2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya kizlar okadar kotu agliyorki tam bi saat agladi ki esimde kv da herkes bsy olucak diye korktu tam eve gelip kimliklerimizi alip hastaneye gidicektik kendi evimize girince sustu tu yabanci evi bile farkediyor bunun hic bi cozumu yokmu ya nasil alistirsamki nasil sustursamki agladimi asla susmuyo cok kotu agliyo yavrum suan gerçekten cok kotuyum şoka girdim resmen igne yapilirken bile bu kadar aglamazdi :KK43:
Neyine kotu oluyorsun ki. Cocuk bu normal yaptiklari buyudukce alisacak.

Saol kuzum cvbn icin Her gun disaridayim millete alışsın diye yok bugun saat 16 ten beri agliyo kvya iftara gitmistik gittigim gibi gene basladi aglamaya oyle boyle aglamak degil resmen nefessz kaliyo morariyo insanlardan korkuyo diye baska odaya gectim odayada bakip bakip agliyo oturmadim eve geldim yuzune su serptim olmadi isiklari actim evr bakindi susutu resmen gozleri balon gibi sisti bnde bittim cok kotuyum ya

Canım benim küçük yeğenim 1yaşına kadar kucağımıza hiç gelmedi alamadık sevemedik. Annemlerin evi dışardan görünce bile ağlardı. Şimdi 17aylık daha geçen ay bi kere öptüm. Bazı çocuklar öyle yapacak pek bişey yok. Bize gelince ablam önce tek başına boş odaya götürürdü biraz sakinleşip susunca aramıza gelirdi ve hiçbirimiz çocuğa dokunmazdık.

Canım ben emzirmiyorum ama bütün gün çıkan süt o. Humana still içiyorum bide lactamil bide su yemek konusunda yediğim içtiğim yok açıkcası ha bide bende uyku süt yapıyo

Bizde uyku pek yok işte. Toplasan 6saat anca uyuyorum ben.

Aynen oyle katilarak agliyo mirariyo resmen kimseye gitmiyordu ama cok sakin bebekti bugun butun. Aile korktu bu kadar beklemiyorlardi esimle ikimiz hala birbirimize bakip bakip o neydi oyle diyip duruyoruz insallah duzelir canm ya
Nazar değmiştir canım bi de bi yazı okumuştum bebekler en fazla 1.5 saat uyanık kalmalıymış yorulsun diye düşünüp bu süreyi uzatırsak bebek huysuzlaşırmış normal davranamazmış uykusuzluktan ölse bile uykuya geçemezmiş belki uyku uyuması gereken bir saatte üstüne kalabalığa denk geldiyse ondan da çok ağlamış olabilir

Nazar değmiştir canım bi de bi yazı okumuştum bebekler en fazla 1.5 saat uyanık kalmalıymış yorulsun diye düşünüp bu süreyi uzatırsak bebek huysuzlaşırmış normal davranamazmış uykusuzluktan ölse bile uykuya geçemezmiş belki uyku uyuması gereken bir saatte üstüne kalabalığa denk geldiyse ondan da çok ağlamış olabilir
Ahahahaaa benimki sabah 8 de kalkti aksam 8de yatti arada full ayakta :D

Suan kafede efsunu uyutmaya calisiyorum. Yan masada hem sigara icip hemde habire oksuren biri var. O oksurdukce efsun uyaniyor. Dovsem mi kadini napsam cok canim cekti :KK70:
kafe sahibi isen bir ihtimal

Ben kullandım canım güzel..ama süt artırıyor mu bilmem
sit arttırmıyormuş , sütün kalitesini d vitamini kalsiyum falan

Ben kullanıyorum canım günde 1 bardak içiyorum unutmazsam tadı da çok güzel. Beslenmem çok zayıf belki vitamini öyle dengelerim diye
ben d ekullanıcam ama bize kilo da yapıyormuş

Göğüs yarası ne kadar kötü bir seymis ya .bi de üstüne üşüttüm sanırım bi de mastit başlangıcı var bayılmak üzereydim bugün.

Hiç şekerleme de mi yapmıyo yahu.
Emerken 15 dk filan sekerliyor. Yada bebek arabasinda dolasirken uyuyor.

