2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizimkilerden nadir sanırımama çok zor oluyor, ekstra bulabildiğin bi çözüm var mı, sen dışarı çıkabiliyor musun yalnız, nasıl yapıyorsun?
Canm bnm bebegimde kesinlikle kanguru slnig piset sevmiyo ucude bos bos duruyo ilk baslarda bebek arabasi sevmiyordu hp agliyordu bnde pes etmedim aglasada arabada biraktim kolay olmadi biraz zor olsada alisti ana hala arada bi agliyo illa elimde olmak istiyo dışarıyı merak ediyo biraz oturur pozisyonda birakiyorum susuyo

700 de çok iyi bence canım bizim de 700 le 800 arası içiyo arada 600 küsür içtiğide oluyo canları arada istemiyo herlde
Hep 700 olsa iyi de.. Bugün gece 12 den beri hala 600 olamadi. Napacagimi sasirdim hasta olmasindan korkuyorum zayif olmasi umrumda degil artik

O zaman bilemicem kuzum ama ev soguk olsa da bebegi cok sararsan terler bizimki dogdugu günden beri hep terliyor sicakla hic arasi yok

Ayy valla cc hesaplamaktan öluyorum.aksam mama yemeden uyuduu.bu oglan beni kalpten goturecek.
Ben de simdi benimkini aç yatirdim canim aglamaktan çıldırdiğı tek şey var. Yedirmeyeceksin.... Onun haricinde sakin ama ben keçileri kaciracam artik hic mi acikmiyor bu yarin yine doktora götürecem bi tahlil falan yapsinlar şuna

Valla mama saati gelincee tedirgin oluyorum.yine icmeyecek diye.ek gidayi dort gozle bekliyorum.

Kızlar daha dün adet olmadım demiştim bugün kansmam var ama az ve kahverengimsi adet mi oluyorum anlamadım dünden beri sütüm çok çok az ilk defa böyle bir şey oldu yavrum yapıştı memeye hava da çok sıcak zaten su gibi oluyıruz ve doymuyor memelerim aşırı yumuşak

kızlar bebeğinin reflüsü olanlar için yazıyorum. bizde var. bebelacın thickener diye bir ürünü var. kıvam artırıcı. anne sütü ile de mama ile de kullanılabiliyor. biz bugün iki kez kullandık. daha rahatladı gibi. çünkü ağzına geldikçe ya kusuyor ya da rahatsız olup ağlıyordu bizim minik

Kızlar şimdi fRklı bir çıkarımda bulunucam
Emzik biberon kullananlar, özellikle EMZİK?
Kakanız sıvı mı ? Günde birden fazla kaka yapıyor mu?
4 gundur yapmıyor emzikle ask yasıyor ellini yeneye basladi başlayalım memeden ayrılınca resmen emzik arıyor memeyi veriyorum ağzına küçük geliyor titriyor resmen emzik ağzına gelmeyince o gelince mutlu mutlu :)

Canım ben emzirip çıktığım için arabaya koyunca uyyor 2 3 saatte işimi bitirip eve dönüyorum hala uyanmamış oluyor bu konuda hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür gerçi daha 3 aylığız heran huy değiştirebilir

aynen dediğim gibi çocuklu evlerde çocukları değil de kediyi korumak lazım
Ama başkasından aldığından kedi de yabancılar ve size yakın davranmaz evini arar huzursuz olur sahiplenilecek bir kedi olabilir yavru olabilir ama yavruyu çok mincirmamalari gerekir
Ben senin bebenin eziyet edeceğini sanmıyorum yanlış bsy yaparsa uyarınca yapmaz bence tekrarlamaz

Kızlar bebişlerinize reçel meyve vs şeyler tattırıyomusunuz ben daha hiçbişey tattırmadım tam 3 aylığız
Ek gıdaya direk geçilmez sanırım tattırmak lazım değil mi doğal olan bikaç şeyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…