2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
KuZum kaka olayına ne diyor doktor acaba çok kka yapmasından mi sen ne yıyorsun mesela kayısı vs mi yiyorsun

Cok yuksek degil bence deger. Ama arada su ver bebise ki bobrekte tas olmasin. Tunde 4 5 krz 1 cay kasigi ver mutlaka. Ben 2 3 kez veriyorum

4 aylık olacağız 2 gun sonra hala dönmüyor :)

Yok sen dedin ya ince giydir diye ona guldum
Bacım ben kalın giydirmiyorum ki ya :) neden ben diyince güldün simdi ben en minimum da giyindieouodum bak burda sor çoğu kişi benden fazla giyindiriyordur
İnçe ip askılı zıbın uzun kol zihin bi alt bi çorap Ankara’da normal suan :)

Kızlar primA aktif bebek bez almıştım pampers 3 noya geçtik cis yapınca belli olan şerit yok ben mi bulamadım anlamadim kutuya da baktim açıklayıcı bsy yok
Artık bezi minciriyorum jel gibiyse alıyorum altından
Kullanan var mi aktif bebe serisini bizim aldığımız eski üretim falan mi ki cis şeridi olmayan bez kalmadi ki yav

Yok bugun ki pamuklu zibin aklima geldide ondan guldum :)

Öyle yapıyorumda ozamanda çabalamıyo el kol çok hareketli kıpır kıpır durmuyo ama sağ omzundada çok mutlu beraber yemek yapıyoruz ev süpürüp siliyorum felan gıkı çıkmıyo ya öyle etrafı inceliyo

Evet canım 3 numarada yok. Diğer
beyaz olan varya primanın onda var ama onun da içi gile gibi poposuna iz yapıyo onu da sevmedim komili denicem bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…