- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
- #56.521
İçinde ayetel kursi bulunan koruma duasiBn adetliyim okumadim esim birde eltimin kizi okudu suan uyudu insallah yarina gecer ya buarada cevşen ne canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçinde ayetel kursi bulunan koruma duasiBn adetliyim okumadim esim birde eltimin kizi okudu suan uyudu insallah yarina gecer ya buarada cevşen ne canm
Neyine kotu oluyorsun ki. Cocuk bu normal yaptiklari buyudukce alisacak.Ya kizlar okadar kotu agliyorki tam bi saat agladi ki esimde kv da herkes bsy olucak diye korktu tam eve gelip kimliklerimizi alip hastaneye gidicektik kendi evimize girince sustu tu yabanci evi bile farkediyor bunun hic bi cozumu yokmu ya nasil alistirsamki nasil sustursamki agladimi asla susmuyo cok kotu agliyo yavrum suan gerçekten cok kotuyum şoka girdim resmen igne yapilirken bile bu kadar aglamazdi![]()
Saol kuzum cvbn icin Her gun disaridayim millete alışsın diye yok bugun saat 16 ten beri agliyo kvya iftara gitmistik gittigim gibi gene basladi aglamaya oyle boyle aglamak degil resmen nefessz kaliyo morariyo insanlardan korkuyo diye baska odaya gectim odayada bakip bakip agliyo oturmadim eve geldim yuzune su serptim olmadi isiklari actim evr bakindi susutu resmen gozleri balon gibi sisti bnde bittim cok kotuyum ya
Canım ben emzirmiyorum ama bütün gün çıkan süt o. Humana still içiyorum bide lactamil bide su yemek konusunda yediğim içtiğim yok açıkcası ha bide bende uyku süt yapıyo
Nazar değmiştir canım bi de bi yazı okumuştum bebekler en fazla 1.5 saat uyanık kalmalıymış yorulsun diye düşünüp bu süreyi uzatırsak bebek huysuzlaşırmış normal davranamazmış uykusuzluktan ölse bile uykuya geçemezmiş belki uyku uyuması gereken bir saatte üstüne kalabalığa denk geldiyse ondan da çok ağlamış olabilirAynen oyle katilarak agliyo mirariyo resmen kimseye gitmiyordu ama cok sakin bebekti bugun butun. Aile korktu bu kadar beklemiyorlardi esimle ikimiz hala birbirimize bakip bakip o neydi oyle diyip duruyoruz insallah duzelir canm ya
Ahahahaaa benimki sabah 8 de kalkti aksam 8de yatti arada full ayaktaNazar değmiştir canım bi de bi yazı okumuştum bebekler en fazla 1.5 saat uyanık kalmalıymış yorulsun diye düşünüp bu süreyi uzatırsak bebek huysuzlaşırmış normal davranamazmış uykusuzluktan ölse bile uykuya geçemezmiş belki uyku uyuması gereken bir saatte üstüne kalabalığa denk geldiyse ondan da çok ağlamış olabilir
Bana da erken geliyordu ama görümcemin kızı 2 aylıkken ağlıyordu anne baba dışında biri aldığında,benim kız da herkese gülücükler saçıyor şimdilik yabancılama olayımız yok:)Yabancilik cekme konusunda kimsenin bilgisi yok galiba yada kimse takmadi beni neyse
Hiç şekerleme de mi yapmıyo yahu.Ahahahaaa benimki sabah 8 de kalkti aksam 8de yatti arada full ayakta![]()
Benimki de 7.30 da kalktı yeni uyuduAhahahaaa benimki sabah 8 de kalkti aksam 8de yatti arada full ayakta![]()
kafe sahibi isen bir ihtimalSuan kafede efsunu uyutmaya calisiyorum. Yan masada hem sigara icip hemde habire oksuren biri var. O oksurdukce efsun uyaniyor. Dovsem mi kadini napsam cok canim cekti![]()
sit arttırmıyormuş , sütün kalitesini d vitamini kalsiyum falanBen kullandım canım güzel..ama süt artırıyor mu bilmem
ben d ekullanıcam ama bize kilo da yapıyormuşBen kullanıyorum canım günde 1 bardak içiyorum unutmazsam tadı da çok güzel. Beslenmem çok zayıf belki vitamini öyle dengelerim diye
Emerken 15 dk filan sekerliyor. Yada bebek arabasinda dolasirken uyuyor.Hiç şekerleme de mi yapmıyo yahu.