Benimki de 7.30 da kalktı yeni uyudu :-) arada belki bir saat uyumuştur onun harici hep uyanık .korkudan uyuyamıyorum yine kalkacak diye :-)
Sonunu dusunen kahraman olamaz. Vur kafayi yat :D
kafe sahibi isen bir ihtimal

sit arttırmıyormuş , sütün kalitesini d vitamini kalsiyum falan

ben d ekullanıcam ama bize kilo da yapıyormuş
Degilim malesef. Dovmedimde zaten. Esim tuttu :D

Kızlar sanırım işe dönüyorum cidden. İşyeri insan kaynakları problem yapmadı, bana kolaylık sağlayacaklar. Bıgün de anneme gittim ben dokunmadan annem baktı bebeğe, biberonla içirdik sütünü içti.

Şimdi sorun şu buzlukta çok az sütüm var.
Hastane tipi sağma makinesi kullanan oldu mu, bende medela var çok iyi sağmıyor. Evdeyken biriktirmek için kiralama yapsam mı?

Bir de günde 600-700cc sütünüz nasıl geliyor ne yiyip içiyorsunuz kızlar estherr estherr Birdilimkek Birdilimkek o_O
Ben hastanede hastane makinasıyla sağdım aşırı bir farkını göremedim canım ama değişik modelleri varmıdir bilmiyorum sut artsın istiyorsan 3 saate bir sağma yap is yerinde

Bende işe dönünceye kadar biberona alissin diye akşam birkez sagip ertesi gün veriyorum bebeğime çok sevmiyor biberonu.bebegim sadece anne sütü alıyor. Süt konusunda da benim deneyip fayda gördüğüm en başta promalt, bulgur pilavı,isirgan otu lapasi,dereotu,kavun,üzüm pekmezi ,mantar benim sutumu bunlar arttırdı.helva hiç işe yaramadı 15 günde 2-3 kg helva yedim hiç değişmedi. Birde ılık duş arkasından göğüsleri uyarmak için masaj
Bulgur bende inanılmaz gaz yaptı yarma da bebe catliyordu
Dereotunun sütun tadını değiştirdiğini duyduğum
İçin hiç yemedim denesem mk acaba

Masallah canim cok iyi iki günü dengelemis demek ki. Ben salmaya karar verdim artik çünkü az icmesine ragmen anne sutunu arttirip mamayi kesince 6 günde 230 gr almış. Demek ki @katreinur . arkadaşın da dedigi gibi mühim olan miktar degil kaliteli beslenmek
Aynen canın benim sütüm çok sulu bakalım kilo aldı mı çok merak ediyorum bende duruma göre mamayı çoğaltabilirim. Gerçi artık mamayı çok az içiyo 100cc zor içiriyorum günde

Canım benim küçük yeğenim 1yaşına kadar kucağımıza hiç gelmedi alamadık sevemedik. Annemlerin evi dışardan görünce bile ağlardı. Şimdi 17aylık daha geçen ay bi kere öptüm. Bazı çocuklar öyle yapacak pek bişey yok. Bize gelince ablam önce tek başına boş odaya götürürdü biraz sakinleşip susunca aramıza gelirdi ve hiçbirimiz çocuğa dokunmazdık.

Bizde uyku pek yok işte. Toplasan 6saat anca uyuyorum ben.
Bizimde bi kaç gündür öyle sütüm dolmuyo çok

Kızlar sütümü sağdım tekinden 210 cc diğerinden 110 cc çıktı normalde 160 felan çıkardı tıkanmış felan olabilir mi? Koltuk altıma doğru da hafif bi ağrı var?

Kızlar sütümü sağdım tekinden 210 cc diğerinden 110 cc çıktı normalde 160 felan çıkardı tıkanmış felan olabilir mi? Koltuk altıma doğru da hafif bi ağrı var?

canim yanlis mi anladim 1 seferde toplam 330 cc cikiyor ve az mi diyorsun ? zaten 1 ogunde 4 aylik bebek toplam 100-160 ml içermiş maksimum, sende toplamda 2 ögunluk maksimum mama cikiyor. niye azalmış diyorsun ki ? benim çok şükür bebeğe yettiriyorum ama sağmaya kalkayim gögsüm dolu olsun toplamda 120 ml anca cikiyor.

Back
X