2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Masallah çok iyi KuZum emiyorsa bi de ona rağmen böyleyse süper masallah sen 4 5 en olmadı 6 saate bir sağ 5 dk bile sağsan uyarılır memen

KuZum bi anda yapabiliyorlar bsy olmamistir bence

Canım doktorlar filan orradan takip ediuor çocuğun bilgilerini giriuorsun mesela yüzde 15 çoktı kilo persentili bu demek oluyormus ki kendi aydaşları arasında yüzde 15 inden kilolu yüzde 85 inden zayıf
Hesaplamaya girdim hepsi normal dedi

Geçmiş olsun kuzum asilar Ateş yaptı mi durumu nasıl Bilge’nin benimde korkum bu ay ki asilar

Ben üç kuralını bayağıdır uyguluyorum. Mesela bidefa karpuzu emdi üç gün bekledim alerji olacakmı diye. Bidefa erik suyu emdi. Bidefa ayran damlattım ağzına. Çilek emdi. Limon suyu damlattım bidefa. Böyle böyle meyvelerin sularıyla falan başladım gıda tanıtımlarına

700 de çok iyi bence canım bizim de 700 le 800 arası içiyo arada 600 küsür içtiğide oluyo canları arada istemiyo herlde
kuzum dışarda zor oliyirsa manuel al WC’de iki dk sağarsın

Kaç saate bir veriyorsun ki kuzum

Ben 3 kere adet oldum şutum de azalma olmadı

Nasıl bsy KuZum bizim sanirim reflü var kusuyor ana fışkırır gibi değil gaz çıkarken sonra hırıltı oliyor ciğerde YÖK geniz dolu gibi hırlıyor ve acayip ağlıyor kule olunca sırtına degince hır hır geliyor oile olunca ağlıyor ağlıyor sonra geçiyor sırtında ki hırıltı da geçiyor

Ek gıda tatirimla başlıyormuş KuZum mesela 3 gun sadece ufak yoğurt sonra 3 gun elma rencidesi sonra 3 gun armut bir öğün ouke oyke artırılıyormuş

Cilek ney kiz alerjen degil mi o.

Onda yok canim bizde aldık gecen 3 numara pampers olandan ıslaklık göstergesi yok o sadece 1 numarada yokmuydu ya?

biz biz biz
Bizim bebe bazen bizi bile istemediğinden Emin'im artık
Bakıp bakıp ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…