2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Şükür beslenmesi düzeldi canım ama bende o takıntılı olan anneler varya onlardan oldun. Az yesin acaba yine hastalanıyo acaba yine geçenki gibi mi olacak diye içime sıkıntı giriyo. Günlük toplam 600cc çıkıyo tam 320 sabah 280 aksam bende yetiyo diye aralarsa sağmıyodum sağıyım bari

Makina ne kullanıyorsun?

Kizlarr babalar gunu yaklaşıyor var mi orjinal fikirleriniz ne zor su erkeklere hediye almak yahu

Kızlar yaa canım sıkkın bebeme kitap almıştım kucağıma koydum sırtı göğsüme gelecek şekilde resimlerine bakıyoduk çok da keyifliydi sonra pırt pırt kaka yaptı kakasını temizleyim diye ayağa kalkmamla çığlık basması bir oldu 1 saat avazı çıktığı kadar bağırdı memeyi zorla alıp sakinleşti bi yeri mi acıdı acaba? Canını mı yaktım ki? İlk defa böyle bi şey yaptı? Çok panikledim2

ssevindim gitti wallah. Bılerek susmuş bide ılk veya nadır bı olaysa baya joşuna gıtmış. Ama fazlası zarar

İlk oldu sayılır çünkü iş yerlerinde dişi sinek yoktu daha önce. Keza kendi arkadaş çevresi de o şekilde. Bir tek evlenmeden bir tane buna yapisan bir kız vardı üniversitesinden. En son onu kıskandım herhalde baya olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…