- 18 Mayıs 2012
- 407
- 352
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #56.541
Aynı biz... valla ne zamana kadarrrYa benim bebe cok aglakk kizlar.bi yerde 5dak duruyo.sonra aglamaya basladi.uyaniyo 5-10dak sonra huysuzlanmaya basliyo.gun boyu kucakta.evde dolasiyoruz.sonra ondan da sikiliyo bi daha agliyo.butun gun boyle.ne beyin kaliyo ne bisey.ayaklarm agriyo artik evde gezmekten.ne yapacaz boyle.buyudukce gecer diyodum..ee ne zmaana kadar.
bizimkiler de sabah uykusu hariç öyle. ben memnunum genel olarak ya. sadece gece sık kalkmaya başladı. ben işe başladığımdan mı bilmiyorum. aaa dün tam dönmeyi akıl etti minik kuşumEmerken 15 dk filan sekerliyor. Yada bebek arabasinda dolasirken uyuyor.
Sonunu dusunen kahraman olamaz. Vur kafayi yat
Degilim malesef. Dovmedimde zaten. Esim tuttu
Aglarsa sknti degl de bebektr aglar ama katila katila agliyo nefesi kesiliyo resmen yuzune su serptim kesinlikle susmuyo onu görünce ister istemez kotu oluyorumNeyine kotu oluyorsun ki. Cocuk bu normal yaptiklari buyudukce alisacak.
Anen oyle yapiyo canm kimse dokunsun istemiyo hatta bakmasini bile istemiyo bugun inadina tekrar goturucem alistrmam lazim yaCanım benim küçük yeğenim 1yaşına kadar kucağımıza hiç gelmedi alamadık sevemedik. Annemlerin evi dışardan görünce bile ağlardı. Şimdi 17aylık daha geçen ay bi kere öptüm. Bazı çocuklar öyle yapacak pek bişey yok. Bize gelince ablam önce tek başına boş odaya götürürdü biraz sakinleşip susunca aramıza gelirdi ve hiçbirimiz çocuğa dokunmazdık.
Bizde uyku pek yok işte. Toplasan 6saat anca uyuyorum ben.
KVda nazar degmistir demisti birde dedigin gibi uykusuzda kalmisti canm genelde gece uykusuna saat 19:00yatardi dun iftara gittigimiz icin uyutmamistim uykusuzluktanda olabilir aslindaNazar değmiştir canım bi de bi yazı okumuştum bebekler en fazla 1.5 saat uyanık kalmalıymış yorulsun diye düşünüp bu süreyi uzatırsak bebek huysuzlaşırmış normal davranamazmış uykusuzluktan ölse bile uykuya geçemezmiş belki uyku uyuması gereken bir saatte üstüne kalabalığa denk geldiyse ondan da çok ağlamış olabilir
Ay insallah yabancilama olayiniz olmaz sizin ya cok zormuşBana da erken geliyordu ama görümcemin kızı 2 aylıkken ağlıyordu anne baba dışında biri aldığında,benim kız da herkese gülücükler saçıyor şimdilik yabancılama olayımız yok:)
BNde sozde iftara gittim ezan okunurken geri geldik eveValla bende bilmiyorum ama çok zorluyo beni hiçbir yere gidemiyorum gitsemde huzurum olmuyo
Aglarsa sknti degl de bebektr aglar ama katila katila agliyo nefesi kesiliyo resmen yuzune su serptim kesinlikle susmuyo onu görünce ister istemez kotu oluyorum
cnm göğüslerin sağıma alışması diye bişey var hemen çok çok çıkmasını bekleme. birde sağarken çıkmayadabiliyormuş dolu bile olsa. eğer biriktirmek istiyorsan müsait olduğunda emzirmelerinden sonra sağ dolaba koy gün içinde birikenleri birleştirip buzluğa atabilirsin. ben avent pompa kullanıyorum gayet memnunum. hastane tipleri tahriş ediyor çok da gerek yok bence.Kızlar sanırım işe dönüyorum cidden. İşyeri insan kaynakları problem yapmadı, bana kolaylık sağlayacaklar. Bıgün de anneme gittim ben dokunmadan annem baktı bebeğe, biberonla içirdik sütünü içti.
Şimdi sorun şu buzlukta çok az sütüm var.
Hastane tipi sağma makinesi kullanan oldu mu, bende medela var çok iyi sağmıyor. Evdeyken biriktirmek için kiralama yapsam mı?
