2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynı biz... valla ne zamana kadarrr

Emerken 15 dk filan sekerliyor. Yada bebek arabasinda dolasirken uyuyor.

Sonunu dusunen kahraman olamaz. Vur kafayi yat

Degilim malesef. Dovmedimde zaten. Esim tuttu
bizimkiler de sabah uykusu hariç öyle. ben memnunum genel olarak ya. sadece gece sık kalkmaya başladı. ben işe başladığımdan mı bilmiyorum. aaa dün tam dönmeyi akıl etti minik kuşum pazara gidecektim kapının önüne bırakmak zorunda kaldım. kkancelilin ayakkabısını giydirecektim. zaten 135 derece dönmeye alışıktı. nolduysa bi 45 derece daha dönüverdi

Anen oyle yapiyo canm kimse dokunsun istemiyo hatta bakmasini bile istemiyo bugun inadina tekrar goturucem alistrmam lazim ya

KVda nazar degmistir demisti birde dedigin gibi uykusuzda kalmisti canm genelde gece uykusuna saat 19:00yatardi dun iftara gittigimiz icin uyutmamistim uykusuzluktanda olabilir aslinda

Kizlar benim gorumce bugun dogum yapti. 38 hafta sezeryan simdi ciktilar. Bebege oksijen veriliyormus, normal bi durum mu?

Aglarsa sknti degl de bebektr aglar ama katila katila agliyo nefesi kesiliyo resmen yuzune su serptim kesinlikle susmuyo onu görünce ister istemez kotu oluyorum

Cnm anlıyorum bizimde öyle bir kere şiddetli ağlamaya başladı ise zor duruyor ağlaması , katıla katıla ağlıyor. İnsan ne yapacağını şaşırıyor, bizimde geçen iftara gitmiştik aynı şey başımıza geldi , ağlamaktan helak oldu sonra uyuya kaldı 5,10 dk sonra uyandı sıpa ağlayan o değilmiş gibi gülücükler saçıyor . Bebeklerin psikolojisi çok değişken o yüzden çok da takılmamak gerek aslında.

cnm göğüslerin sağıma alışması diye bişey var hemen çok çok çıkmasını bekleme. birde sağarken çıkmayadabiliyormuş dolu bile olsa. eğer biriktirmek istiyorsan müsait olduğunda emzirmelerinden sonra sağ dolaba koy gün içinde birikenleri birleştirip buzluğa atabilirsin. ben avent pompa kullanıyorum gayet memnunum. hastane tipleri tahriş ediyor çok da gerek yok bence.

Ahahahaaa benimki sabah 8 de kalkti aksam 8de yatti arada full ayakta
Benim üç yaşındaki oğlumun bile gündüz uykusunu bu sene basında kestik hala akşam üstü çok yorulup uykusu gelince saçmalıyor koca çocuk saçma sapan şeylere ağlıyor seninki iyi dayanıyormuş canım

Demeyin ya, neyse sağlıklı olsunlar da belimize kolumuza kuvvet artık yapacak bişey yok

Bizimkiler de boş boş duruyor, bir sürü para verdik onlara bir de ne güzel alıştırmışsın sen darısı bana inşallah
Yok cnm yalnız çıkmıyorum. Bi çözümü yok bence kızımda böyleydi kucakta geze geze büyüdü:) bebek arabasında durdurmaya çalışıyorum emzik vererek falan baktım durmuyo hop kucağa
Allah yardımcımız olsun

Dünden önce babamlardaydık ben dısarı cıkınca babam kucagına almış aynı durum oldu sakınleşmedi. Bı sure sonra alıştı

Livişş iyiymiş ya çok merak ettım adın ne senın yabancı kız Liviya

Ben şahsen dayıyorum memeyi ağlaya ağlaya emıyo sende dene meme vermeyı emmesede wer.öwer.önemli olan güwen

Kızlar sütümü sağdım tekinden 210 cc diğerinden 110 cc çıktı normalde 160 felan çıkardı tıkanmış felan olabilir mi? Koltuk altıma doğru da hafif bi ağrı var?
Masallah ciddi misin sen bı defada mı bu benden ikisinden toplam max 150 gördüm şimdiye kadar ki bı defada tek meme veriyorum benim kızıma çok çok yetiyor Dr emzirme arasını aç kilo alımı yavaslasin dedi.

Normalde biraz daha faZla çıkıyodu canım. Ben hep sağım yaptığım için bu kadar çıkıyo ve günde 2 kere sağdığım için birikmii süt yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…