliyorsa da pişik olur KuZum sen inçe giyindin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?