- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.182
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #57.881
Bol bol deniz takilcaz. Bizim doktor cok havuz onermedi.ozellikle bebek havuzlari cok hijyenik degil dedi.denizde takilin dedi.Denize sokacak mısınız peki bebekleri. Benimki 4 ayı doldurmuş oluyo tuzlu felan ya dalgadan boğazına kaçar ye korkuyorum
Bugun yaptirdim henuz bir sey yok. Asi tarihini saglik ocagina sormann lazim.kızlaaaaar 4. ay aşısı yaptıran varmı ateş yapıyormu ? söyledikleri tarihten 1 gün sonra yaptırsak birşey olurmu ?
1.5 litrelik su şişeleri varya onh doldur yanından ayırma. Gelip gidip iç ben anca öyle içebiliyorum dene sende hemde ne kadr içtiğini bilirsinKiz masallah nasil su iciyorsunuz ya ben hic icemiyorum bogazimdan geçmiyor
Denizdede mi boyun simidi takıcaksın peki miniğeBol bol deniz takilcaz. Bizim doktor cok havuz onermedi.ozellikle bebek havuzlari cok hijyenik degil dedi.denizde takilin dedi.
Evet hem boyun simiti hemde golgelikli simit aldim onu kullanacagim.Denizdede mi boyun simidi takıcaksın peki miniğe
Bazen memede bazen ana kucağında uyuyor geceleri özellikle kendi kendine uyuması için mamasını içirip emziği verip yatırıyorum uykusunun ağırlığına göre yarım saatte de uyuduğu oluyor beş dakikada uyuduğu oluyor her gece aynı saatte yatırmaya dikkat ediyorum yanında beklemiyorum dalana kadar bağırdıkça gidiyorum birde yapısal doğduğundan itibaren geceleri kendi uyuyordu saatinede kendi karar veriyordu :) saat 11 den sonra uyuyordu hatta 12 den sonra bile uyuduğu oluyordu şimdi uyku saatini bir iki saat erkene çekebildim inşallah böyle devam ederKızlar bebekleriniz nasıl uyyo
Valla benimki genelde memede uyyo
Onun dışında ayağımda ya da beşikte sallayarak uyutuyorum
Sanki benim dışımda herkesin bebeği beşiğe koyunca kendi kendine uyyo var mı böyle bişey
Bizde yaptı cnm herkeste yapar mı bilmiyorum. Biz 4 gün sonra yaptırdıkkızlaaaaar 4. ay aşısı yaptıran varmı ateş yapıyormu ? söyledikleri tarihten 1 gün sonra yaptırsak birşey olurmu ?
Amann sen hiç içmiyormuşsun ya kız:) benim çok içmekten kastetiğim 3 4 litre:) ben 2 litre içiyorum zorlamadsn vücudum o kadar istiyor yani:) fazlasını içmek için zorlamam lazımAhan da içtim bir bardaksüt arrririci damla icin gunde 3 bardak yapiyordum onun haricinde ictigim nadirdir. Ama bugun baslayacam bakalim faydasini gördükçe heveslenirim belki
Öğlen 12 ye doğru yaptırmıltık ateş akşam çıkmaya başladı saati hatırlayamadım ama 8 9 gibiydi sanırımBu 4. Ay asisi kac saat sonra ates huzursuzluk yapar kizlar. 4 saat oldu tehlikeyi atlattikmi acaba.
İnşallah canım :) bizimki çok ağlıyor yatırsam kucağıma alsam başa sarcazBazen memede bazen ana kucağında uyuyor geceleri özellikle kendi kendine uyuması için mamasını içirip emziği verip yatırıyorum uykusunun ağırlığına göre yarım saatte de uyuduğu oluyor beş dakikada uyuduğu oluyor her gece aynı saatte yatırmaya dikkat ediyorum yanında beklemiyorum dalana kadar bağırdıkça gidiyorum birde yapısal doğduğundan itibaren geceleri kendi uyuyordu saatinede kendi karar veriyordu :) saat 11 den sonra uyuyordu hatta 12 den sonra bile uyuduğu oluyordu şimdi uyku saatini bir iki saat erkene çekebildim inşallah böyle devam eder
Hindistan cevizi yağı ve karbonat karışımıni deniycem ben çok iyi olduğunu duydum.Bilmiyorum ya sürekli duş ta çözüm değil hiç terlememek lazım
O zaman daha var :))Öğlen 12 ye doğru yaptırmıltık ateş akşam çıkmaya başladı saati hatırlayamadım ama 8 9 gibiydi sanırım
Memede uyuyor benimkisi.Emzik biberon vs. almadığı için ben yokken baya sorun oldu işe başladığımda ama beslenmeyi silikon kaşıkla yapıyor ablam sonra ayağında sallıyor 10 dk da uyuyor diyor.hafta sonu emdi uyumadı ayağımda sallayım dedim bağrık çığrık oldu ben sallayınca uyumuyor ayaktaKızlar bebekleriniz nasıl uyyo
Valla benimki genelde memede uyyo
Onun dışında ayağımda ya da beşikte sallayarak uyutuyorum
Sanki benim dışımda herkesin bebeği beşiğe koyunca kendi kendine uyyo var mı böyle bişey
canım biz yarın 4 aylık olucaz inşallah 3 saatte bir emziriyorum genelde gece uyuya kalırsam bazen 3,5 saat olmuş oluyor uykusunun arasında veriyorum parçalayacak gibi emiyor yavrum.ben uyanamazsamda ellerini emme sesine uyanıyorum eline yanaşıyorKızlar haftaya 4 aylık olucaz.emme sürelerimiz çok uzadı.3 saatte acıkmıyor.sizler kaç saat arayla emziriyorsunuz?
valla iyi ikna etmişsin çünkü 2 aylık aşısında bana tutturmuştu bacaklarını kıpırdatma sakın diye emerken nasıl kıpırdamıycakBen okumustum bunu daha once ilk asilarda ikna edemedim hemsireyi. Birde o emmeyi birakir aciyla bagdastirirsa dedi gozum.korktu. ama bu kez inatlastim yapti.
Kızlar haftaya 4 aylık olucaz.emme sürelerimiz çok uzadı.3 saatte acıkmıyor.sizler kaç saat arayla emziriyorsunuz?
Ayakta bizimkide 2 dk da uyyo ama ben kendi uyusun istiyorumMemede uyuyor benimkisi.Emzik biberon vs. almadığı için ben yokken baya sorun oldu işe başladığımda ama beslenmeyi silikon kaşıkla yapıyor ablam sonra ayağında sallıyor 10 dk da uyuyor diyor.hafta sonu emdi uyumadı ayağımda sallayım dedim bağrık çığrık oldu ben sallayınca uyumuyor ayaktameme verdim uyudu hemen
Biraz one egildim emzirirken. Esim Bacaklarini tuttu oyle yapti.valla iyi ikna etmişsin çünkü 2 aylık aşısında bana tutturmuştu bacaklarını kıpırdatma sakın diye emerken nasıl kıpırdamıycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?