2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar şimdi fRklı bir çıkarımda bulunucam
Emzik biberon kullananlar, özellikle EMZİK?
Kakanız sıvı mı ? Günde birden fazla kaka yapıyor mu?
Emzik ve biberon kullanıyoruz sağım yapıp veriyorum sütümü. Kakamız sıvı ama 2 gündür yapmadı kaka gece yaptı normalde hergün akşam yapıyo arada 1.5 günde bir yapıyo

Kızlar benim gibi sağarak besleyenler var mı? Günde kaç kere sağıyosunuz ben 2 kere yapıyorum sağımı çok mu az sizce

Kızlar şimdi fRklı bir çıkarımda bulunucam
Emzik biberon kullananlar, özellikle EMZİK?
Kakanız sıvı mı ? Günde birden fazla kaka yapıyor mu?
Kaka sıvı. günde bir bazen iki güne bir yapıyor bu hafta mamadanmidir nedir 3 .günün sonunda yaptı bir kere yine o da .. anne sütü de devam.. takip ediyoruz Dr un tavsiyesi ile not alıyoruz hergun anne sütü aldığı ve mamayı aldığı zamanları yazıyoruz .ajanda tarzı bir çalışma defteri verdi Dr ona not aliyorum 24 saatte 6 kere emmiş 3 kere mama vermişim ..

Kızlar benim gibi sağarak besleyenler var mı? Günde kaç kere sağıyosunuz ben 2 kere yapıyorum sağımı çok mu az sizce
Tek sağımda 130/150 CC süt çıkıyor diyorsun buna rağmen yine 3 saate bir sağ ki göğüs uyarilsin .. iki az 24 saatte ise ... 75 persentil de çok iyi bir değer 50 olsa biz sukredecez . Sikintiniza rağmen güzel besleniyor bebeğin sende güzel besliyorsun

ssevindim gitti wallah. Bılerek susmuş bide ılk veya nadır bı olaysa baya joşuna gıtmış. Ama fazlası zarar

Evet tatlim ho islak kaliyo orasi doktora resm attim ho kuru tut ve bebe purdasi sur demis bebe pudrasi ne ki acaba
Bebe pudrası canım toz şeklinde pişikler için sen kuru tut havalandır gecmesse kullan onu. Kı zaten gecmez bızımkılerde gıdı war ondan sanırım,

canm çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim. küçükken ben kedileri çok severdim. çuvalın içine mahalledeki kedileri toplar eve getirirdim köyde. babannemden saklardım bazen çokça kalırlardı çuvalda.. gariplerim çuvaldan çıktıkları gibi geri kaçarlardı. ertesi gün gene aynısı. galiba eziyet ediyormuşum çuvalda kapalı kaldıklarından. o zamanlar daha ilkokulda değildim 4-5 yaşlarımdaydım. şimdi oğlumun yaşında. oğlumdan korkuyorum. ya sevmeye çalışırken eziyet ederse. oğlumdaki trawmayı çözeriz belki ama başaramadığımızda vazgeçtiğimizde kedideki trawma daha büyük olur. kardeşimin köpeği vardı. üniversite bitince babam köpeği eve getirirse evlatlıktan silerim dedi. süs köpeğiydi aslında. çok kolaydı bakımı.saldırgan değildi ama istemedi. ben bir hayvanın bu derece duygusal olduğunu ilkkez gördüm. kardeşime öyle alışmışki kopamıyordu hayvancağız. kardeşim arkadaşına bırakıyordu ama hergün arkadaşına gidiyordu ayrılırken zamk gibi yapışıyordu çocuğa. çok zor alıştırdı arkadaşına. o yüzden ciddi bir sorumluluk. başaramamaktan korkuyorum. kedisi olan bir arkadaşım olsa. 2-3 gün üstüste gidip oğlumda denemem lazım.hayırlısı bakalım.

ha bide yastığı ince koyarsan kafalarını tutamadıklarında suratlarını yere çarpıyorlar.

canım benimki de dönmüyor. istese dönecek ama.akıl etmiyor. gücü kuvveti yerinde. sürekli ya oturacak yada ayakta dikilecek. videoya alıyorum artık. resmen mekik çekiyor oturmak için. ben arkassına yastık koyup yarım yatırıyorum. bu oturayım derken yan tarafına küt düşüyor. kucakta yatmayı da sevmiyor. kafa dik duracak illaki. bu kova burçları böyle cins işte :)

Sadece anne sütü alıyor canım yine de vereyim mi??
Tabiki ver. Bende sadece anne sutu veriyorum ama su veriyorum her gun mutlaka. Hele simdi yaz geldi bebisler terliyor. Ozellikle bebesi sik emen bebelerin su takviyesi almasi lazim cunku sulu on kisim dolmadan arkadaki yagli kismi surekli emen bebek susuz kalabilir. Gunde 2 3 cay kasigi veriyorum o yuzden. Sende kalsiyum fazlaligi varsa bence mutlaka ver.

4 aylık olacağız 2 gun sonra hala dönmüyor :)
çok takmamak lazım gerçekten. erken gelişirlerse erken yorulmanız demektir. annem yaşlı.kızım hemen yürümese iyi olur diyorum mesela. çünkü uğraşamaz kızar durur çocuğa. şimdi bıraktığı yerde duruyor. hiçbişi karıştırmıyor. seviyor anneannesi.

Ya ben bu hayit tohumunu alirlen arastirdum sut arttirir diyordu. Sonra biri dedi ki hayir sutu keser bu sefer zararlari diye aradim sutu keser diyor. Benim aklima uyup kullanan vikmasin sakin benimde kafam karıştı. Nette hem arttirir yaziyor hem keser.

Hicte cinsss degiliz bikerem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…