Sonunu dusunen kahraman olamaz. Vur kafayi yatBenimki de 7.30 da kalktı yeni uyuduarada belki bir saat uyumuştur onun harici hep uyanık .korkudan uyuyamıyorum yine kalkacak diye
![]()
Degilim malesef. Dovmedimde zaten. Esim tuttukafe sahibi isen bir ihtimal
sit arttırmıyormuş , sütün kalitesini d vitamini kalsiyum falan
ben d ekullanıcam ama bize kilo da yapıyormuş
Ben hastanede hastane makinasıyla sağdım aşırı bir farkını göremedim canım ama değişik modelleri varmıdir bilmiyorum sut artsın istiyorsan 3 saate bir sağma yap is yerindeKızlar sanırım işe dönüyorum cidden. İşyeri insan kaynakları problem yapmadı, bana kolaylık sağlayacaklar. Bıgün de anneme gittim ben dokunmadan annem baktı bebeğe, biberonla içirdik sütünü içti.
Şimdi sorun şu buzlukta çok az sütüm var.
Hastane tipi sağma makinesi kullanan oldu mu, bende medela var çok iyi sağmıyor. Evdeyken biriktirmek için kiralama yapsam mı?
Bir de günde 600-700cc sütünüz nasıl geliyor ne yiyip içiyorsunuz kızlarestherr
Birdilimkek
![]()
Bulgur bende inanılmaz gaz yaptı yarma da bebe catliyorduBende işe dönünceye kadar biberona alissin diye akşam birkez sagip ertesi gün veriyorum bebeğime çok sevmiyor biberonu.bebegim sadece anne sütü alıyor. Süt konusunda da benim deneyip fayda gördüğüm en başta promalt, bulgur pilavı,isirgan otu lapasi,dereotu,kavun,üzüm pekmezi ,mantar benim sutumu bunlar arttırdı.helva hiç işe yaramadı 15 günde 2-3 kg helva yedim hiç değişmedi. Birde ılık duş arkasından göğüsleri uyarmak için masaj
Aynen canın benim sütüm çok sulu bakalım kilo aldı mı çok merak ediyorum bende duruma göre mamayı çoğaltabilirim. Gerçi artık mamayı çok az içiyo 100cc zor içiriyorum gündeMasallah canim cok iyi iki günü dengelemis demek ki. Ben salmaya karar verdim artik çünkü az icmesine ragmen anne sutunu arttirip mamayi kesince 6 günde 230 gr almış. Demek ki @katreinur . arkadaşın da dedigi gibi mühim olan miktar degil kaliteli beslenmek
Valla bende bilmiyorum ama çok zorluyo beni hiçbir yere gidemiyorum gitsemde huzurum olmuyoAaa ayni canm ya tek yatak odada yataginda yatiyo salonda da kendi odasinda da yatmiyo ama daha cok kucuklerya nerden anlıyorlar nerde yattiklarini
Bizimde bi kaç gündür öyle sütüm dolmuyo çokCanım benim küçük yeğenim 1yaşına kadar kucağımıza hiç gelmedi alamadık sevemedik. Annemlerin evi dışardan görünce bile ağlardı. Şimdi 17aylık daha geçen ay bi kere öptüm. Bazı çocuklar öyle yapacak pek bişey yok. Bize gelince ablam önce tek başına boş odaya götürürdü biraz sakinleşip susunca aramıza gelirdi ve hiçbirimiz çocuğa dokunmazdık.
Bizde uyku pek yok işte. Toplasan 6saat anca uyuyorum ben.
Valla ben kilo konusundan bıktım bişi yemiyorum zayıflamıyorum da galiba yediğim seylerde hep sekerli ondankafe sahibi isen bir ihtimal
sit arttırmıyormuş , sütün kalitesini d vitamini kalsiyum falan
ben d ekullanıcam ama bize kilo da yapıyormuş
Kızlar sütümü sağdım tekinden 210 cc diğerinden 110 cc çıktı normalde 160 felan çıkardı tıkanmış felan olabilir mi? Koltuk altıma doğru da hafif bi ağrı var?