Bir de günde 600-700cc sütünüz nasıl geliyor ne yiyip içiyorsunuz kızlarestherr @lulicik
Ne güzel maşallah diyelim, bizim o da mümkün olmuyor maalesefCanım ben emzirip çıktığım için arabaya koyunca uyyor 2 3 saatte işimi bitirip eve dönüyorum hala uyanmamış oluyor bu konuda hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür gerçi daha 3 aylığız heran huy değiştirebilir
Benim üç yaşındaki oğlumun bile gündüz uykusunu bu sene basında kestik hala akşam üstü çok yorulup uykusu gelince saçmalıyor koca çocuk saçma sapan şeylere ağlıyor seninki iyi dayanıyormuş canımAhahahaaa benimki sabah 8 de kalkti aksam 8de yatti arada full ayakta
Demeyin ya, neyse sağlıklı olsunlar da belimize kolumuza kuvvet artık yapacak bişey yokMaalesef buna cozum yok galiba.buyuk oglum hep kucagimda gezdi.babasi bos arabayi surerdi.ben de tasirdim.babasina da gitmezdi.belim kopardi artik.simdi bu yavruda aynisini yapmaya basladi.uyumussa o zaman sorun yok.ama uyanik oldugu vakit durmuyo arabada
Bizimkiler de boş boş duruyor, bir sürü para verdik onlara bir deCanm bnm bebegimde kesinlikle kanguru slnig piset sevmiyo ucude bos bos duruyo ilk baslarda bebek arabasi sevmiyordu hp agliyordu bnde pes etmedim aglasada arabada biraktim kolay olmadi biraz zor olsada alisti ana hala arada bi agliyo illa elimde olmak istiyo dışarıyı merak ediyo biraz oturur pozisyonda birakiyorum susuyo
Allah yardımcımız olsunYok cnm yalnız çıkmıyorum. Bi çözümü yok bence kızımda böyleydi kucakta geze geze büyüdü:) bebek arabasında durdurmaya çalışıyorum emzik vererek falan baktım durmuyo hop kucağa
Dünden önce babamlardaydık ben dısarı cıkınca babam kucagına almış aynı durum oldu sakınleşmedi. Bı sure sonra alıştıKizlarrr buz iki gun sonra 4 aylik olucaz bebek yabancılık cekmesi icin erken deglmi cok kotu agliyo biri eline dokundugu zamn yarim saat agliyo bugun eltimin dukkanina gittim kadin bi eline aldi cocugu 10 saniye gecmeden çığlık çığlığa agladi okadar agladi ki butun apartmandakiler camdan bakti düştümu cocuk dediler 40 dkk morararak agladi zor susturdum simdi de kv geldi bi eline alacakken basladi ağlamaya cok kotu agliyo kesinlikle susturamiyorum ben boyle ne yapicam kimseye gitmiyo cocuk uc hafta sonra yurtdışına cikicaz ailemin yanina simdiden hayal ediyorum annem bakarsa uyicam dinlenirim diye ordada oyle yapsa yandim ben
Livişş iyiymiş ya çok merak ettım adın ne senın yabancı kızCanim iftar vakti millet dagildi niye takmasin kimse seni livişşş:)) yabancilik çekecek döneme çoktan girdiler canim benimki de insan seciyor. Sevimli yaklasanlara hemen gülüyor agu gugu diyor ama beğenmediklerine basıyor çığlığı:) malesef bu konuda yapilabilecek bisey yok yine de insanlara alismasi icin dışarı sık sık çıkarmak eve gelenmerin kucagina vermek mantıklı geliyor bana
Ben dereotunu hep yiyorum iki günde bı bağ yiyorum hemde kızım hiç rahatsız olmadı hep emdi.Bulgur bende inanılmaz gaz yaptı yarma da bebe catliyordu
Dereotunun sütun tadını değiştirdiğini duyduğum
İçin hiç yemedim denesem mk acaba
Ben şahsen dayıyorum memeyi ağlaya ağlaya emıyo sende dene meme vermeyı emmesede wer.öwer.önemli olan güwenYa kizlar okadar kotu agliyorki tam bi saat agladi ki esimde kv da herkes bsy olucak diye korktu tam eve gelip kimliklerimizi alip hastaneye gidicektik kendi evimize girince sustu tu yabanci evi bile farkediyor bunun hic bi cozumu yokmu ya nasil alistirsamki nasil sustursamki agladimi asla susmuyo cok kotu agliyo yavrum suan gerçekten cok kotuyum şoka girdim resmen igne yapilirken bile bu kadar aglamazdi
Masallah ciddi misin sen bı defada mı bu benden ikisinden toplam max 150 gördüm şimdiye kadar ki bı defada tek meme veriyorum benim kızıma çok çok yetiyor Dr emzirme arasını aç kilo alımı yavaslasin dedi.Kızlar sütümü sağdım tekinden 210 cc diğerinden 110 cc çıktı normalde 160 felan çıkardı tıkanmış felan olabilir mi? Koltuk altıma doğru da hafif bi ağrı var?
Normalde biraz daha faZla çıkıyodu canım. Ben hep sağım yaptığım için bu kadar çıkıyo ve günde 2 kere sağdığım için birikmii süt yanicanim yanlis mi anladim 1 seferde toplam 330 cc cikiyor ve az mi diyorsun ? zaten 1 ogunde 4 aylik bebek toplam 100-160 ml içermiş maksimum, sende toplamda 2 ögunluk maksimum mama cikiyor. niye azalmış diyorsun ki ? benim çok şükür bebeğe yettiriyorum ama sağmaya kalkayim gögsüm dolu olsun toplamda 120 ml anca cikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?